Haydi Yine Yeniden...

Kiz hergun uyukluyorum oda bu durumdan bikti ondan ic diye dolaniyor su ilaclardan kurtul artik diyor kadinin hastaligina bile dayanamiyor erkekler
kız var yaaa seni eniştenin hakkını yeme daaa ..adamcağız sen iyi ol ilaçları içip içip hala kan az olunca daha üzülüp moralin bozuluyor diye demiştir .. gece 12 yi geçse başka da yazardım da neyseee dilimi de parmaklarımı da tutayım ben

Misafirliklerini iyi kontrol etmeye basladin canim.kosusturman spor yerine gecmistir bence.menun gayet iyi...

Oldukca dikkatli ve dengeli bi menu canim.eksilerin daim olsun...
açık açık diyorum gülüm acıkmadım saatim gelmedi leptin hormonunun salgılanması için yemeği kestikten sonra en az 5-6 saat ağıza fındık tanesi bile koymamak lazım diye :)

vay cimriii biraz daha çok yapıp tatlı kaşığı büyüklüğün de plastik kaşık getirseymiş ya
o ablaya yanmadan erimiyor yağlar yapa yapa alışırsın devammm deseydin şu zayıflama programında ki antranörler gibi yapsaydın :) cidden ama ne hoş değil mi zayıfladın demeleri örnek almaları sana danışmaları başarmanın hazzı bu olsa gerek

Yok yok arkadaşım getirmemişti okulun yanındaki cenaze evinden geldi... rabbim rahmet etsin...
Hem de nasıl ekimim işte o zaman evet başardım diyebiliyorsun:) yine bugün ikinci step e başlamadan hoca tutturmeye gitti arada baya geçince bana hemen hadi sen hocasın başlat da yapalım dediler ikinci setin çoğunu benle yaptılar hoplattim herkesi :))))

Afiyet şifa bol kan olsun inşallah menü çok güzel süpersin
Tam senlik güzel bir menü olmuş
Senin menünde gayet yerinde olmuş

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
Elma
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Ara
Avuçiçi fındık, 3 yer elmasi, 1 su bardağı sıcak süt
Akşam
Brokoli havuç patates haşladım maydanoz roka dere otu soğan doğradım limon az zeytinyağı, 2 yk makarna
Ara
Yoğurt kürü
Ara( arkadasta)
3 yulaflı bisküvi, çay
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
30 dk d.a.37 Video
5 dk plates çemberi ile hareket yaptım

sara_28 inşallah sonuçlar iyi çıkar Ah şu kilolar hep sorun hep beraber bu fazlalıklardan kurtulacağız
ekim2009 bugün ne tempolu olmuş okurken yoruldum seni düşünemiyorum harikasın valla
tevafuk55 sen örnek insan tabi şahane oldun soracaklar bu işin sırrını onlar sen gibi dayanır mı bu tartışılır kendine bol bol oku nazardan korun
angelina35 enişte bey elinde kaşıkla beklemiş vuvvvvvvv hep böyle birbirinizin kıymetini bilin inşallah
tomurcukkk bugün menün eski günlere hızla döndüğünü gösterdi hayranim sana

Ne kadar da hafif bir gün olmuş arkadaşım süpersin spor zaten şahane

kimin helvasıysa allah rahmet eylesin
yardımcı hoca olmuşsun ne güzel ne gurur verici canımcımm artık hocanın tüttürme molaları artabilir :))

menü şahane sporda çok güzel suyu da bol içtiysen kusursuz :) afiyet şifa olsun arkadaşım

Spor da menü de şahane canım,harikasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…