- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.201
arkadaşına yağmur yağarken berekettir diyip yürüdünüz ya acaba o zaman mı üşüttün de boğazın ağrıyor ayy inşallah azıcık ağrıyıp geçmiştirGunaydin kizlar sabah eklem agrisi vede bogaz agrisiyla uyandim insallah gun icinde daha iyi olurum zira cokkk isim var
ohh ohh maşallah keyfiniz bol olsun bol bol d vit. alın enerjiniz artsın inşallahSlm arkadaşlarım biz bugün erkenciyiz şimdi bahçede Güneş keyfi yapıyoruz
Sanmam canim asil eve gelip dus aldigim icin oldu saclarim nemliydi cunku oglumu almaya gittigimdearkadaşına yağmur yağarken berekettir diyip yürüdünüz ya acaba o zaman mı üşüttün de boğazın ağrıyor ayy inşallah azıcık ağrıyıp geçmiştir
canı sağ olasıca saçını tam kurutmadan niye acele acele çıktın ..Sanmam canim asil eve gelip dus aldigim icin oldu saclarim nemliydi cunku oglumu almaya gittigimdegecmedi daha canim birazda migdem bulaniyor
Geçmiş olsun canım işler dursun k3narda dinlenmeye bak ben dinlenmedim ve çok hasta oldum bol bol istirahat et canım.Gunaydin kizlar sabah eklem agrisi vede bogaz agrisiyla uyandim insallah gun icinde daha iyi olurum zira cokkk isim var
olsun canım o kadar takılma regl sonrası daha iyi rakamlar görürsün.haftaya olmaz bir sonraki hafta olur.artık çoğu gitti azı kaldıKızlar geçen ayın 8 inde regl olmuşum bu ayın 8 ı de yine çarşambaHadi diyelim ki 6 sinda oldu yine etkiler pöffff
ne yapalım gülüm mecburen olucaz elimizden gelen bir şey yok (benim de 1 aşağı 1 yukarı aynı dönem de)Kızlar geçen ayın 8 inde regl olmuşum bu ayın 8 ı de yine çarşambaHadi diyelim ki 6 sinda oldu yine etkiler pöffff
olsun canım o kadar takılma regl sonrası daha iyi rakamlar görürsün.haftaya olmaz bir sonraki hafta olur.artık çoğu gitti azı kaldı
Ayy hadi bakalım inşallah etkilemez veya olumlu etkilerne yapalım gülüm mecburen olucaz elimizden gelen bir şey yok (benim de 1 aşağı 1 yukarı aynı dönem de)
olsun metabolizma çok hızlanıyor o dönem özellikle 2-3-4 günü diyorlar daha fazla kalori yakarız biz de olumlu tarafından bakmak lazım :)
Amann bekledim kurusun diye az bi nemliydi orttum basimi ciktim ..canı sağ olasıca saçını tam kurutmadan niye acele acele çıktın ..
üşüttüğün için miden bulanıyor bol limonlu ılık su iç bol bol şifa olur inşallah
Saol canim yinede balkonlari yikadim hava guzeldi camasirlar kurusun diye iki makina yikadim astim ders yaptik oglusla yemek yaptim yemegi yiyince yatip dinlenicem hic halim yokGeçmiş olsun canım işler dursun k3narda dinlenmeye bak ben dinlenmedim ve çok hasta oldum bol bol istirahat et canım.
Amann hepimizin derdi benimde oyle birde 19 gunde bi olur deli eder beni su kan ilaclarindan sonra 22 23 gunde bir olmaya basladi birde su tatli istegi olmasa ahh ahhh hersey bize karsi ayol ..Kızlar geçen ayın 8 inde regl olmuşum bu ayın 8 ı de yine çarşambaHadi diyelim ki 6 sinda oldu yine etkiler pöffff
Salondami yaptin yoksa evdemi takildin canim ..Ben şimdi yarım saat spor yaptım ama ne spor 5 mile de bile böyle ter çıkmıyor benden
Şimdi de yeşil çay zamanı
Bu sefer evde yaptım canım yeni bir video denedimSalondami yaptin yoksa evdemi takildin canim ..
Afiyet olsun ne iyi yapmissin canim ..
Oo baya kalori yakmissin canim ...Bu sefer evde yaptım canım yeni bir video denedim
Peşine mekik çeşitleri ve bacak hareketleri
Bittiğinde yüzümden damla damla terler akıyordu
Valla mukemmel canim masallahin var.sporun zaten on numara bes yildiz.bence regl olsan da arti cikmazsinMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 2 k kayısı
Kahvaltı öğle 13.00: omlet(1.5 yum iki dilim ekmek, 3 dilim sucuk, biraz peynir, 2 kaşık süt)
1 dilim kek
Ara Türk kahvesi
Spor: yarım saat yüksek tempoda
(Spuat,mekik,bacak hareketleri, jumping jack gibi hareketler)
Yeşil cay
Akşam 18.15: 4kasik pırasa 4 köfte(suda pismis)
Salata ve 3 kaşık yoğurt
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
İnşallah canım sayenizde vallaValla mukemmel canim masallahin var.sporun zaten on numara bes yildiz.bence regl olsan da arti cikmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?