- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.761
Sigara en büyük düşman inşallah o günleride göreceğiz 1 paket çok ama çok fazla, biraz azaltsan olmaz mı olur bence iki illetten birden kurtulalım hem kilo hem sigarabenim eşim de 1-2 kilo hariç almamıştı bıraktığın da 12-13 senedir hiç içmiyor
ben şimdiye kadar 3 kere bırakmaya çalıştım 7 ay kadar 3 ay ve 15-20 günlük bırakmalarım oldu her birin de ayrı ayrı 11- 7- 3 er kilo aldım ve geri başladım o yüzden kilo için endişeleniyorum birazcık , inşallah 2 beladan da kurtulucam yepyeni taptaze mis kokulu bir ben olucam :))
bende 2. gün pirinçli dolma yemiştim hiç olmamış gibi umursamadan devam ettim etkilemedi, şükür bence ekmek yedin diye hiç etkilenmez tatlı pasta hazır şekerli şeyler yemiş olsan böyle demezdim, etkilenme ihtimali yüksek olurduMaşallah bu hafta herkes çok iddialı menü süper canım afiyet bol eksi olsun
bu arada canım cuma tartildim ayniydim . reglim zatn onun da etkisi var. Birde dün ki mola inşallah olumsuz etkilemez
hahahhaha yaradanına kurban seninLanet olsun o 96 ya da gitsin de gelemesin. Hışşıklere gele yüzü gülmeye inşallah
buna benzer bir şey yapıyordu bir ara kk dekiler nohut yada kuru fasulye buğday (yoğurtlu çorbalık yada aşurelik olan) içine nane, yoğurt salatalık doğruyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, geçen de başarı öyküsü okuyordum ama nerde okudum unuttum kk de olmayabilir o da buna benzer bir şeyi sık sık yapıp yemişti, bence çok mantıklı dediğin gibi hepsi bir arada pro da var kalsiyum da bir de tok tutar , hatta bende dolapta buğday varsa yarın gece ıslayıp pazartesi yapayım normal yoğurtlu çorba şeklini sade nohut buğday kuru nane yoğurtlaArtık yoğurt ağırlıklı besleneyim diyorum göbek yağları için çok etkili olduğunu okudum bakliyatı haşlayıp yoğurt pul biber katcam hem protein hem kalsiyum olsun diye düşündüm ne kadar etkili olacak bilemem ama denemekten zarar olmaz sizce mantıklı mı
güya azaltmıştım 12-15 taneye son haftalar baktım 2. paketi açıp içiyorum arttırmışım yine fark etmeden saymadan içersem böyle oluyor yine sayıp içicem keşke hiç alışmasaydım içmeseydim dediğim o kadar çok oluyor ki,Sigara en büyük düşman inşallah o günleride göreceğiz 1 paket çok ama çok fazla, biraz azaltsan olmaz mı olur bence iki illetten birden kurtulalım hem kilo hem sigara
Menun iyiymisti aslinda canim sadece aksamin yok o kadar suyunda super neyseki ac birakmamis sut icmissin afiyet olsun ..Annecigin nasil oldu daha iyimi canim ?bu saate kadar uyumadigina gore sıkıntı devam ediyor herhaldeBugun fazla birsey yiyemedim kizlar
Sabah 09.00
Iki yumurta haslama
Bir bardak cay
Kk peyni bir dilim
2 dilim t.b ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase tarhana
1 kase yogurt
Yarim turp
3 lt su
Aksam birsey yiyemedim az once bir bardak sut ictim
Bence mantıklı canım o göbek gidecek kurtuluşu yokArtık yoğurt ağırlıklı besleneyim diyorum göbek yağları için çok etkili olduğunu okudum bakliyatı haşlayıp yoğurt pul biber katcam hem protein hem kalsiyum olsun diye düşündüm ne kadar etkili olacak bilemem ama denemekten zarar olmaz sizce mantıklı mı
akşamın olmamasını saymazsak güzel menüBugun fazla birsey yiyemedim kizlar
Sabah 09.00
Iki yumurta haslama
Bir bardak cay
Kk peyni bir dilim
2 dilim t.b ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase tarhana
1 kase yogurt
Yarim turp
3 lt su
Aksam birsey yiyemedim az once bir bardak sut ictim
gece de kalkmışsın sabah daha geç uyanman normal olurdu, yok anacım sana uyku filan yok, nasibin de yok pazar günü bile gece bölünen uykuyla sabah erkenden kalkıyorsun bedenin isyan edecekk o etmezse ben edicemmm daaaaGunaydinnnbir angelina klasigi daha yine pazar yine ben ve yine erkenden kalktimm ...Halbuki yat uyu dimi yokk birde gecenin ucunde zil sesine uyandim komsum asagi kapida kalmis Hee gecenin 3 unde ne isi varmis disarda diyceksiniz bir tanecik oglan kardesine nisan takmaya gitmislerdi baska bir sehre anca gelmisler uykum boluk purcuk oldu sabahta erkenden kalktim
afiyet olsun gülümGünaydınlar mutlu pazarlar
eşim uyanmadiysa madem bende güne kahve ile başlarım
Birde evin ici sanki uyandigimi hissediyor....sabah bi baktim ufaklik geliyo sabahin koru yaa cok aciktim anne diye isyanngece de kalkmışsın sabah daha geç uyanman normal olurdu, yok anacım sana uyku filan yok, nasibin de yok pazar günü bile gece bölünen uykuyla sabah erkenden kalkıyorsun bedenin isyan edecekk o etmezse ben edicemmm daaaa
Oooo hoooo nerde oyle uyumak ufaklik elinde oyuncak tabanca diksin diksinnnn bagiriyooo derste yok tabii ohh keyifler gicirr ..bu sabahta tozutmadım ekmek yemedim şükür, akşama da eşim tabi ki yine makarna dedi mantar pişiricem yanına (bizde ana yemek makarna oluyor da gerisi yan yemek ) :)) geceden siyah fasulye ısladım onu da salata yapmayı düşünüyorum kendime, küçük odada 2 çamaşırlık üstü dolu katla yerleştir ütüle işleri var baya şu anda hiç iş yapasım yok hava kapalı benim de gözler kapanıyor uyuyasım varrrrr .. kızzangelina35 işin yoksa sen de git uyu ben de uyuyayım 1 saat sağlık için çok önemli kalbi koruyup yüksek tansiyonu önlüyormuş(kılıfı da hazır bak)
sabahın erkeninden açım diye kalkan çocuk, bu saatte uykusu gelmez mi de oyun oynuyor hahah şu çocukların enerjisi azıcık ben de olsa keşke, benim sıpa da dışarı çıksın diye odasını bir güzel toplamış yatağını kapamış, masası bile düzgündü,senelerdir böyle topladığını ilk görüyorum dışarısı da bulutlu serin ama derdi gezeyim ya enerjiyi bulup toplamış sıpa, benim ki gezmede senin ki oyun da biz ah işler diyip uykuya heveslenelim allahım bu nasıl iş ben doğuştan tembelim galiba :))))))Oooo hoooo nerde oyle uyumak ufaklik elinde oyuncak tabanca diksin diksinnnn bagiriyooo derste yok tabii ohh keyifler gicirr ..
Bende bir makina beyaz yikadim yarim makina renkli var yikanacak birde utu daha dun yapmistim halbukiyine dag gibi olmus camasirlar yikamasi bi der utusu baska bir dert napalim allah baska dert vermesin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?