- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.221
Himmm en sevdiğim çikolata taa Üniversite yıllarından bu zamana kız varya damak tadımız çok benziyor din akşam da lahana ya demiştim şimdi hatırladımSabah 9
5 adt kucuk sigara boregi
2 catal kasarli yumurta
Ara 12
1 kk beyaz peynir
Oglen 14.30
1 kase pirinc pilavi uzerine ciger sote
1 kase yogurt
Aksam 18.45
1 tabak zeytinyagli barbunya
Uzerine 1 cokonat
Su 2.5 litre
Himmm en sevdiğim çikolata taa Üniversite yıllarından bu zamana kız varya damak tadımız çok benziyor din akşam da lahana ya demiştim şimdi hatırladımşimdi diceksin bu tevafuk da ne görse istiyor
Canımcım menun biraz Karbon lu olmuş ama miktarlar abartı değil yarın telafi edersin afiyet şifa olsun
Yok kız ver olur mu ben bu ara yoldan çıkacak gibi değilim. çok canım çekerse kahvenin yanına 4 de birini yerim :) bu arada browni intense var ya normalde çok severim şu an evde var ve ben unutuyorum olduğunu. bak şimdi hatırladımben menu yazmasam mi senin canin cekiyor bak kendim yoldan cikiyorum arada seni cikarmayayim bari
Şaka bi yana gercekten bugun karbonlu gitti.sabah ogle aksam ve ustune kacamak.şu saliyi da bi atlatayim kendimi daha iyi verecegim insallah diyete...
Süper gidiyosun video adı ne bide ben yapayımMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 2 k kayısı
Kahvaltı öğle 13.00: omlet(1.5 yum iki dilim ekmek, 3 dilim sucuk, biraz peynir, 2 kaşık süt)
1 dilim kek
Ara Türk kahvesi
Spor: yarım saat yüksek tempoda
(Spuat,mekik,bacak hareketleri, jumping jack gibi hareketler)
Yeşil cay
Akşam 18.15: 4kasik pırasa 4 köfte(suda pismis)
Salata ve 3 kaşık yoğurt
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Benim gözüme batmadı ölçülü olmuşSabah 9
5 adt kucuk sigara boregi
2 catal kasarli yumurta
Ara 12
1 kk beyaz peynir
Oglen 14.30
1 kase pirinc pilavi uzerine ciger sote
1 kase yogurt
Aksam 18.45
1 tabak zeytinyagli barbunya
Uzerine 1 cokonat
Su 2.5 litre
Bi de ben unutsam şu evde olanlari da aklima dustugunde yemesemYok kız ver olur mu ben bu ara yoldan çıkacak gibi değilim. çok canım çekerse kahvenin yanına 4 de birini yerim :) bu arada browni intense var ya normalde çok severim şu an evde var ve ben unutuyorum olduğunu. bak şimdi hatırladım
Dikişler salı mi olacak canım hadi bakalım hemen bitiverecek inşallah. Bu arada tomurcugum bu hafta liste olur mu özledik valla :))
Daha dikkatli olacağımız bi hafta bizi bekliyor çooook korkuyorumBi de ben unutsam şu evde olanlari da aklima dustugunde yemesem
Evet canim sali olacak dikiş işi.o yuzden o hafta da işe gitmeyecegim.bu durumda maalesef liste de olmayacak ama ondan sonraki hafta Allah izin verirse listemiz yayinlanir...
Hiit diye yaz canım videolarda 19 dakikalık bir video ben ter içinde kaldım bak bakalımSüper gidiyosun video adı ne bide ben yapayım
Benim gözüme batmadı ölçülü olmuş
O zaman o haftaya kadar daha da erimiş oluyoruz inşallahBi de ben unutsam şu evde olanlari da aklima dustugunde yemesem
Evet canim sali olacak dikiş işi.o yuzden o hafta da işe gitmeyecegim.bu durumda maalesef liste de olmayacak ama ondan sonraki hafta Allah izin verirse listemiz yayinlanir...
Menün dengeli canım e spor da sayılır merdivenler afiyet olsun canım...Bir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
5 dilim sucukla 1 yumurta, 1 dilim pırasalı börek, 6 zeytin, kk peynir
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 2 yulaflı bisküvi
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
5 yk makarna, 1 kase yoğurt çorbası, 1 kase yoğurt
Ara
Avuçiçi fındık
Bugün çok hareketli bir gündü apartmanımız 3 katlı merdivenleri sildim ( merdivenlerde terlik kullanıyoruz ayakkabı yasak ), arabayı yıkadım, 2 makine çamaşır ütü yaptım, lavabo çamaşır suyuyla bütünleşti
Menün dengeli canım e spor....Bir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
Ara
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
Ara
Avuçiçi fındık
Bugün çok hareketli bir gündü apartmanımız 3 katlı merdivenleri sildim ( merdivenlerde terlik kullanıyoruz ayakkabı yasak ), arabayı yıkadım, 2 makine çamaşır ütü yaptım, lavabo çamaşır suyuyla bütünleşti
Menün dengeli.....Bir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
Ara
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
Ara
Avuçiçi fındık
Dejavu dejavuBir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
Ara
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
Ara
Avuçiçi fındık
Pekmezi göremedim nerde bakayım aklıma şimdi geldi keçiboynuzu pekmezi açken içilince kan tok içince kilo yapıyordu bi arkadaşım onunla iyileşti diyebilirimSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim etimek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Uc zeytin
Ara 12 30
Bir kac tane cubuk kraker
Ara 14 00
Minicik cevizli sucuk
Bir tane hurma
Aksam 17 00
Bir kepce tavuk suyu corba
Bol tavuklu pilav pilavim iki kasik anca
Uc cin biber
Bir bardak ayran
Su 2.5 oldu
Spor yok
Yoruma bayıldım güldürdün valluHiit diye yaz canım videolarda 19 dakikalık bir video ben ter içinde kaldım bak bakalım
O zaman o haftaya kadar daha da erimiş oluyoruz inşallah
Menün dengeli canım e spor da sayılır merdivenler afiyet olsun canım...
Menün dengeli canım e spor....
Menün dengeli.....
Dejavu dejavu
Harika sağlıklı bir menü olmuş canım çorba da şifa olsun inşallahSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim etimek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Uc zeytin
Ara 12 30
Bir kac tane cubuk kraker
Ara 14 00
Minicik cevizli sucuk
Bir tane hurma
Aksam 17 00
Bir kepce tavuk suyu corba
Bol tavuklu pilav pilavim iki kasik anca
Uc cin biber
Bir bardak ayran
Su 2.5 oldu
Spor yok
Gülelim diye yaptım canım benim :)Yoruma bayıldım güldürdün vallu
Bikaç video gördüm farklı dakikalarda izlerken bile yorucu sen bide yapmışsınGülelim diye yaptım canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?