Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su iki k kayısı
Kahvaltı tam bugday ekmegi ile tost
Domates salatalik 3 zeytin
1 has yumurta, tere
Ara:türk kahvesi 1 hurma

Ara küçük muz 1 bardak süt

Aksam 18.30: 1 kase çorba küçük.
Küçük Kase yoğurt
2 kaşık b pilavina 4 kaşık k kuru fasulye
Bitki çayları 2 litre su

iyi yapmışsın okumuşsun inşallah rahat uyur bu gece
ah sigara yok mu ah o sigara o yüzden biz hep hatunlarla mutfakta oturuyoruz tüttürücez diye, bir kere komşuya küçük çocuklu biri daha geldi (normalde çocuk hiç olmaz bizim oturmalar da)
çocuğa içeride tv açtılar mutfak kapısı da kapalıydı, çocuk ara ara baktım mutfağa geliyor çıkardığım sigarayı yakmadım geri pakete koydum niye içmiyorsun dediler, çocuk mutfağa girip çıkıyor etkilenmesim dedim annesi yok ya bişey olmaz diyip sigara içti(nadiren ara ara içiyor) ben elim çocuğu düşünüyorum anası düşünmüyor, çok çocuğun oldu yere(2-3 tane çok demek ) sigaramı bile götürmüyorum çoğumuz dikkat ediyoruz ki ben tam tiryakiyim 1 paketten fazla içiyorum haa bunları ne diye anlattın diyeceksin
bu karılar dellenmiş mi çocukların bir sürü olduğu doğum günü yapılan yerde sigara içiyorlar, çok dayanamayan çıksın balkon da içsin tövbee tövbee

bu günü de güzel bitirdin maşallah 8. gün bitti değil mi kaldı 7 gün
tartıyı nasıl etkiliyor çok merak ediyorum dayanamayıp tartılırda güzel eksi görürsen bana da söylee çatlayıp gitmeyeyim :)))

Oyle iste canim ben hic kullanmiyorum ve cogu yerdede sert ikazda bulunurum ama burada bisey diyemedim velilerden cok ev sahibinin dengesiz akrabalari icti ..
Sen cok duyarli bi insansin canim benim lafim kendini zehirlerken cocuklari dusunmeyen dengesizlere ...
Benim evimde hic bir sekilde icilmez oglum astim esiminde balkon kiyafeti var onlari giyer balkonda isini gorur sonra elini yuzunu iyice yikar buyuk oglan hic dayanamaz aninda hastalanir ...
Birde balkonda iciverin diyince bozulanlar var ay istedikleri kadar bozulsunlar o dumani cekememm ...
Dilerim herkes bu illetten kurtulur icinde benim esimde dahil ....

Işini bilen beni şaşırtmayan bi menü olmuş
Senin menünde gayet güzel olmuş bu işin sonu süper olacak
Seni ayakta alkışlıyorum süpersin

Kahvaltı 10:30
Nesfitli süt
Öğle 15:20
1.5 tereyağında yumurta kırdım yoğurdun üzerine koydum pul biber serptim, çeyrek katmer, 2 zeytin
Ara
Avuçiçi karışık kuruyemiş, nescafe
Aksam 19:30
Yeşil mercimek haşladım yoğurt pul biber kattım salatalık doğradım
Ara
Türk kahvesi, 2 minik gofret
Su 2.5 lt
Spor
Bugünlük yok

amin inşallah herkes kurtulur benim niyetim de 80 nin altına düşünce bırakmak için cidden çabalamak, bırakınca hem bedensel hem ruhsal boşluklar oluyor hiç olmadı el alışkanlığı için atıştırıp durunca kilo alınıyor o yüzden 80 nin altına inince tekrar bırakmayı deniycem verdiğim kiloya acıyıp boşluk doldurmak için bu defa tıkınmam belki :)))))

Menun cok guzel canim begendimm afiyet olsun ..

Amann arada boslamak lagzim canim gercekten senin de dinlenmeye ihtiyacin var ohh bol bol dinlen .. ben firsatini buldugum an dinlenmeye geciyorumm yoksa gucten dusuyorum sanada cok iyi gelmis

iyi ki öğleden sonra yumurta yemişsin çılbır gibi olmuş o da :)) akşamın doyurucu olmadı galiba zaten bana da az göründü o yüzden şeker dalgalanması olmuş 2 minik gofretle kurtarmışsın ne de olsa bu işte ustasın artık , afiyet şifa olsun
baş ağrın geçti mi gülüm

mesajları tek tek okuyup yazınca baş ağrının geçtiğini yeni görürüm tabi :)))iyi şükür çok zorlamadan geçmiş, dinlenmenin iş düşünmemenin de faydası olmuştur elbet

Dilerim en kisa surede birakabilirsin canim istemek lagzim sen istiyosun oda olur benim babam bir gun icinde tiksindi ve birakti hep dua ediyorum esimde boyle olsun diye ..ve babam hic kilo almadi biliomusun hersey beyinde biter ne dusecen bosluga cikar gezersin elini oyalayacak seyler yaparsin mesela o muhtesem tel kirma

benim eşim de 1-2 kilo hariç almamıştı bıraktığın da 12-13 senedir hiç içmiyor
ben şimdiye kadar 3 kere bırakmaya çalıştım 7 ay kadar 3 ay ve 15-20 günlük bırakmalarım oldu her birin de ayrı ayrı 11- 7- 3 er kilo aldım ve geri başladım o yüzden kilo için endişeleniyorum birazcık , inşallah 2 beladan da kurtulucam yepyeni taptaze mis kokulu bir ben olucam :))

Maşallah bu hafta herkes çok iddialı menü süper canım afiyet bol eksi olsun
bu arada canım cuma tartildim ayniydim . reglim zatn onun da etkisi var. Birde dün ki mola inşallah olumsuz etkilemez

kızlar size teşekkür edecektim kaç gündür unuttum 97 ye lanet okumanız işe yaradı cuma tüm artılar ve tabi ki 97 gitmişti darısı çarçabuk 96 ya inşallah
Lanet olsun o 96 ya da gitsin de gelemesin. Hışşıklere gele yüzü gülmeye inşallah

Çok sade kalsiyum dolu bir gün olmuş yansın yağlar gitsin kilolar

Artık yoğurt ağırlıklı besleneyim diyorum göbek yağları için çok etkili olduğunu okudum bakliyatı haşlayıp yoğurt pul biber katcam hem protein hem kalsiyum olsun diye düşündüm ne kadar etkili olacak bilemem ama denemekten zarar olmaz sizce mantıklı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…