- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.661
güya tüm mesajları okuyorum görmemişim özürekim2009 canım chia tohumunu sormuştum dün yorumlar arasında kaynadı sanırım Sendeki etkisi nasıldı.ne zamandır almayı istiyorum ama kararsızım.tokluk hissi uzun sürüyor mu ? sizler hiç kullandınız mı kızlar @tevafuk55 M Melrin terelelli34
bacım sen bu bakliyatı akşamları yeme bence gündüz yemen daha iyiGunaydinnn kizlarr yuruyus bitti kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorum bir yandanda sizi okuyorum gece cok kotuydu yaa karnim migdem mahvetti beni sabah kalktigimda halen sisti boyle olmayacak diyip attim kendimi yollara deli gibi yurudum super oldu ama arkadas basim donuyo kizz bayilcam diyince durdum kadinin rengi atti ben daha yururdum artik biraktik karnimda yuruyunce indi ama migdem halen agriyo
kolay gelsin sana çabucak bitirirsin inşallah işleri :)İşlerim baya yoğun fıstıklar,girip okuyorum sadece pek bir şey paylaşamıyorum
Kizlar ben bunu yazmisimda telefondan ogretmene yazacaktim buraya yazmisim kusura bakmayinGule gule kullansin yavrular
Olur böyle takmaKizlar ben bunu yazmisimda telefondan ogretmene yazacaktim buraya yazmisim kusura bakmayin
Bende seninle beraber mutlu oldum dışardan farkediliyor demek ki o halde Rabbim nazardan korusun diyelimevi topladım temizledim,
sütçü geldi karşı komşu da süt alırken gel kahve içelim dedim kahve içtik 1 er çay içtik şimdi gitti
bana dedi ki sen valla zayıflamışsın hahahah sırıtıp durdum kadına valla mı yaa dedim sevindirik oldum yine :))
Allah yardımcin olsun arkadaşımİşlerim baya yoğun fıstıklar,girip okuyorum sadece pek bir şey paylaşamıyorum
ben de başka topik yerine buraya yazdın sanmıştım :))Kizlar ben bunu yazmisimda telefondan ogretmene yazacaktim buraya yazmisim kusura bakmayin
hadi geçmiş olsun bu nöbette kazasız belasız bitti şükürKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, sandviç ekmeğine tost,1 su bardağı süt
Öğle 12:15
4 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi siyah kuru üzüm, 3-4 kuş lokum
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli taze fasulye yemeği, yoğurt
Ara
Yoğurt kürü olcak
Su
2.5 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk ev egzersizi
Üzerine bugün de nöbetçiydim yorucuydu şükür sorunsuz geçti
sağ ol güzel yürekli arkadaşım benimmmBende seninle beraber mutlu oldum dışardan farkediliyor demek ki o halde Rabbim nazardan korusun diyelim
Bence ben hic tuketmeyim bu bakliyati gercekten hasta ediyor beni ...bacım sen bu bakliyatı akşamları yeme bence gündüz yemen daha iyi
yakın da seninle yürüyecek arkadaşın kalmayacak hatunların canını çıkarıyorsunsenin hızına nasıl yetişsin garipler
Ayy cok sekersin yaaKizlar ben bunu yazmisimda telefondan ogretmene yazacaktim buraya yazmisim kusura bakmayin
Menun cok guzel canim afiyet olsun .. cok sukur nobetide atlatmissin ..Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, sandviç ekmeğine tost,1 su bardağı süt
Öğle 12:15
4 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi siyah kuru üzüm, 3-4 kuş lokum
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli taze fasulye yemeği, yoğurt
Ara
Yoğurt kürü olcak
Su
2.5 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk ev egzersizi
Üzerine bugün de nöbetçiydim yorucuydu şükür sorunsuz geçti
Canim fark yaptigin spor adam seni hep goruyo gormeyenlerin tepkisine bak bosver sen enisteyi iyiden iyiye kiskanmis seni bencesağ ol güzel yürekli arkadaşım benimmm
benim koca o morali alıp yere atıp üstün de tepindi kilon aynı nasıl zayıflamışsın diyor dedi öncede 96 lıydın değişen ne varmış dedikötü kalpli adammmmm didim
:)))))))))))))))
Afiyet olsun canim daha duzrnli bir menu olmus ben begendimm ...off mantiya karsi ispanak nasil dayandin canim benim itiraz etmeyecegim tek sey manti ...menüm
sabah 11:00
2 haşlama yumurta
nane maydanoz dereotu
1 kk peynir
1 bardak süte nescafe
ara 18:00( baya acıkmıştım)
1 çilek
1 küçücük elma çilekle arasında çok az fark vardı :)
2 tane yer fıstığı
1 saat sonra 19 :00
benimkiler mantıya gömülürken:)
ben dünden kalan 2 kaşık ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
2 kök rokayla 1 dal marulla salata üstüne küçük kutu ton balığı
salataya sarımsak koydum az da limonla z. yağı balığın tadını bastırdı sorunsuz yiyebildim normal balığı ağzıma süremiyorum ama ton balığı arada tadını bastıran bir şey olursa yiyebiliyorum böyle iyiymiş ayda 1-2 yenilebilirmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?