- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.681
Enişte şu azmine karşı susup senin nefsini bu kadar mücadele ettirecek yiyecekleri istemesin valla mantı karşılığında ıspanak ton balığı harikasın arkadaşım önemli olan dışardan birinin fark etmesi biz nasıl çocuğumuzu büyütürken fark etmeyip dayılar teyzeleri fark ediyosa kilomuzuda kocamızdan önce arkadaşlar görecek bu daha önemlimenüm
sabah 11:00
2 haşlama yumurta
nane maydanoz dereotu
1 kk peynir
1 bardak süte nescafe
ara 18:00( baya acıkmıştım)
1 çilek
1 küçücük elma çilekle arasında çok az fark vardı :)
2 tane yer fıstığı
1 saat sonra 19 :00
benimkiler mantıya gömülürken:)
ben dünden kalan 2 kaşık ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
2 kök rokayla 1 dal marulla salata üstüne küçük kutu ton balığı
salataya sarımsak koydum az da limonla z. yağı balığın tadını bastırdı sorunsuz yiyebildim normal balığı ağzıma süremiyorum ama ton balığı arada tadını bastıran bir şey olursa yiyebiliyorum böyle iyiymiş ayda 1-2 yenilebilirmiş:)
O nasıl bi adım sayısı normal miktarın nerdeyse 3 katı içinde dışında yağ selülit kalmaz harikasınSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Domates salatalik
Uc catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 18 00
Ceyrek ekmek doner
Yarim bardak ayran
Su 1.5 ancaaz oldu ama icerim daha
Sporr 26 712
Bunun 13.000 ni zaten cok hizli tempoda yurudum gerisinide carsida yurudumic organlarimda yag kalmayacak bu gidisle
Saka bir yana bu en buyuk rekorum kizlar
Aksam az demeyin felaket migdem bulaniyo belki ara yapar kefir icerim ...
Menu cok guzel canim aksam borek ve yaprak yenmiss annecigin gelmis demektir bu afiyet olsun canimm gözün aydın olsun ...Menumu vereyim size yorumlar yarina kizlar
Sabah 8,30
1 kase sute 2 kasik yulaf ezmesi
4,adet,ceviz
Ara 11,30
1 gun kurusu
Oglen 13,30
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt
Aksam 20,30
1 dilim borek
5 adet yaprak sarma
Su 3 litre
valla mimikleri uslubu hiçte kıskanmış gibi değil dalga geçer gibiydi, başkalarının dediğine bu kadar önem verip mutlu olmamam kızıyor ben de dedim ki şişmanlamışsın lafını duyacağıma zayıfladın mı zayıflamışsın denilmesi tabi ki de iyidir mutlu olurum heee doğru diğerindense bu daha iyi diyor :))Canim fark yaptigin spor adam seni hep goruyo gormeyenlerin tepkisine bak bosver sen enisteyi iyiden iyiye kiskanmis seni benceuzulme canim
hem de bayat ıspanak dün akşamdan kalan, mantı hala var buzlukta neredeyse her hafta pişiriyorum onun için galiba canım çekmedi nasıl olsa sarımsaklı yoğurdu da yedim kokular beni çok etkiler sarımsaklı yoğurdun yasaklı olduğu hiç bir şeyi yapamam herhaldeAfiyet olsun canim daha duzrnli bir menu olmus ben begendimm ...off mantiya karsi ispanak nasil dayandin canim benim itiraz etmeyecegim tek sey manti ...
allahuuu ekber ne yaptın kızSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Domates salatalik
Uc catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 18 00
Ceyrek ekmek doner
Yarim bardak ayran
Sporr 26 712
Bunun 13.000 ni zaten cok hizli tempoda yurudum gerisinide carsida yurudumic organlarimda yag kalmayacak bu gidisle
valla doğru diyorsun 1 hafta 10 gündür falan görmedi karşı komşum beni ev kıyafetiyle dışarıda gördü kabanlı:))))bak yine sevindirik olucam yaav çok şımarıkıııımmm heheheh sen zaten alışıksın seni uzun süre görmeyenlerin tebkilerine, övgülerine, bana hiç olmadığı için biri zayıfladın mı dese böyle oluyorumEnişte şu azmine karşı susup senin nefsini bu kadar mücadele ettirecek yiyecekleri istemesin valla mantı karşılığında ıspanak ton balığı harikasın arkadaşım önemli olan dışardan birinin fark etmesi biz nasıl çocuğumuzu büyütürken fark etmeyip dayılar teyzeleri fark ediyosa kilomuzuda kocamızdan önce arkadaşlar görecek bu daha önemli
O nasıl bi adım sayısı normal miktarın nerdeyse 3 katı içinde dışında yağ selülit kalmaz harikasın
Akşam biraz kuru olmuş yanında çorba olsa süper olurdu sabah öğle zaten güzel bol sohbetli sevgi dolu anacığınla mükemmel bi zaman geçir inşallahMenumu vereyim size yorumlar yarina kizlar
Sabah 8,30
4,adet,ceviz
Ara 11,30
1 gun kurusu
Oglen 13,30
1 kase yogurt
Aksam 20,30
1 dilim borek
5 adet yaprak sarma
Su 3 litre
akşam börek sarma var diye mi öğle yemeğinden sonra ara yapmadın yoksa bulgur şişirdi miMenumu vereyim size yorumlar yarina kizlar
Sabah 8,30
4,adet,ceviz
Ara 11,30
1 gun kurusu
Oglen 13,30
1 kase yogurt
Aksam 20,30
1 dilim borek
5 adet yaprak sarma
Su 3 litre
Ha ha haallahuuu ekber ne yaptın kız
kefiri kesinlikle içmelisin hatta çerez tarzı bile yesen olur, bu hafta seni de birinciliğe aday görüyorum hadi be angelinam yürüüü kim tutar seni çok çok yanında yürüyenler telef olur ya da gazii
menün çok güzel afiyet olsunSabah 09.00
Bir bardak sut
Domates salatalik
1 kk peynir
2 yumurta haslama
2 dilim ekmek
Oglen 14.45
Yesil.mercimek
Yogurt
1 dilim ekmek
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Yesillik salata
Ayran
2 lt su
yapma yaaaaaaaaa çok mu şekerli yada unlu yedin, ne olursa olsun pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yarın aynen devam 15 gün dedin 15 i tamamla benceİyi akşamlar kızlar ben bugün 1 haftalık emegimi harcadımeşimi çocukları daginikliklari yüzünden haşladım sonra da sinirle yedim maalesef yanarım yanarım şeker orucum gitti
kimin doğum günü var . 1 dilim yemezsin sen de 2 çatal alır nefsini körletirsin ne olacak oncacıktan :)Ha ha hayok be gulum ilaci daha yeni biraktik nerdee birincilik birde yarin dogum gunu var en az zararla atlatmam lagzimm
Aynen canım bugün devam allahin izniyle... yok şekerli yemedim ekmek yedim sinirle birde 1 tabak bulgur pilavıyapma yaaaaaaaaa çok mu şekerli yada unlu yedin, ne olursa olsun pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yarın aynen devam 15 gün dedin 15 i tamamla bence
Maşallah canım harika bir menü ve hareketli bir gün olmuş gelsin eksilerKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, sandviç ekmeğine tost,1 su bardağı süt
Öğle 12:15
4 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi siyah kuru üzüm, 3-4 kuş lokum
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli taze fasulye yemeği, yoğurt
Ara
Yoğurt kürü olcak
Su
2.5 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk ev egzersizi
Üzerine bugün de nöbetçiydim yorucuydu şükür sorunsuz geçti
Ne kadar sade bir akşam olmuş azıcık ispanak yemişsin. Ama ben beğendim canım afiyet olsunmenüm
sabah 11:00
2 haşlama yumurta
nane maydanoz dereotu
1 kk peynir
1 bardak süte nescafe
ara 18:00( baya acıkmıştım)
1 çilek
1 küçücük elma çilekle arasında çok az fark vardı :)
2 tane yer fıstığı
1 saat sonra 19 :00
benimkiler mantıya gömülürken:)
ben dünden kalan 2 kaşık ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
2 kök rokayla 1 dal marulla salata üstüne küçük kutu ton balığı
salataya sarımsak koydum az da limonla z. yağı balığın tadını bastırdı sorunsuz yiyebildim normal balığı ağzıma süremiyorum ama ton balığı arada tadını bastıran bir şey olursa yiyebiliyorum böyle iyiymiş ayda 1-2 yenilebilirmiş:)
Ooo masallah bütün gün Yediklerin yanmış gitmiş bir şey kalmamış yerine de bol eksiler gelecek inşallahSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Domates salatalik
Uc catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 18 00
Ceyrek ekmek doner
Yarim bardak ayran
Sporr 26 712
Anne yemekleri gelmiş ama sen maşallah çok ölçülü sun canım afiyet olsunMenumu vereyim size yorumlar yarina kizlar
Sabah 8,30
4,adet,ceviz
Ara 11,30
1 gun kurusu
Oglen 13,30
1 kase yogurt
Aksam 20,30
1 dilim borek
5 adet yaprak sarma
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?