Haydi Yine Yeniden...

güya tüm mesajları okuyorum görmemişim özür
chia yı ara da içerdiği vitamin mineral ve tabi ki bol protein için kullanıyorum ama düzenli olmadığı için bir etkisini de görmedim metaformin tarzı ilaçlar kullananlara önermiyorlar ilacın etkiliyormuş o yüzden her gün kullanmıyorum
yoğurdu boş da yesem chia ile de yesem aynı süre de acıkıyorum, bana sorarsan sıkı diyet yapanların, yemekte çok şey kısanların ek gıda takviyesi niyetine almaları iyi olur

bacım sen bu bakliyatı akşamları yeme bence gündüz yemen daha iyi
yakın da seninle yürüyecek arkadaşın kalmayacak hatunların canını çıkarıyorsun senin hızına nasıl yetişsin garipler

evi topladım temizledim,
sütçü geldi karşı komşu da süt alırken gel kahve içelim dedim kahve içtik 1 er çay içtik şimdi gitti
bana dedi ki sen valla zayıflamışsın hahahah sırıtıp durdum kadına valla mı yaa dedim sevindirik oldum yine :))

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, sandviç ekmeğine tost,1 su bardağı süt
Öğle 12:15
4 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi siyah kuru üzüm, 3-4 kuş lokum
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli taze fasulye yemeği, yoğurt
Ara
Yoğurt kürü olcak
Su
2.5 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk ev egzersizi
Üzerine bugün de nöbetçiydim yorucuydu şükür sorunsuz geçti

Bende seninle beraber mutlu oldum dışardan farkediliyor demek ki o halde Rabbim nazardan korusun diyelim

hadi geçmiş olsun bu nöbette kazasız belasız bitti şükür
menün güzel sağlıklı olmuş bence ciğeri (seviyorsan tabi) bir iki kaşık daha yesen iyi olurmuş afiyet şifa olsun

Bende seninle beraber mutlu oldum dışardan farkediliyor demek ki o halde Rabbim nazardan korusun diyelim
sağ ol güzel yürekli arkadaşım benimmm
benim koca o morali alıp yere atıp üstün de tepindi kilon aynı nasıl zayıflamışsın diyor dedi öncede 96 lıydın değişen ne varmış dedi kötü kalpli adammmmm didim
:)))))))))))))))

menüm
sabah 11:00
2 haşlama yumurta
nane maydanoz dereotu
1 kk peynir
1 bardak süte nescafe

ara 18:00( baya acıkmıştım)
1 çilek
1 küçücük elma çilekle arasında çok az fark vardı :)
2 tane yer fıstığı

1 saat sonra 19 :00
benimkiler mantıya gömülürken:)
ben dünden kalan 2 kaşık ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
2 kök rokayla 1 dal marulla salata üstüne küçük kutu ton balığı

salataya sarımsak koydum az da limonla z. yağı balığın tadını bastırdı sorunsuz yiyebildim normal balığı ağzıma süremiyorum ama ton balığı arada tadını bastıran bir şey olursa yiyebiliyorum böyle iyiymiş ayda 1-2 yenilebilirmiş:)

bacım sen bu bakliyatı akşamları yeme bence gündüz yemen daha iyi
yakın da seninle yürüyecek arkadaşın kalmayacak hatunların canını çıkarıyorsun senin hızına nasıl yetişsin garipler
Bence ben hic tuketmeyim bu bakliyati gercekten hasta ediyor beni ...
Arkadas benim yuruyunce tartida eksi goruyorum digerleri cok yavas seninle iyi yuruyoruz diyo oda hep yururmus ama benim kadar hizli degil valla dedigin gibi gel yuruyelim dedigim kaciyo benden yok bacim diyolar iki arkadas var iste boylari cok uzun onlar ayak uyduruyo bana

Menun cok guzel canim afiyet olsun .. cok sukur nobetide atlatmissin ..

Canim fark yaptigin spor adam seni hep goruyo gormeyenlerin tepkisine bak bosver sen enisteyi iyiden iyiye kiskanmis seni bence uzulme canim

Afiyet olsun canim daha duzrnli bir menu olmus ben begendimm ...off mantiya karsi ispanak nasil dayandin canim benim itiraz etmeyecegim tek sey manti ...

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Domates salatalik
Uc catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 18 00
Ceyrek ekmek doner
Yarim bardak ayran
Su 1.5 anca az oldu ama icerim daha
Sporr 26 712
Bunun 13.000 ni zaten cok hizli tempoda yurudum gerisinide carsida yurudum ic organlarimda yag kalmayacak bu gidisle
Saka bir yana bu en buyuk rekorum kizlar
Aksam az demeyin felaket migdem bulaniyo belki ara yapar kefir icerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…