- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.241
Canım süresi 19 dakika olan görüntüde iki kaslı adam gözüküyorBikaç video gördüm farklı dakikalarda izlerken bile yorucu sen bide yapmışsın
Yaptigin isler karbonlari eritmistir buyuk ihtimal.Bir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
5 dilim sucukla 1 yumurta, 1 dilim pırasalı börek, 6 zeytin, kk peynir
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 2 yulaflı bisküvi
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
5 yk makarna, 1 kase yoğurt çorbası, 1 kase yoğurt
Ara
Avuçiçi fındık
Bugün çok hareketli bir gündü apartmanımız 3 katlı merdivenleri sildim ( merdivenlerde terlik kullanıyoruz ayakkabı yasak ), arabayı yıkadım, 2 makine çamaşır ütü yaptım, lavabo çamaşır suyuyla bütünleşti
Spor da olmayiversin bugunluk.menun zaten cok guzel.hastasin da yat dinlen...Selam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim etimek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Uc zeytin
Ara 12 30
Bir kac tane cubuk kraker
Ara 14 00
Minicik cevizli sucuk
Bir tane hurma
Aksam 17 00
Bir kepce tavuk suyu corba
Bol tavuklu pilav pilavim iki kasik anca
Uc cin biber
Bir bardak ayran
Su 2.5 oldu
Spor yok
HahahahaHiit diye yaz canım videolarda 19 dakikalık bir video ben ter içinde kaldım bak bakalım
O zaman o haftaya kadar daha da erimiş oluyoruz inşallah
Menün dengeli canım e spor da sayılır merdivenler afiyet olsun canım...
Menün dengeli canım e spor....
Menün dengeli.....
Dejavu dejavu
Hep gülelim tomurcugum bazen benim modum düşüyor siz kaldırıyorsunuz, bazende benim yüksek oluyor böyle böyle destek oluyoruz..Hahahahaay sen cok yasa emi guldurdun beni gece gece canim
Canım sana da geçmiş olsun m3nu bekliyoruz senden kuzum
Zaten keyifsizdim biraz iyi geldi gulmek.kv bazen sinirime dokunuyor sirf buyuktur diye bisey demiyorum.bazen tahammul sinirlarini zorluyorlar.o bakimdan gulmek iyi geldiHep gülelim tomurcugum bazen benim modum düşüyor siz kaldırıyorsunuz, bazende benim yüksek oluyor böyle böyle destek oluyoruz..
İyiki burası var
Gecmis olsun.diz egzersizi falan verdiyse ihmal etme.cok iyi geliyor
Ne oldu canım anlat rahatla istersenZaten keyifsizdim biraz iyi geldi gulmek.kv bazen sinirime dokunuyor sirf buyuktur diye bisey demiyorum.bazen tahammul sinirlarini zorluyorlar.o bakimdan gulmek iyi geldi
ay gülüm gençken insan seviyor canı çekiyor 35 den sonra damak tadı da köreliyor yada 2 senedir zayıflıycam diye diye beynim onları artık sevdirmiyorHimmm en sevdiğim çikolata taa Üniversite yıllarından bu zamana kız varya damak tadımız çok benziyor din akşam da lahana ya demiştim şimdi hatırladımşimdi diceksin bu tevafuk da ne görse istiyor
Canımcım menun biraz Karbon lu olmuş ama miktarlar abartı değil yarın telafi edersin afiyet şifa olsun
sen bir tam iyileş listeyi özledik te(motivasyonam amaçlı) aman aman değil, senin sağlıklı iyi olmanı daha çok istiyoruz:)Bi de ben unutsam şu evde olanlari da aklima dustugunde yemesem
Evet canim sali olacak dikiş işi.o yuzden o hafta da işe gitmeyecegim.bu durumda maalesef liste de olmayacak ama ondan sonraki hafta Allah izin verirse listemiz yayinlanir...
hay maşallah ne çok şey yapmışsın sabah ondan mı erkenciydin gülüm işler çok diye miBir menü de benden
Uyanınca
1 hurma, avuçiçi fındık
Kahvaltı
5 dilim sucukla 1 yumurta, 1 dilim pırasalı börek, 6 zeytin, kk peynir
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 2 yulaflı bisküvi
Ara
Nescafe, yarım elma
Aksam
5 yk makarna, 1 kase yoğurt çorbası, 1 kase yoğurt
Ara
Avuçiçi fındık
Bugün çok hareketli bir gündü apartmanımız 3 katlı merdivenleri sildim ( merdivenlerde terlik kullanıyoruz ayakkabı yasak ), arabayı yıkadım, 2 makine çamaşır ütü yaptım, lavabo çamaşır suyuyla bütünleşti
Bi sure sonra geciyor hevesler gercekten canim.ye ye nereye kadar diyosun ve zamanla birakiyosun aliskanliklari.hepimiz hayatimizin bi cok donemini cips kola cikolata dondurma gibi gereksiz abur cuburlarla gecirdik.gecirdik ki bu sayfadayizay gülüm gençken insan seviyor canı çekiyor 35 den sonra damak tadı da köreliyor yada 2 senedir zayıflıycam diye diye beynim onları artık sevdirmiyor
ben de çikolatalı gofreti çok severdim hele dondurmaya bayılırdım kafam kadar büyük dondurma olsa yerim derdim
2 yazdır belki 2 kere yemişimdir bu sene galiba hiç yemedim buzlukta da sürekli vardı tiksindim mi ne oldu hiç hoşuma gitmiyor tadı
Valla bende ozledim soyle birinci ikinci aciklamayi.artiya gecenlere eli merdaneli smileyi koymayisen bir tam iyileş listeyi özledik te(motivasyonam amaçlı) aman aman değil, senin sağlıklı iyi olmanı daha çok istiyoruz:)
akşam iyiki tavuk suyuna çorba içmişsin üşütmeye çok iyi geliyormuş zaten afiyet şifa olsunSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim etimek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Uc zeytin
Ara 12 30
Bir kac tane cubuk kraker
Ara 14 00
Minicik cevizli sucuk
Bir tane hurma
Aksam 17 00
Bir kepce tavuk suyu corba
Bol tavuklu pilav pilavim iki kasik anca
Uc cin biber
Bir bardak ayran
Su 2.5 oldu
Spor yok
kesinlikle kaliteli hayata başladıkBi sure sonra geciyor hevesler gercekten canim.ye ye nereye kadar diyosun ve zamanla birakiyosun aliskanliklari.hepimiz hayatimizin bi cok donemini cips kola cikolata dondurma gibi gereksiz abur cuburlarla gecirdik.gecirdik ki bu sayfadayizben mesela suan cips ve kolayi hayayimdan tamamen cikardim.cikolata dondurma arada yiyorum.ama en onemlisi kilo vermesek de neyin saglikli olup olmadigini bize neyin yarayip yaramadigini cozduk ve kaliteli yasamaya basladik bence...
dertleşiriz kuzum buradan olduğu kadar ben zaten hissediyorum sizi (yine hislerim güçlendi bu ara )Offf sıkıldım yaa.keske yakinlarda olsak da yuz yuze gorusebilsek.kahve icsek dertleşsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?