Haydi Yine Yeniden...

Bikaç video gördüm farklı dakikalarda izlerken bile yorucu sen bide yapmışsın
Canım süresi 19 dakika olan görüntüde iki kaslı adam gözüküyor Ama yaparlarken 4 kişiler kız da var :) valla acayip nabız yükseltiyor zaten amacı da oymuş

Yaptigin isler karbonlari eritmistir buyuk ihtimal.
Nasil arabayi kullanmaya basladin mi canim ufak ufak?

Spor da olmayiversin bugunluk.menun zaten cok guzel.hastasin da yat dinlen...

Hahahaha ay sen cok yasa emi guldurdun beni gece gece canim

Hep gülelim tomurcugum bazen benim modum düşüyor siz kaldırıyorsunuz, bazende benim yüksek oluyor böyle böyle destek oluyoruz..
İyiki burası var
Zaten keyifsizdim biraz iyi geldi gulmek.kv bazen sinirime dokunuyor sirf buyuktur diye bisey demiyorum.bazen tahammul sinirlarini zorluyorlar.o bakimdan gulmek iyi geldi

Valla cok bariz belirgin bir sey yok canim aslinda.uzun sure evde oldugum icin batiyor gozume sanirim.cok rahat ve duzensiz bir hayati var.dolayisiyla benim oglanin da duzenine yansiyor bu.seneye alerjisi gecerse krese vermeyi dusunuyorum zaten.simdilik ev en guvenlisi

ay gülüm gençken insan seviyor canı çekiyor 35 den sonra damak tadı da köreliyor yada 2 senedir zayıflıycam diye diye beynim onları artık sevdirmiyor
ben de çikolatalı gofreti çok severdim hele dondurmaya bayılırdım kafam kadar büyük dondurma olsa yerim derdim
2 yazdır belki 2 kere yemişimdir bu sene galiba hiç yemedim buzlukta da sürekli vardı tiksindim mi ne oldu hiç hoşuma gitmiyor tadı

sen bir tam iyileş listeyi özledik te(motivasyonam amaçlı) aman aman değil, senin sağlıklı iyi olmanı daha çok istiyoruz:)

hay maşallah ne çok şey yapmışsın sabah ondan mı erkenciydin gülüm işler çok diye mi

Bi sure sonra geciyor hevesler gercekten canim.ye ye nereye kadar diyosun ve zamanla birakiyosun aliskanliklari.hepimiz hayatimizin bi cok donemini cips kola cikolata dondurma gibi gereksiz abur cuburlarla gecirdik.gecirdik ki bu sayfadayiz ben mesela suan cips ve kolayi hayayimdan tamamen cikardim.cikolata dondurma arada yiyorum.ama en onemlisi kilo vermesek de neyin saglikli olup olmadigini bize neyin yarayip yaramadigini cozduk ve kaliteli yasamaya basladik bence...

akşam iyiki tavuk suyuna çorba içmişsin üşütmeye çok iyi geliyormuş zaten afiyet şifa olsun

kesinlikle kaliteli hayata başladık
ben önce de cips kola yiyip içmezdim sağlıksız diye evde yapapıp böreği çöreği hareketsiz oturup yermişim sonradan fark ettim aşırı yemelerim 20 li yaşlarda vardı sonrası pek yok ama harekette yoktu ki küçücük 70 metrekare lojman da dışarı çıkma yok anca gelene giden yap pişir taşır oturup yemekle geçmiş ömrüm .. olsun artık bilinçliyiz kalitemiz arttı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…