- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.121
aslında çok unutkanım ama senin menülerine alışmışım demek ki ondan görünce çok şaşırdımÖnce çok yerdim bugün arkadaş ikramlık çıkardı 4-5 adet aldım nefsimi körlesin dedim beni bilmen güzel haklısın artık paket ürünleri hayatımdan çıkarıyorum
Yap kuzum hikmetini bilmiyorum sadece sağlıklı geliyor sebze ve protein olduğu için. Zaten proteini karbon la tüketmek çok büyük hata imiş.çok güzel afiyet olsun .. tevafukum bu haşlama tavuk göğsüyle salata bedene ne yapıyorsa çok güzel zayıflatıyor hem de doyurucu ben de önümüzdeki hafta bir gün yapayım :)
Bence dengeledigin bir gün olmuş spor ise valla mükemmel. Bol eksi getirsin arkadaşımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
2 lokma kek
Öğlen
Porsiyon adana kebap 2 parçaydı yanında 2 yk bulgur pilavi yedim salata ve ayran
Ara
2 Türk kahvesi( farklı yerlerde), 1 ince dilim pasta ( arkadasın doğum günü)
Aksam
Fırında 3 balık ( hamsiden büyük alabalıktan küçük adını bilmiyorum)
Ara
Bikaç cips, avuçiçi çekirdek, nane çayı
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
50 dk d.a.37 Video
10 dk plates hareketleri yaptım
Insanlar değişik kıymet verince kendilerini bulunmaz ulaşılmaz sanıyolar kimseye hakettiğininden öteye verecek ilgim alakam yok zamanında çok değer verdim hep yıprandım bundan almam gereken dersleri aldım o yüzden üzülenleri görünce eski günlerim aklıma geliyoaynen gülüm ben de geç öğrendim hak etmeyene fazla değer verip kendimi yıprattım konuşmaya kalktım eşimle ben kötü oldum en doğrusu senin dediğin gibi direk tavırlarla gerisi hayalet figurandır diyip öyle davranmak dedim çook işe yaradı hatta ben artık değerli gibi bile oldum vayy anasını dedim :)
Amin kocaman Amin diyorum bu spor olayını standarta bağlamalıyım bu arada dünkü artım bugün tartıda yoktu şükür eksi değil ama artıda değilim klasik 65.1 gördümYap kuzum hikmetini bilmiyorum sadece sağlıklı geliyor sebze ve protein olduğu için. Zaten proteini karbon la tüketmek çok büyük hata imiş.
Bence dengeledigin bir gün olmuş spor ise valla mükemmel. Bol eksi getirsin arkadaşım
Cok sagol canim.sukur geride kaldi uzuntulu gunler...tevafuk55 o kişi için arkadaş diyemiyorum bu ne hasetlik bu kiloya inene kadar bi dünya emek verdin okumuş cahil bunlar sen tavrını iyi koymışsun umarım anlamıştır
tomurcukkk canım şükürler olsun güzel haberlerini duymak çok mutlu oldum tez zamanda şifa bul inşallah
sara_28 canım veda etmemişsindir umarım burası artık diyetten öte bi grup oldu güçlü ol kardeşim unutma eşinle tekken çok mutlusun dış mandalları artık önemseme
Sporla dengeledigin guzel bir menu olmus canim afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
2 lokma kek
Öğlen
Porsiyon adana kebap 2 parçaydı yanında 2 yk bulgur pilavi yedim salata ve ayran
Ara
2 Türk kahvesi( farklı yerlerde), 1 ince dilim pasta ( arkadasın doğum günü)
Aksam
Fırında 3 balık ( hamsiden büyük alabalıktan küçük adını bilmiyorum)
Ara
Bikaç cips, avuçiçi çekirdek, nane çayı
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
50 dk d.a.37 Video
10 dk plates hareketleri yaptım
benim de kendi yaşadıklarım aklıma geliyor ondan biraz fazla gadaplanıyorum sanırım, aman ne yapalım onlarda bizim kızımızın değerini bilsin el üstün de tutsunlar biz de kızmayalım ama değil miInsanlar değişik kıymet verince kendilerini bulunmaz ulaşılmaz sanıyolar kimseye hakettiğininden öteye verecek ilgim alakam yok zamanında çok değer verdim hep yıprandım bundan almam gereken dersleri aldım o yüzden üzülenleri görünce eski günlerim aklıma geliyo
evet gülüm görünüyorBen menüleri yorumladım gönderdim ama goremiyorum umarım siz görüyorsunuzdur
allah rahatlık versin kızçelerinle sana tatlı rüyalarHayırlı gecelerrrrr arkadaşlar kızçem beni bekliyor uyumak için
Inşallah gözlerindeki perdeler kalkar iki günlük dünyada gerçeği görürlerbenim de kendi yaşadıklarım aklıma geliyor ondan biraz fazla gadaplanıyorum sanırım, aman ne yapalım onlarda bizim kızımızın değerini bilsin el üstün de tutsunlar biz de kızmayalım ama değil mi
Bence süper canım tam sinir kilo azıcık kalmış aşmanaAmin kocaman Amin diyorum bu spor olayını standarta bağlamalıyım bu arada dünkü artım bugün tartıda yoktu şükür eksi değil ama artıda değilim klasik 65.1 gördüm
Günaydın canım bizde seni seviyoruz doktor sonrası haber ver bizlereGünaydın kızlar yazdıklarınızı okudum ben sizlere darilmadim alinmadim heleekim2009 sana hiç darilmadim yazdıklarında beni düşündüğünü biliyorum canım ben sadece bu kadar sikintilarimla sizi uzdugum için helallesmek istedim sizleri çok seviyorum iyiki varsiniz
Şimdi doktora gidiyorum dizim için inşallah ameliyat falan demez
Gunaydin canim.Haberlerini bekliyoruz canım..Günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum ben sizlere darilmadim alinmadim heleekim2009 sana hiç darilmadim yazdıklarında beni düşündüğünü biliyorum canım ben sadece bu kadar sikintilarimla sizi uzdugum için helallesmek istedim sizleri çok seviyorum iyiki varsiniz
Aminnn günaydın canım..Günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı eylesin dualarımız kabul evimiz huzur dolsun
Gunaydin canim cok gecmis olsun ..dr gelince haber ver bizede merakta birakma bizleri ..Günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum ben sizlere darilmadim alinmadim heleekim2009 sana hiç darilmadim yazdıklarında beni düşündüğünü biliyorum canım ben sadece bu kadar sikintilarimla sizi uzdugum için helallesmek istedim sizleri çok seviyorum iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?