- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.301
GünaydınlarGunaydinn .....
Çok üzülmedim ama bekliyordumGünaydınlar
99,600 geldim kızlar
Gece gece bişeyler yedim
Kız uyumadı derken
İyice geç oldu
Mutfak toparlarken yedim ben de
Sonuç bu...
+1,5 kg...
Canim gecici oldugunu bildigin icin tabiki uzulme ama ben bu kadar beklemiyordum annemlerde yedim dun uzunnn zaman sonra tereyagli iskender yedim ama iskender migdeme dokundu esim sen hic yagli yemiyosunki ondan olmustur dedi sonuc tabiki +1kilo neyse yerlesmeden vermem lagzim o nedenle siki tutucamÇok üzülmedim ama bekliyordum
Neyse illa ki toparlarım
Hahhaha güldüm valla yaDun gelemedim kizlar kusura bakmayin disardaydim arabamizin akusu bitmis hey allahimm yaa giyindik kusandik tam indim asagi esim dedi aku bitikartik markettekiler yardim etti onlarin araaba transit tabi adamlar kapotu bi acti aku yok abi aku nerde diye bir birlerine soruyorlar biri abi akuyu calmislar diyo ben balkonda guluyummu agliyimmi sonra uzun arayislar sonucunda akunun surucu koltugunun altinda oldugunu buldular bildigin vizontele gozunde canlandi artik bizim arabiyi calistirdilar bindik arabaya benimki benzinde alalim diye dondu benzinlige benzini aldikk araba yine kaldi birde arabamiz sifir allahimm dedim ne oluyo benzincideki cocuklar abi vurduralim arabayi dediler iyi dedik bu arada araba nasil vurdurulur onuda ogrendimm neyse alisveris merkezine bi girdik cocuklar bowling oyniyacak ama imkani varmi gecemedik bile oyle kalabalik soyle bir gezdik yemek yedik ama esimde bende huzursuz olduk ufakliga uc bes parca bisey aldik ciktik dedim beni eve gotur duramiyorumm neyse artik eve geldik hic bisey anlamadim gezmeden benimkiler cok keyif almis yolda kalmaktan hele marketteki cocuklarin abi akuyu calmislar lafini soyleyip soyleyip guluyorlar boyle iste kizlarr
Canim bu artık geride kaldı ve önümüzde kocaman bir hafta var kilomuzu veriyoruz sporumuzu yapıyoruzGünaydınlar
99,600 geldim kızlar
Gece gece bişeyler yedim
Kız uyumadı derken
İyice geç oldu
Mutfak toparlarken yedim ben de
Sonuç bu...
+1,5 kg...
Canim gecici oldugunu bildigin icin tabiki uzulme ama ben bu kadar beklemiyordum annemlerde yedim dun uzunnn zaman sonra tereyagli iskender yedim ama iskender migdeme dokundu esim sen hic yagli yemiyosunki ondan olmustur dedi sonuc tabiki +1kilo neyse yerlesmeden vermem lagzim o nedenle siki tutucam
Teşekkür ederim arkadaşlarımCanim bu artık geride kaldı ve önümüzde kocaman bir hafta var kilomuzu veriyoruz sporumuzu yapıyoruz
İnşallah canım
Sara'cım bu hikaye benden sana gelsin
""""
Dört mum yavaşca yanıyordu...
Ortam çok sessizdi ve fısltıyla konuştukları duyuluyordu.
İlki söyledi:
‘’ ben barışım!
Artık kimse benim yanık kalmamı sağlamıyor, sanıyorum söneceğim.
Alevi hızla azaldı ve bütünüyle söndü.
İkincisi söyledi:
‘’ ben inancım!
neredeyse herkez benim artık gerekli olmadığımı düşünüyor
o nedenle daha fazla yanık kalmama hiç gerek . yok’’
Konuşmayı bitirdiği zaman, bir rüzgar hafifçe esti ve onu söndürdü.
Üzgünce üçüncü mum sırası gelince konuştu:
” ben sevgiyim!
yanık kalmak için artık gücüm kalmadı. İnsanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı. Kendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular
Ve hiç zaman yitirmeden söndü.
Ansızın...
Bir çocuk odaya girer ve üç mumun yanmadığını görür
”neden yanmıyorsunuz sizin sonuna kadar yanmanız gerekir
Bunu söyleyerek, çocuk ağlamaya başlar.
Ardından dördüncü mum söyler:
”korkma ben hala yanıkken diğer mumları yeniden yakabiliriz
ben umudum! ’’
""""
Selam kizlar ben kontrolden geldim.dikisler alindi.sag memenin uc tarafinda bi tuhaflik var diyordum ya kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustteki kararan kismi topladi.alttan yeni deri acti kanatti orayi.yanik yara kremi ile pansuman yapti.gunde 2 kez pansuman degistiricem ve cuma yine cagirdi.milyonda bir olan sey gelir beni bulur zaten.dolasim problemi olabiliyormus boyle.
Insallah toparlar ve duzelir.yoksa memem uçsuz kalacak
Dun gelemedim kizlar kusura bakmayin disardaydim arabamizin akusu bitmis hey allahimm yaa giyindik kusandik tam indim asagi esim dedi aku bitikartik markettekiler yardim etti onlarin araaba transit tabi adamlar kapotu bi acti aku yok abi aku nerde diye bir birlerine soruyorlar biri abi akuyu calmislar diyo ben balkonda guluyummu agliyimmi sonra uzun arayislar sonucunda akunun surucu koltugunun altinda oldugunu buldular bildigin vizontele gozunde canlandi artik bizim arabiyi calistirdilar bindik arabaya benimki benzinde alalim diye dondu benzinlige benzini aldikk araba yine kaldi birde arabamiz sifir allahimm dedim ne oluyo benzincideki cocuklar abi vurduralim arabayi dediler iyi dedik bu arada araba nasil vurdurulur onuda ogrendimm neyse alisveris merkezine bi girdik cocuklar bowling oyniyacak ama imkani varmi gecemedik bile oyle kalabalik soyle bir gezdik yemek yedik ama esimde bende huzursuz olduk ufakliga uc bes parca bisey aldik ciktik dedim beni eve gotur duramiyorumm neyse artik eve geldik hic bisey anlamadim gezmeden benimkiler cok keyif almis yolda kalmaktan hele marketteki cocuklarin abi akuyu calmislar lafini soyleyip soyleyip guluyorlar boyle iste kizlarr
Günaydın canlarim
Dün annemlerden geldim ama ne gelme :) aksama eltinlerin ve kv min bana yemeğe geleceklerini öğrendim iki saatte dört dörtlük yemeğimi yaptım geldiler falan.. akşam da yatiya kaldılar sabah kahvaltı falan derken yeni gittiler... yoğun günlerim bitti yani
Canim cok geçmiş olsun inşallah şifa bulursun daha önce gitsen farklı olur muydu acaba. Bende dua edecem kuzum cuma daha güzel haberler alırız inşallahSelam kizlar ben kontrolden geldim.dikisler alindi.sag memenin uc tarafinda bi tuhaflik var diyordum ya kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustteki kararan kismi topladi.alttan yeni deri acti kanatti orayi.yanik yara kremi ile pansuman yapti.gunde 2 kez pansuman degistiricem ve cuma yine cagirdi.milyonda bir olan sey gelir beni bulur zaten.dolasim problemi olabiliyormus boyle.
Insallah toparlar ve duzelir.yoksa memem uçsuz kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?