- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.641
Ayy.Aynen canım iyiden iyiye kıskanmaya başladı valla.kendisi de kilo aldıkça alıyor belkide ondandır
ay kuzum benim yaa ne tatlıIyi Allaha sukur birseyi yoktu, ama cirit atti evin icinde gece. Abisi uyuyordu gitti "abee abee" cagirdi. Uyamayinca annanesine dondu"adade adade" oda uyanmayinca geldi ayagima yatti uyumaya karar verdi ve 1.30 da uyudu.
Ayy.
Kiskanilmak hakkimiz degilmi kiskansin birak. Enistenin gobusu cikiyorsa ben niye kilo aliyom diye kiskanmistir
Aynen aynen. Onlarada topik acalim bir kenarda, bizimki xayif ama belki kilo alirişine gelmiyor aynen.hele ameliyattan sonra daha bi üzerine düştü bu diyet işinin
Dillendi canim. Dillenmezmi buyugunu susturamiyom ayni dedeleri(onlada hic susmaz baslayinca) . Gun aksama kadar konussa doymazay kuzum benim yaa ne tatlıerken de dillenmiş maşallah
muhabbet kuşu gibi desene sabah kalkar kalkmaz cıvıldaşıp uyuyana kadar susmaz :))rabbim esirgesin en tatlı zamanları şimdi, büyüyüp höd hödlenmeye başlayınca sevimlilikleri kalmıyor benim sıpa gibi:)Dillendi canim. Dillenmezmi buyugunu susturamiyom ayni dedeleri(onlada hic susmaz baslayinca) . Gun aksama kadar konussa doymaz
Yok canim yaa gece boyu sis gezdim agrisida cabasi mahvetti beni yemeyim bari napiyimmmiden nasıl oldu şimdi şişin indi mi biraz
Sabahları mide koruyucu ilaç alıyor musun canımGunaydinnn kizlarr yuruyus bitti kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorum bir yandanda sizi okuyorum gece cok kotuydu yaa karnim migdem mahvetti beni sabah kalktigimda halen sisti boyle olmayacak diyip attim kendimi yollara deli gibi yurudum super oldu ama arkadas basim donuyo kizz bayilcam diyince durdum kadinin rengi atti ben daha yururdum artik biraktik karnimda yuruyunce indi ama migdem halen agriyo
Yok canim almiyorum alsammiki bugun gerci kahvaltida yaptim ama bilemedim simdi olmazsa pastilim var ondan aliyim oda kesiyodu agrisini .Sabahları mide koruyucu ilaç alıyor musun canım
bugün pastili al yarın sabah aç karnına mide koruyucu al canım benceYok canim almiyorum alsammiki bugun gerci kahvaltida yaptim ama bilemedim simdi olmazsa pastilim var ondan aliyim oda kesiyodu agrisini .
Ben kullanmadım canım kullandığım tek diyetlik şeyler yeşil çayla yulaf ezmesi :))ekim2009 canım chia tohumunu sormuştum dün yorumlar arasında kaynadı sanırım Sendeki etkisi nasıldı.ne zamandır almayı istiyorum ama kararsızım.tokluk hissi uzun sürüyor mu ? sizler hiç kullandınız mı kızlar tevafuk55 M Melrin terelelli34
Canim ben cok toktuttugunu dusunuyorum guzel bir ara ogun olabilir vee demir orani cok yuksek kansizligada iyi geliyo yani saglikli bir ara ogun ve tok tuttugu icin aclik krizlerine iyi gelir sacma sapan abur cubur kurabiye yemektense yogurtla chia tohumu yenile bilir boylece kilo verdirirekim2009 canım chia tohumunu sormuştum dün yorumlar arasında kaynadı sanırım Sendeki etkisi nasıldı.ne zamandır almayı istiyorum ama kararsızım.tokluk hissi uzun sürüyor mu ? sizler hiç kullandınız mı kızlar tevafuk55 M Melrin terelelli34
ekim2009 canım chia tohumunu sormuştum dün yorumlar arasında kaynadı sanırım Sendeki etkisi nasıldı.ne zamandır almayı istiyorum ama kararsızım.tokluk hissi uzun sürüyor mu ? sizler hiç kullandınız mı kızlar tevafuk55 M Melrin terelelli34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?