Haydi Yine Yeniden...

Önce çok yerdim bugün arkadaş ikramlık çıkardı 4-5 adet aldım nefsimi körlesin dedim beni bilmen güzel haklısın artık paket ürünleri hayatımdan çıkarıyorum
aslında çok unutkanım ama senin menülerine alışmışım demek ki ondan görünce çok şaşırdım
angelinanın menüsün de bir gün süt görsem valla ona da çok şaşırırım
farkın da olmadan öğrenmişiz birbirimizi:)))

çok güzel afiyet olsun .. tevafukum bu haşlama tavuk göğsüyle salata bedene ne yapıyorsa çok güzel zayıflatıyor hem de doyurucu ben de önümüzdeki hafta bir gün yapayım :)
Yap kuzum hikmetini bilmiyorum sadece sağlıklı geliyor sebze ve protein olduğu için. Zaten proteini karbon la tüketmek çok büyük hata imiş.
Bence dengeledigin bir gün olmuş spor ise valla mükemmel. Bol eksi getirsin arkadaşım

Insanlar değişik kıymet verince kendilerini bulunmaz ulaşılmaz sanıyolar kimseye hakettiğininden öteye verecek ilgim alakam yok zamanında çok değer verdim hep yıprandım bundan almam gereken dersleri aldım o yüzden üzülenleri görünce eski günlerim aklıma geliyo

Amin kocaman Amin diyorum bu spor olayını standarta bağlamalıyım bu arada dünkü artım bugün tartıda yoktu şükür eksi değil ama artıda değilim klasik 65.1 gördüm

Cok sagol canim.sukur geride kaldi uzuntulu gunler...

Sporla dengeledigin guzel bir menu olmus canim afiyet olsun

benim de kendi yaşadıklarım aklıma geliyor ondan biraz fazla gadaplanıyorum sanırım, aman ne yapalım onlarda bizim kızımızın değerini bilsin el üstün de tutsunlar biz de kızmayalım ama değil mi

benim de kendi yaşadıklarım aklıma geliyor ondan biraz fazla gadaplanıyorum sanırım, aman ne yapalım onlarda bizim kızımızın değerini bilsin el üstün de tutsunlar biz de kızmayalım ama değil mi
Inşallah gözlerindeki perdeler kalkar iki günlük dünyada gerçeği görürler

Amin kocaman Amin diyorum bu spor olayını standarta bağlamalıyım bu arada dünkü artım bugün tartıda yoktu şükür eksi değil ama artıda değilim klasik 65.1 gördüm
Bence süper canım tam sinir kilo azıcık kalmış aşmana

Günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum ben sizlere darilmadim alinmadim hele ekim2009 sana hiç darilmadim yazdıklarında beni düşündüğünü biliyorum canım ben sadece bu kadar sikintilarimla sizi uzdugum için helallesmek istedim sizleri çok seviyorum iyiki varsiniz

Şimdi doktora gidiyorum dizim için inşallah ameliyat falan demez

Günaydın canım bizde seni seviyoruz doktor sonrası haber ver bizlere

Gunaydin canim.Haberlerini bekliyoruz canım..

Gunaydin canim cok gecmis olsun ..dr gelince haber ver bizede merakta birakma bizleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…