- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.081
Insallah sismem canim sisersemde yapacak bisey yok artik ilac kullanmak istemiyorum cunku gercekten cok zorluyo benibende fasulyeyi görünce ayy şişmez inşallah dedim
menün az az çok güzel bir de şişmezsen daha da güzel olur
Hayirdir senin canin niye sikkildi bakiyim ..[/QUOT
işin aslı öğle saranın yazıklarına baya üzüldüm sonra da komşuya gittik eski tayin çıkıp gidenlerden bahsettik biraz kendimizi iyi kullandırmışız, iyi oynamışlar bize, biz de yutmuşuz v.s. lafı olunca canım iyice sıkılmıştı geçti gitti şükür :))
topiğin birin de lahana karnıbahar yedikten sonra rezene içince şişirmiyormuş diye yazı görmüştüm acaba kuru fasulye için de etkili olur muInsallah sismem canim sisersemde yapacak bisey yok artik ilac kullanmak istemiyorum cunku gercekten cok zorluyo beni
hahahah kuzum yaaa nereden bilsin çocuk dolu görmemiş :)))Bugun aksam ustu bir dolu yagdii ama nasill koca koca indi gokten benim ufaklik hic boyle kar gormedim misket gibi ne degisikmis anne dedi .. allah esirgesin valla adamin kafasini deler .. artik bahar geldi 40 ikindi yagmuru bol olur buralarin rabbim bereketi ile yagdirsin ..
Insallah canim ama bu moral bile yetti valla.cok iyi hissediyorum Allah bozmasin keyfim yerinde sukur...allahhhh ne güzel haberler bunlar çok sevindim hem de çokkk
rabbime binlerce şükürler olsun, inşallah dikiş işi de bitince tamamen hızlıca iyileşirsin
Yaa hic sorma maalesef hazir meyve suyu idi.sabah hastaneye gidecegimden cay falan yapamadim.bu gecti elime nedense.pek de icmem normalde bilirsiniz menulerimde meyve suyu kola falan olmaz.dedigin gibi katki maddeli seyleri tuketmeyeyim benmenü güzel sabah ya da öğlen yenenler benim hiç gözüme gelmiyor biliyorsun :)afiyet şifa olsun
gülüm sen tam iyileşene kadar katkı maddeli şeyler yiyip içme meyve suyun hazırdı galiba bunlara dikkat et bacım
Bence bi ara daha yapmalisin ama menun cok iyi yine.masallah canim yaza kadar baya kilo cirpacaksin insallahben yine menü yazmayı unutacaktım
sabah 8 :45
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates
komşuda 16:00
2 yemek kaşığı irmik helvası
el kadar lahmacunun 6 da 1 i (çok ısrara etti )
geç saatte çok açıkırsam 1 kase yoğurt olabilir
yatmadan da unutmazsam zeytin yağı damla sakızı karışımı
su 2. buçuğuncu litredeyim
yürüyüş 15 dk bakkal bahanesine şemsiyeyle azcık yolumu uzattım da:)
inşallah rabbim bozmasın arttırsın moralini sağlığını huzur, mutluluğunu :))Insallah canim ama bu moral bile yetti valla.cok iyi hissediyorum Allah bozmasin keyfim yerinde sukur...
Yaa hic sorma maalesef hazir meyve suyu idi.sabah hastaneye gidecegimden cay falan yapamadim.bu gecti elime nedense.pek de icmem normalde bilirsiniz menulerimde meyve suyu kola falan olmaz.dedigin gibi katki maddeli seyleri tuketmeyeyim ben
inşallah bu ara zaten iştahım yok fırsatı değerlendiriyorum :))Bence bi ara daha yapmalisin ama menun cok iyi yine.masallah canim yaza kadar baya kilo cirpacaksin insallah
Valla uyardigin iyi oldu canim aslinda meyve suyu falan pek canim cekmez de katki maddeli deyince birsey daha farkettim sosis de yedim ben bugun oglen ogunune yazmistim.o da katkili ve de sagliksiz bir yiyecek.daha dikkatli olucam sagol caniminşallah rabbim bozmasın arttırsın moralini sağlığını huzur, mutluluğunu :))
zaten senin menülerde hiç olmaz biliyorum bende kendi kendime herhalde canı çekti dedim :)
çekse bile tam iyileşene kadar dikkat et insan hali unutur diye hatırlama amaçlı yazmıştım gülüm
aa doğru bak ben de onu daldırdım unuttum biz eve sokmuyoruz bile salam sosisi... sucuğu da fermente olandan alıyor eşim çok iyi bilinen markaların ki olursa o da ,Valla uyardigin iyi oldu canim aslinda meyve suyu falan pek canim cekmez de katki maddeli deyince birsey daha farkettim sosis de yedim ben bugun oglen ogunune yazmistim.o da katkili ve de sagliksiz bir yiyecek.daha dikkatli olucam sagol canim
Aynen canim biz de sucugu en iyi bilinen markayi almaya calisiyoruz.benim oglan yiyor cunku sucuk.kahvaltida peynir yumurta gibi alternatifleri yok tabi alerjisi oldugu icin.esim cok sever salam sosis ona yapmistim aslinda bi tadina bakayim dedim ama yok bu ara hic yemesem daha iyiaa doğru bak ben de onu daldırdım unuttum biz eve sokmuyoruz bile salam sosisi... sucuğu da fermente olandan alıyor eşim çok iyi bilinen markaların ki olursa o da ,
aynen gülüm yemeAynen canim biz de sucugu en iyi bilinen markayi almaya calisiyoruz.benim oglan yiyor cunku sucuk.kahvaltida peynir yumurta gibi alternatifleri yok tabi alerjisi oldugu icin.esim cok sever salam sosis ona yapmistim aslinda bi tadina bakayim dedim ama yok bu ara hic yemesem daha iyi
Aksam yok canim en azindan ara yap bari ...yurumekle iyi yapmissin canim afiyet olsun ..ben yine menü yazmayı unutacaktım
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates
Ay ben bunlara diyecek bulamiyorum gerçekten yazık... ama bak doğru diyorsun sana yazık be canım sen tavrını değiştirme bence inşallah her şey yoluna girer canım.Eşimin düşüncesine göre o annesini bacilarini yegenlerini kirmasin onlarin her istediğini yapsın ki onlar uzulmesin ama ben bisey isteyince yok diyebilmeli cunku ben onun yanindaymisim onu anlamaliymisim ama asıl mutlu etmesi gereken düşünmesi gereken ben degilmiyim tamam zaten onların her dediğini yapıyor istesede istemesede onlara bu kadar taviz vermese onlarda bu yüzü bulamazlar uzuntuden stresten hasta oluyorum bana yazık değilmi
Yediklerin az ama işte sana dokunuyor kan olsun şifa olsun canım spor ve su gayet güzelSabah 10 45
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Tel peynir
Iki kup helva
6 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc yer fistigi
Ara 15 00
Iki tane yer elmasi
Aksam 18 00
Iki kasik kuru fasulye
Uc kasik pilav
Bir kase cacik
Valla bu gece sismezsem daha ne isterim yedim mecburen bu ay bu kani yukseltmem lagzim
Ben çok beğendim canım menünü sabah sabahta kalmış afiyet olsunBen menumu vereyim biraz uzanacagim...
Sabah 8.30
5 adt kucuk sigara boregi
1 bardak meyve suyu
Ara 11
Ablama kahve icmeye gittim ama yesil cay ictim.o da diyette.yesil cay yanina 1 grisini yedim
Oglen 12
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
5 zeytin
1 salatalik
1 tk krem peynir
Yarim sosis
Ara 15
5 adt ceviz
1 kupa sade nescafe
Aksam 18.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
Canım akşam nerede böyle olur mu hiç.. ben az buldum canım menüyü ama su harikaben yine menü yazmayı unutacaktım
5 yeşil zeytin
1 domates
Mukkemmel bir menu verdin canim bugun.sporunun zaten masallahi var...Menümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm
Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)
Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
Ne demek tabi ki helal olsun.burada yazdiklarimiz cogu kisiye anlatamadigimiz paylasamadigimiz seyler.birbirimizde o samimiyeti sicakligi goruyoruz ki yazabiliyoruz canim dertlerimizi.benim de az kahrimi cekmediniz hani.rahat ol anlat istedigini yaz dok icini...Kızlar hep sıkıntılarımı yazıp sizleri bunalttım zamanınızı aldım neyse benim sizden istedigim bugune kadar bi çok şey paylaştık hepiniz çok iyisiniz yüzlerinizi görmesemde yüreğinizi biliyorum bu yüzden ben size hakkımı helal ediyorum sizde helal edin
Menu harika canim su ve sporda oyle afiyet olsun canimMenümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm
Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)
Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?