- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.181
inşallah ameliyat gerekmez kireçleme için de ilaç egzersizle geçer der doktor , bol bol dua edelim gülümHepsi MR dan sonra belli olacak canım simdilik ağrı kesici verdi onu ictim
Inşallah canım sağol
kız var yaaa seniKiz hergun uyukluyorum oda bu durumdan bikti ondan ic diye dolaniyor su ilaclardan kurtul artik diyorkadinin hastaligina bile dayanamiyor erkekler
açık açık diyorum gülüm acıkmadım saatim gelmedi leptin hormonunun salgılanması için yemeği kestikten sonra en az 5-6 saat ağıza fındık tanesi bile koymamak lazım diye :)Misafirliklerini iyi kontrol etmeye basladin canim.kosusturman spor yerine gecmistir bence.menun gayet iyi...
Oldukca dikkatli ve dengeli bi menu canim.eksilerin daim olsun...
vay cimriii biraz daha çok yapıp tatlı kaşığı büyüklüğün de plastik kaşık getirseymiş yaAllah seni ya okulda öğretmenler odasına gelmişti bi öğretmen arkadaşta herkesin önüne çay kaşığı koydu iyi de oldu :)
Sende vereceksin canım bu ara ekstra azimlisin maşallah
Bugün sporda herkes bana nasıl zayifladigimi soruyor bu ara daha da zayıfladın diyenler baya var. Bana nasıl spor yapacaklarını soruyorlar. Bi ablaya kol çalıştırdım yandı yandı diyor
Sendeki azim bizde olsa falan diyorlar
Yok yok arkadaşım getirmemişti okulun yanındaki cenaze evinden geldi... rabbim rahmet etsin...vay cimriii biraz daha çok yapıp tatlı kaşığı büyüklüğün de plastik kaşık getirseymiş ya
o ablaya yanmadan erimiyor yağlar yapa yapa alışırsın devammm deseydin şu zayıflama programında ki antranörler gibi yapsaydın :) cidden ama ne hoş değil mi zayıfladın demeleri örnek almaları sana danışmaları başarmanın hazzı bu olsa gerek
Afiyet şifa bol kan olsun inşallah menü çok güzel süpersinSabah 9 30
Uc tatli kasigi pekmez
Bir cay bardagi portakal suyu
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay
Ara 12 20
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir kac catal patates kizartmasi
Uc zeytin
Cok az tel peynir
Sekersiz cay
Ara 16 00
Yarim avuc kaju
Aksam 17 00
Bir kepce tarhana corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Uc kasik yogurt
Su 2 litre oldu
Spor 13 540 adim hizli tempoda
Tam senlik güzel bir menü olmuşSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 11.30
1 avuc cerez (badem findik yer fistigi)
Oglen 14
2 yumurta ile peynirli omlet
1 kase yogurt
1 kup tahin helvasi
Aksam 18
1 tabak kiymali kapuska
5 adet karalahana sarmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Senin menünde gayet yerinde olmuşmenüm
öğle
1 haşlama yumurta
yeşil biber domates marul maydanoz
tel peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
misafirle
bir kaç tane kuru kayısı
akşam 19:20
roka dere otu marul yeşil biber
tel peynir
6 tane( büyük sıktım ama) etsiz çiğ köfteye benzetmeye çalıştığım bulgur köftesi
1 tane kornişon turşu
su şimdilik 2 litre yatasıya 3 olur
spor v.s. yok günümün çoğu mutfakta geçti ev de bile dolanmadım :)
Ne kadar da hafif bir gün olmuş arkadaşım süpersin spor zaten şahaneKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
Elma
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Ara
Avuçiçi fındık, 3 yer elmasi, 1 su bardağı sıcak süt
Akşam
Brokoli havuç patates haşladım maydanoz roka dere otu soğan doğradım limon az zeytinyağı, 2 yk makarna
Ara
Yoğurt kürü
Ara( arkadasta)
3 yulaflı bisküvi, çay
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
30 dk d.a.37 Video
5 dk plates çemberi ile hareket yaptım
İyi geceler canımHerkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
kimin helvasıysa allah rahmet eylesinYok yok arkadaşım getirmemişti okulun yanındaki cenaze evinden geldi... rabbim rahmet etsin...
Hem de nasıl ekimim işte o zaman evet başardım diyebiliyorsun:) yine bugün ikinci step e başlamadan hoca tutturmeye gitti arada baya geçince bana hemen hadi sen hocasın başlat da yapalım dediler ikinci setin çoğunu benle yaptılar hoplattim herkesi :))))
menü şahane sporda çok güzel suyu da bol içtiysen kusursuz :) afiyet şifa olsun arkadaşımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, süt
Ara
Elma
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Ara
Akşam
Brokoli havuç patates haşladım maydanoz roka dere otu soğan doğradım limon az zeytinyağı, 2 yk makarna
Ara
Yoğurt kürü
Ara( arkadasta)
3 yulaflı bisküvi, çay
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
30 dk d.a.37 Video
Spor da menü de şahane canım,harikasın...Kahvaltı
Ara
Elma
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Ara
Akşam
Ara
Yoğurt kürü
Ara( arkadasta)
3 yulaflı bisküvi, çay
Spor bildirimim
30 dk eliptik bisiklet
30 dk d.a.37 Video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?