Haydi Yine Yeniden...

Menüm
08:45
2kayısı
3 bardak su

09:00
1yumurta tereyağında
1,5 kk peynir
Yeşillik
1 dilim ekmek

12.00
1 tane kivi
1 Meyveli activia

15:30
1 küçük parça Tavuk göğüs ızgara

19:30
Valla misafir vardı
Herşeyin tadına 1-2 çatal tadımlık baktım
Otur-kalk Ne yedim ne yemedim çok da anlamadım
Yarın görürüz artık

Su 3 lt ye tamamlarım
Spor---
İyi koşturdum ama..

Ilk kilo bildirimini ben yaziyim
Gecen hafta 67 900
Bu hafta 68 900
+ 1kg
Galiba kendi bildigim sekilde beslenmeliyim reglde yakin neyse pes etmek yok tabi

Dun gelemedim kizlar kusura bakmayin disardaydim arabamizin akusu bitmis hey allahimm yaa giyindik kusandik tam indim asagi esim dedi aku bitik artik markettekiler yardim etti onlarin araaba transit tabi adamlar kapotu bi acti aku yok abi aku nerde diye bir birlerine soruyorlar biri abi akuyu calmislar diyo ben balkonda guluyummu agliyimmi sonra uzun arayislar sonucunda akunun surucu koltugunun altinda oldugunu buldular bildigin vizontele gozunde canlandi artik bizim arabiyi calistirdilar bindik arabaya benimki benzinde alalim diye dondu benzinlige benzini aldikk araba yine kaldi birde arabamiz sifir allahimm dedim ne oluyo benzincideki cocuklar abi vurduralim arabayi dediler iyi dedik bu arada araba nasil vurdurulur onuda ogrendimm neyse alisveris merkezine bi girdik cocuklar bowling oyniyacak ama imkani varmi gecemedik bile oyle kalabalik soyle bir gezdik yemek yedik ama esimde bende huzursuz olduk ufakliga uc bes parca bisey aldik ciktik dedim beni eve gotur duramiyorumm neyse artik eve geldik hic bisey anlamadim gezmeden benimkiler cok keyif almis yolda kalmaktan hele marketteki cocuklarin abi akuyu calmislar lafini soyleyip soyleyip guluyorlar boyle iste kizlarr

Çok üzülmedim ama bekliyordum
Neyse illa ki toparlarım
Canim gecici oldugunu bildigin icin tabiki uzulme ama ben bu kadar beklemiyordum annemlerde yedim dun uzunnn zaman sonra tereyagli iskender yedim ama iskender migdeme dokundu esim sen hic yagli yemiyosunki ondan olmustur dedi sonuc tabiki +1kilo neyse yerlesmeden vermem lagzim o nedenle siki tutucam

Hahhaha güldüm valla ya hadi akuyu calmislar kaputu niye açmışlar :)) yogun bir gün olmuş canım artiyi da dert etme çabuk gelen çabuk gider

Günaydın canlarim
Dün annemlerden geldim ama ne gelme :) aksama eltinlerin ve kv min bana yemeğe geleceklerini öğrendim iki saatte dört dörtlük yemeğimi yaptım geldiler falan.. akşam da yatiya kaldılar sabah kahvaltı falan derken yeni gittiler... yoğun günlerim bitti yani

Günaydınlar
99,600 geldim kızlar
Gece gece bişeyler yedim
Kız uyumadı derken
İyice geç oldu
Mutfak toparlarken yedim ben de
Sonuç bu...
+1,5 kg...
Canim bu artık geride kaldı ve önümüzde kocaman bir hafta var kilomuzu veriyoruz sporumuzu yapıyoruz

Canim bu artık geride kaldı ve önümüzde kocaman bir hafta var kilomuzu veriyoruz sporumuzu yapıyoruz
Teşekkür ederim arkadaşlarım

Selam kizlar ben kontrolden geldim.dikisler alindi.sag memenin uc tarafinda bi tuhaflik var diyordum ya kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustteki kararan kismi topladi.alttan yeni deri acti kanatti orayi.yanik yara kremi ile pansuman yapti.gunde 2 kez pansuman degistiricem ve cuma yine cagirdi.milyonda bir olan sey gelir beni bulur zaten.dolasim problemi olabiliyormus boyle.
Insallah toparlar ve duzelir.yoksa memem uçsuz kalacak

Çok güzel bir hikâye canım çok sağol umut var olduğu sürece istediğimiz şeylere kavusabiliriz

Geçmiş olsun canım hiç korkma iyileşir inşallah şu anda ezan okunuyor sana dua ettim sen hiç kötü düşünme tamamını canım benim

Geçmiş olsun diyim önce bayağı maceralı bir gün olmuş ama sonunda tatlıya bağlanmış

Bayağı yoğun olmuş canım ama sonu güzel geldikleri gibi gitmişler :)))))

Canim cok geçmiş olsun inşallah şifa bulursun daha önce gitsen farklı olur muydu acaba. Bende dua edecem kuzum cuma daha güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…