- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.101
Canım tabiki helal olsun ne demek... hepimiz anlatıyoruz herkesin basetme gücü farklı oluyor.. birde bunları düşünüp üzülme sende çok iyi birisin.. geceler nasıl sabaha çıkıyorsa senin düşüncelerin de feraha çıkacak inşallah canım..Kızlar hep sıkıntılarımı yazıp sizleri bunalttım zamanınızı aldım neyse benim sizden istedigim bugune kadar bi çok şey paylaştık hepiniz çok iyisiniz yüzlerinizi görmesemde yüreğinizi biliyorum bu yüzden ben size hakkımı helal ediyorum sizde helal edin
Canim helal olsun da neden boyle yazdin veda gibiKızlar hep sıkıntılarımı yazıp sizleri bunalttım zamanınızı aldım neyse benim sizden istedigim bugune kadar bi çok şey paylaştık hepiniz çok iyisiniz yüzlerinizi görmesemde yüreğinizi biliyorum bu yüzden ben size hakkımı helal ediyorum sizde helal edin
Şifa niyetine olsun inşallah o kadar ölçülü yiyosun ki tebriklerSabah 10 45
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Tel peynir
Iki kup helva
6 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc yer fistigi
Ara 15 00
Iki tane yer elmasi
Aksam 18 00
Iki kasik kuru fasulye
Uc kasik pilav
Bir kase cacik
Valla bu gece sismezsem daha ne isterim yedim mecburen bu ay bu kani yukseltmem lagzim
Katkılı ürün evet var ama az inşallah zarar etmez menüyü ben beğendimBen menumu vereyim biraz uzanacagim...
Sabah 8.30
5 adt kucuk sigara boregi
1 bardak meyve suyu
Ara 11
Ablama kahve icmeye gittim ama yesil cay ictim.o da diyette.yesil cay yanina 1 grisini yedim
Oglen 12
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
5 zeytin
1 salatalik
1 tk krem peynir
Yarim sosis
Ara 15
5 adt ceviz
1 kupa sade nescafe
Aksam 18.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
Biliyorum iştahın yok ama akşam öğünü atlamamalısın vücut korumaya geçmesin sabah gerisi yok aaaaaben yine menü yazmayı unutacaktım
sabah 8 :45
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates
komşuda 16:00
2 yemek kaşığı irmik helvası
el kadar lahmacunun 6 da 1 i (çok ısrara etti )
geç saatte çok açıkırsam 1 kase yoğurt olabilir
yatmadan da unutmazsam zeytin yağı damla sakızı karışımı
su 2. buçuğuncu litredeyim
yürüyüş 15 dk bakkal bahanesine şemsiyeyle azcık yolumu uzattım da:)
Örnek menü budurMenümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm
Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)
Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
Iyiki yemişsin zaten hafifte zararı değil yararı olacakkızlar haşlanmış karnıbaharı sarımsaklı yoğurtla yedim 9 :20 de hepsi bir kaseydi
acıktım da :)
çok güzel afiyet olsun .. tevafukum bu haşlama tavuk göğsüyle salata bedene ne yapıyorsa çok güzel zayıflatıyor hem de doyurucu ben de önümüzdeki hafta bir gün yapayım :)Menümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm
Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)
Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
kızz benim mesaj için mi böyle dedin yoksaa eğer öyleyse cidden çok üzülürümKızlar hep sıkıntılarımı yazıp sizleri bunalttım zamanınızı aldım neyse benim sizden istedigim bugune kadar bi çok şey paylaştık hepiniz çok iyisiniz yüzlerinizi görmesemde yüreğinizi biliyorum bu yüzden ben size hakkımı helal ediyorum sizde helal edin
acıkmadan yemiyorum arada komşuda yiyince de geç acıktım bedenimin(midemin )sesini dinliyorum :) ne zaman açım derse o zaman al da ye diyorumIyiki yemişsin zaten hafifte zararı değil yararı olacak
Yok ya sanmam kötü niyetli cümle yok zaten sen öyle bişey yazmazsınkızz benim mesaj için mi böyle dedin yoksaa eğer öyleyse cidden çok üzülürüm
insan umursadığı sevdiği kişi üzülürse üzülür, umursamadığına zaten üzülmez canı bile sıkılmaz, biliyorsun değil mi
menün güzel ama ilk defa senin cips yediğini görüyorum ayy çok şaşırdım valla yanlış anlama niye yedin demiyorum sadece ilk defa gördüm sen hiç ambalajlı şey yemezsin ya ondan şaşırdım:))Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
2 lokma kek
Öğlen
Porsiyon adana kebap 2 parçaydı yanında 2 yk bulgur pilavi yedim salata ve ayran
Ara
2 Türk kahvesi( farklı yerlerde), 1 ince dilim pasta ( arkadasın doğum günü)
Aksam
Fırında 3 balık ( hamsiden büyük alabalıktan küçük adını bilmiyorum)
Ara
Bikaç cips, avuçiçi çekirdek, nane çayı
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
50 dk d.a.37 Video
10 dk plates hareketleri yaptım
Vuvvvv sen her türlü işini bilirsin hafif atlatmayı başarmakta usta olacaksın dün cacık bugün haşlama karnıbahar süper vallaacıkmadan yemiyorum arada komşuda yiyince de geç acıktım bedenimin(midemin )sesini dinliyorum :) ne zaman açım derse o zaman al da ye diyorum
Önce çok yerdim bugün arkadaş ikramlık çıkardı 4-5 adet aldım nefsimi körlesin dedim beni bilmen güzel haklısın artık paket ürünleri hayatımdan çıkarıyorummenün güzel ama ilk defa senin cips yediğini görüyorum ayy çok şaşırdım valla yanlış anlama niye yedin demiyorum sadece ilk defa gördüm sen hiç ambalajlı şey yemezsin ya ondan şaşırdım:))
gündüz okuduğum da yazmamamın sebebi cidden gidip saranın kolundan çekip evden alıp kv si gile de kocasına kötü şeyler diyip bu kızı hak etmiyorsunuz diyesim geldiği içindi kızın iyice moralini bozmayayım diye yazmamıştım onu yanlış mı anladı acabaYok ya sanmam kötü niyetli cümle yok zaten sen öyle bişey yazmazsın
Bende o yüzden sessiz kalayım istiyorum sara karşısındaki fazla önemsiyor bence değmez beni bitek eşim ilgilendirir gerisi figüran bu hayatımın bana öğrettiği dersgündüz okuduğum da yazmamamın sebebi cidden gidip saranın kolundan çekip evden alıp kv si gile de kocasına kötü şeyler diyip bu kızı hak etmiyorsunuz diyesim geldiği içindi kızın iyice moralini bozmayayım diye yazmamıştım onu yanlış mı anladı acaba
artık sabahtan planlıyorum kendime ne yapsam diye benimkiler yineee makarna istediler köfte de yaptım karnıbaharı haşladım eşim kızarmasını istedi oğlum azıcık yerim yoğurtlu sade dedi kendiminkini de olmadı sabaha omlet yaparım diye tupper e koyup kaldırmıştım birazını akşam yedim işte hala var 2 boğum yarına yeter:)Vuvvvv sen her türlü işini bilirsin hafif atlatmayı başarmakta usta olacaksın dün cacık bugün haşlama karnıbahar süper valla
aynen gülüm ben de geç öğrendim hak etmeyene fazla değer verip kendimi yıprattım konuşmaya kalktım eşimle ben kötü oldum en doğrusu senin dediğin gibi direk tavırlarla gerisi hayalet figurandır diyip öyle davranmak dedim çook işe yaradı hatta ben artık değerli gibi bile oldum vayy anasını dedim :)Bende o yüzden sessiz kalayım istiyorum sara karşısındaki fazla önemsiyor bence değmez beni bitek eşim ilgilendirir gerisi figüran bu hayatımın bana öğrettiği ders
yaradanına kurbannnnBu arada senin dediğin hiç bişeyi yanlış anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?