Haydi Yine Yeniden...

Sabah 09.00
Bir bardak sut
Domates salatalik
1 kk peynir
2 yumurta haslama
2 dilim ekmek
Oglen 14.45
Yesil.mercimek
Yogurt
1 dilim ekmek
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Yesillik salata
Ayran
2 lt su
Eksiler kaçınılmaz canım harika menüler çıkarıyorsun

Sagol
Sagol canim tesekkur ederim

İyi akşamlar kızlar ben bugün 1 haftalık emegimi harcadım eşimi çocukları daginikliklari yüzünden haşladım sonra da sinirle yedim maalesef yanarım yanarım şeker orucum gitti
Yarin kaldigin yerden devam etsen olmuyomu ?tekrar basami donmen lagzim ? Amann her ev ayni bende sabahin korunde dunya camasir yikadim cikaran atmis cikaran atmis dahada uc gun oldu yikiyali disardada muthis yagmur var artik eve asacam mecbur ne kadar kurursa artik

Sabah 09.00
Bir bardak sut
Domates salatalik
1 kk peynir
2 yumurta haslama
2 dilim ekmek
Oglen 14.45
Yesil.mercimek
Yogurt
1 dilim ekmek
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Yesillik salata
Ayran
2 lt su
Menun cok guzel canim gayet iyi suyu bir tik artir canim 2.5 alti olmasin kilodan dolayi yesil cayda ekleyebilirsin aralara metobolizman hizlanir hem afiyet olsun ..

kimin doğum günü var . 1 dilim yemezsin sen de 2 çatal alır nefsini körletirsin ne olacak oncacıktan :)
Ufakligin arkadasinin ben hic gitmek istemiyorum ama o cok gitmek istiyor ... bende onun icin gidicem yoksa sevmiyorum boyle toplantilari sohbet muhabbet iyide ya ikramlarr birde guya herkes diyette

Aynen canım bugün devam allahin izniyle... yok şekerli yemedim ekmek yedim sinirle birde 1 tabak bulgur pilavı
Himm simdi okudum devam edilebiliyormus dun menu buyuzden mi vermedin hepimiz patlama yasiyoruz niye uzuyosunki kendini demekki ihtiyacin varmis yemissin gecmis gitmis . Bosver dun dunde kaldi bakma bile arkana kaldigin yerden devam et

Aynen canım bugün devam allahin izniyle... yok şekerli yemedim ekmek yedim sinirle birde 1 tabak bulgur pilavı
bulgur zaten vardı şeker orucun da bünyeni şaşırtma olsun bu da,
ben bu şekersiz unsuz yaşamı sevdim sabah debelenmeden kalktım yataktan, yorumlara bakarken hep cildimiz güzelleşti diyorlar inşallah yüzümüze de yansır sana yansımızştır zaten :)

Hayirdir canim anlatmak istersen yazabilirsin bizler kilo verirken dertlerimizide paylasiyoruz umarim cozulmiycek seyler degildir ..
Annem rahatsiz sinirleri bosaldi dun aksam. Hic boyle birsey yasamadigim icin cok kotu oldum. Allah korusun aklini yitirmis gibiydi beni hatirlamadi

Annem rahatsiz sinirleri bosaldi dun aksam. Hic boyle birsey yasamadigim icin cok kotu oldum. Allah korusun aklini yitirmis gibiydi beni hatirlamadi
Ayy kiyamamm canimmm icinde birikmis biseyler kadinin demekki sinir bosalmasi ondan olur benim annemde yasiyo sik sik troit hastasi ve cok sinirli kafasina bisey takilinca icinde buyutur sonrada patlar kadin cok yorucu bir durum seni cok iyi anliyorumm .. Annenle birlikte yasiyosunuz galiba yazdiklarindan oyle anladim ..
Insallah suan iyidir canim uzuldum annecigine ...

Uzun süren birikimin patlaması olmuş Rabbim yardımcısı olsun şifa versin inşallah evladı torunları yanında ya çabucak toparlanır

Ufakligin arkadasinin ben hic gitmek istemiyorum ama o cok gitmek istiyor ... bende onun icin gidicem yoksa sevmiyorum boyle toplantilari sohbet muhabbet iyide ya ikramlarr birde guya herkes diyette
gülüm önden atıştırıp kendini tıka istersen güzel ikramlıklara miden boşken yok demesi çoook zor

allah yardımcısı olsun gönlüne ferahlık versin, çok zor zamanlar sıkıntılar birikimler patlamış boşalmış, bir kaç gün daha hafifi devam edebilir sürekli aynı şeyleri anlatabilir sakın korkma bir iki güne sakinler olmadı doktora götürüp sakinleştirici yaptırın, rabbim kimseyi o hadde gelecek kadar sıkıntı vermesin ben kendim yaşadığım için iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…