Haydi Yine Yeniden...

hahahah kuzum yaaa nereden bilsin çocuk dolu görmemiş :)))
burası güzel esti kapılar camlardan vuuu diye sesler çıktı güzel de yağdı mübarek

ben yine menü yazmayı unutacaktım
sabah 8 :45
2 yumurtayı azcık sütle çırpıp kabarık omlet yaptım tabağa korken incecik incecik kaşar kıyıp ikiye katladım eriyince yedim
5 yeşil zeytin
1 domates

komşuda 16:00
2 yemek kaşığı irmik helvası
el kadar lahmacunun 6 da 1 i (çok ısrara etti )

geç saatte çok açıkırsam 1 kase yoğurt olabilir

yatmadan da unutmazsam zeytin yağı damla sakızı karışımı

su 2. buçuğuncu litredeyim
yürüyüş 15 dk bakkal bahanesine şemsiyeyle azcık yolumu uzattım da:)

Son düzenleme:
allahhhh ne güzel haberler bunlar çok sevindim hem de çokkk
rabbime binlerce şükürler olsun, inşallah dikiş işi de bitince tamamen hızlıca iyileşirsin
Insallah canim ama bu moral bile yetti valla.cok iyi hissediyorum Allah bozmasin keyfim yerinde sukur...

Yaa hic sorma maalesef hazir meyve suyu idi.sabah hastaneye gidecegimden cay falan yapamadim.bu gecti elime nedense.pek de icmem normalde bilirsiniz menulerimde meyve suyu kola falan olmaz.dedigin gibi katki maddeli seyleri tuketmeyeyim ben

Bence bi ara daha yapmalisin ama menun cok iyi yine.masallah canim yaza kadar baya kilo cirpacaksin insallah

inşallah rabbim bozmasın arttırsın moralini sağlığını huzur, mutluluğunu :))
zaten senin menülerde hiç olmaz biliyorum bende kendi kendime herhalde canı çekti dedim :)
çekse bile tam iyileşene kadar dikkat et insan hali unutur diye hatırlama amaçlı yazmıştım gülüm

Bence bi ara daha yapmalisin ama menun cok iyi yine.masallah canim yaza kadar baya kilo cirpacaksin insallah
inşallah bu ara zaten iştahım yok fırsatı değerlendiriyorum :))
haşlanmış karnıbahar kaldı biraz olmadı yoğurda biraz katarım onu yerim lifli ne de olsa :)

Valla uyardigin iyi oldu canim aslinda meyve suyu falan pek canim cekmez de katki maddeli deyince birsey daha farkettim sosis de yedim ben bugun oglen ogunune yazmistim.o da katkili ve de sagliksiz bir yiyecek.daha dikkatli olucam sagol canim

Valla uyardigin iyi oldu canim aslinda meyve suyu falan pek canim cekmez de katki maddeli deyince birsey daha farkettim sosis de yedim ben bugun oglen ogunune yazmistim.o da katkili ve de sagliksiz bir yiyecek.daha dikkatli olucam sagol canim
aa doğru bak ben de onu daldırdım unuttum biz eve sokmuyoruz bile salam sosisi... sucuğu da fermente olandan alıyor eşim çok iyi bilinen markaların ki olursa o da ,

aa doğru bak ben de onu daldırdım unuttum biz eve sokmuyoruz bile salam sosisi... sucuğu da fermente olandan alıyor eşim çok iyi bilinen markaların ki olursa o da ,
Aynen canim biz de sucugu en iyi bilinen markayi almaya calisiyoruz.benim oglan yiyor cunku sucuk.kahvaltida peynir yumurta gibi alternatifleri yok tabi alerjisi oldugu icin.esim cok sever salam sosis ona yapmistim aslinda bi tadina bakayim dedim ama yok bu ara hic yemesem daha iyi

aynen gülüm yeme
sen kendi kendini kollayacaksın bak ben daldırdım fark etmedim sosisi sen kendin fark ettin bilinçli olmak işte bu :)

Aksam yok canim en azindan ara yap bari ...yurumekle iyi yapmissin canim afiyet olsun ..

Ay ben bunlara diyecek bulamiyorum gerçekten yazık... ama bak doğru diyorsun sana yazık be canım sen tavrını değiştirme bence inşallah her şey yoluna girer canım.
Yediklerin az ama işte sana dokunuyor kan olsun şifa olsun canım spor ve su gayet güzel
Ben çok beğendim canım menünü sabah sabahta kalmış afiyet olsun
Canım akşam nerede böyle olur mu hiç.. ben az buldum canım menüyü ama su harika

Menümü vereyim
Sabah 2 ceviz içi 2 k kayısı
1 yemek k kuru üzüm

Ara 2 lokma börek
(arkadaş bana getirince gönlü olsun diye)

Öğle 13.00: 1 kepçe çorba az salata
1.5 kepçe ıspanak y
Tavuk fırın 3 parça 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter

Akşam 18.10: bol yesillikli tavuklu salata
(göğüs etinden)
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri

Kızlar hep sıkıntılarımı yazıp sizleri bunalttım zamanınızı aldım neyse benim sizden istedigim bugune kadar bi çok şey paylaştık hepiniz çok iyisiniz yüzlerinizi görmesemde yüreğinizi biliyorum bu yüzden ben size hakkımı helal ediyorum sizde helal edin

Mukkemmel bir menu verdin canim bugun.sporunun zaten masallahi var...

Ne demek tabi ki helal olsun.burada yazdiklarimiz cogu kisiye anlatamadigimiz paylasamadigimiz seyler.birbirimizde o samimiyeti sicakligi goruyoruz ki yazabiliyoruz canim dertlerimizi.benim de az kahrimi cekmediniz hani.rahat ol anlat istedigini yaz dok icini...

Menu harika canim su ve sporda oyle afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…