Haydi Yine Yeniden...

Canım tabiki helal olsun ne demek... hepimiz anlatıyoruz herkesin basetme gücü farklı oluyor.. birde bunları düşünüp üzülme sende çok iyi birisin.. geceler nasıl sabaha çıkıyorsa senin düşüncelerin de feraha çıkacak inşallah canım..

Canim helal olsun da neden boyle yazdin veda gibi canim derdine derman olabiliyorsak bir nebze rahatliyabiliyorsan ne ala ... tabiki yazacaksin bende yaziyorum yeri geliyo sizlaniyorum herseyimi paylasiyorum canim ..

Şifa niyetine olsun inşallah o kadar ölçülü yiyosun ki tebrikler
Katkılı ürün evet var ama az inşallah zarar etmez menüyü ben beğendim
Biliyorum iştahın yok ama akşam öğünü atlamamalısın vücut korumaya geçmesin sabah gerisi yok aaaaa
Örnek menü budur

tevafuk55 o kişi için arkadaş diyemiyorum bu ne hasetlik bu kiloya inene kadar bi dünya emek verdin okumuş cahil bunlar sen tavrını iyi koymışsun umarım anlamıştır
tomurcukkk canım şükürler olsun güzel haberlerini duymak çok mutlu oldum tez zamanda şifa bul inşallah
sara_28 canım veda etmemişsindir umarım burası artık diyetten öte bi grup oldu güçlü ol kardeşim unutma eşinle tekken çok mutlusun dış mandalları artık önemseme

çok güzel afiyet olsun .. tevafukum bu haşlama tavuk göğsüyle salata bedene ne yapıyorsa çok güzel zayıflatıyor hem de doyurucu ben de önümüzdeki hafta bir gün yapayım :)

kızz benim mesaj için mi böyle dedin yoksaa eğer öyleyse cidden çok üzülürüm
insan umursadığı sevdiği kişi üzülürse üzülür, umursamadığına zaten üzülmez canı bile sıkılmaz, biliyorsun değil mi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
2 lokma kek
Öğlen
Porsiyon adana kebap 2 parçaydı yanında 2 yk bulgur pilavi yedim salata ve ayran
Ara
2 Türk kahvesi( farklı yerlerde), 1 ince dilim pasta ( arkadasın doğum günü)
Aksam
Fırında 3 balık ( hamsiden büyük alabalıktan küçük adını bilmiyorum)
Ara
Bikaç cips, avuçiçi çekirdek, nane çayı
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
50 dk d.a.37 Video
10 dk plates hareketleri yaptım

Yok ya sanmam kötü niyetli cümle yok zaten sen öyle bişey yazmazsın

menün güzel ama ilk defa senin cips yediğini görüyorum ayy çok şaşırdım valla yanlış anlama niye yedin demiyorum sadece ilk defa gördüm sen hiç ambalajlı şey yemezsin ya ondan şaşırdım:))

acıkmadan yemiyorum arada komşuda yiyince de geç acıktım bedenimin(midemin )sesini dinliyorum :) ne zaman açım derse o zaman al da ye diyorum
Vuvvvv sen her türlü işini bilirsin hafif atlatmayı başarmakta usta olacaksın dün cacık bugün haşlama karnıbahar süper valla

Önce çok yerdim bugün arkadaş ikramlık çıkardı 4-5 adet aldım nefsimi körlesin dedim beni bilmen güzel haklısın artık paket ürünleri hayatımdan çıkarıyorum

Yok ya sanmam kötü niyetli cümle yok zaten sen öyle bişey yazmazsın
gündüz okuduğum da yazmamamın sebebi cidden gidip saranın kolundan çekip evden alıp kv si gile de kocasına kötü şeyler diyip bu kızı hak etmiyorsunuz diyesim geldiği içindi kızın iyice moralini bozmayayım diye yazmamıştım onu yanlış mı anladı acaba

Bende o yüzden sessiz kalayım istiyorum sara karşısındaki fazla önemsiyor bence değmez beni bitek eşim ilgilendirir gerisi figüran bu hayatımın bana öğrettiği ders

Vuvvvv sen her türlü işini bilirsin hafif atlatmayı başarmakta usta olacaksın dün cacık bugün haşlama karnıbahar süper valla
artık sabahtan planlıyorum kendime ne yapsam diye benimkiler yineee makarna istediler köfte de yaptım karnıbaharı haşladım eşim kızarmasını istedi oğlum azıcık yerim yoğurtlu sade dedi kendiminkini de olmadı sabaha omlet yaparım diye tupper e koyup kaldırmıştım birazını akşam yedim işte hala var 2 boğum yarına yeter:)

Bende o yüzden sessiz kalayım istiyorum sara karşısındaki fazla önemsiyor bence değmez beni bitek eşim ilgilendirir gerisi figüran bu hayatımın bana öğrettiği ders
aynen gülüm ben de geç öğrendim hak etmeyene fazla değer verip kendimi yıprattım konuşmaya kalktım eşimle ben kötü oldum en doğrusu senin dediğin gibi direk tavırlarla gerisi hayalet figurandır diyip öyle davranmak dedim çook işe yaradı hatta ben artık değerli gibi bile oldum vayy anasını dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…