Haydi Yine Yeniden...

Sigara en büyük düşman inşallah o günleride göreceğiz 1 paket çok ama çok fazla, biraz azaltsan olmaz mı olur bence iki illetten birden kurtulalım hem kilo hem sigara

Maşallah bu hafta herkes çok iddialı menü süper canım afiyet bol eksi olsun
bu arada canım cuma tartildim ayniydim . reglim zatn onun da etkisi var. Birde dün ki mola inşallah olumsuz etkilemez
bende 2. gün pirinçli dolma yemiştim hiç olmamış gibi umursamadan devam ettim etkilemedi, şükür bence ekmek yedin diye hiç etkilenmez tatlı pasta hazır şekerli şeyler yemiş olsan böyle demezdim, etkilenme ihtimali yüksek olurdu
çarşambaya daha 3 koca günümüz var biz istiyoruz eksiler de gelecek tabi ki

buna benzer bir şey yapıyordu bir ara kk dekiler nohut yada kuru fasulye buğday (yoğurtlu çorbalık yada aşurelik olan) içine nane, yoğurt salatalık doğruyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, geçen de başarı öyküsü okuyordum ama nerde okudum unuttum kk de olmayabilir o da buna benzer bir şeyi sık sık yapıp yemişti, bence çok mantıklı dediğin gibi hepsi bir arada pro da var kalsiyum da bir de tok tutar , hatta bende dolapta buğday varsa yarın gece ıslayıp pazartesi yapayım normal yoğurtlu çorba şeklini sade nohut buğday kuru nane yoğurtla

Sigara en büyük düşman inşallah o günleride göreceğiz 1 paket çok ama çok fazla, biraz azaltsan olmaz mı olur bence iki illetten birden kurtulalım hem kilo hem sigara
güya azaltmıştım 12-15 taneye son haftalar baktım 2. paketi açıp içiyorum arttırmışım yine fark etmeden saymadan içersem böyle oluyor yine sayıp içicem keşke hiç alışmasaydım içmeseydim dediğim o kadar çok oluyor ki,
inşallah kurtulucam gülüm allah razı olsun

Bugun fazla birsey yiyemedim kizlar
Sabah 09.00
Iki yumurta haslama
Bir bardak cay
Kk peyni bir dilim
2 dilim t.b ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase tarhana
1 kase yogurt
Yarim turp
3 lt su
Aksam birsey yiyemedim az once bir bardak sut ictim
Menun iyiymisti aslinda canim sadece aksamin yok o kadar suyunda super neyseki ac birakmamis sut icmissin afiyet olsun ..Annecigin nasil oldu daha iyimi canim ?bu saate kadar uyumadigina gore sıkıntı devam ediyor herhalde

Gunaydinnn bir angelina klasigi daha yine pazar yine ben ve yine erkenden kalktimm ...Halbuki yat uyu dimi yokk birde gecenin ucunde zil sesine uyandim komsum asagi kapida kalmis Hee gecenin 3 unde ne isi varmis disarda diyceksiniz bir tanecik oglan kardesine nisan takmaya gitmislerdi baska bir sehre anca gelmisler uykum boluk purcuk oldu sabahta erkenden kalktim

Bence mantıklı canım o göbek gidecek kurtuluşu yok böyle yapamadigin zamanlarda da her ogununda yani ögle ve akşam yoğurt kesin bulundurursun. Benim sadece göbek bölgemde ilk başladığımda 15 kilo yağ vardı diyetisyen analizinde öyle gösteriyordu. 10 kilodan fazlasını o bolg3den verdim. Yaptığım özel bir şey yok biliyorsunuz zaten ama her ogunumde yoğurt vardı

Bugun fazla birsey yiyemedim kizlar
Sabah 09.00
Iki yumurta haslama
Bir bardak cay
Kk peyni bir dilim
2 dilim t.b ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase tarhana
1 kase yogurt
Yarim turp
3 lt su
Aksam birsey yiyemedim az once bir bardak sut ictim
akşamın olmamasını saymazsak güzel menü
sabır gülüm, annen bir kaç güne normale döner allahın izniyle, zamanınız varsa bu gün ev de durmayın değişik ortamlara çıkın, hepinize iyi gelir inşallah

gece de kalkmışsın sabah daha geç uyanman normal olurdu, yok anacım sana uyku filan yok, nasibin de yok pazar günü bile gece bölünen uykuyla sabah erkenden kalkıyorsun bedenin isyan edecekk o etmezse ben edicemmm daaaa

bu sabahta tozutmadım ekmek yemedim şükür, akşama da eşim tabi ki yine makarna dedi mantar pişiricem yanına (bizde ana yemek makarna oluyor da gerisi yan yemek ) :)) geceden siyah fasulye ısladım onu da salata yapmayı düşünüyorum kendime, küçük odada 2 çamaşırlık üstü dolu katla yerleştir ütüle işleri var baya şu anda hiç iş yapasım yok hava kapalı benim de gözler kapanıyor uyuyasım varrrrr .. kızz angelina35 işin yoksa sen de git uyu ben de uyuyayım 1 saat sağlık için çok önemli kalbi koruyup yüksek tansiyonu önlüyormuş(kılıfı da hazır bak)

gece de kalkmışsın sabah daha geç uyanman normal olurdu, yok anacım sana uyku filan yok, nasibin de yok pazar günü bile gece bölünen uykuyla sabah erkenden kalkıyorsun bedenin isyan edecekk o etmezse ben edicemmm daaaa
Birde evin ici sanki uyandigimi hissediyor....sabah bi baktim ufaklik geliyo sabahin koru yaa cok aciktim anne diye isyann benim nasibimde yok uyumak

Oooo hoooo nerde oyle uyumak ufaklik elinde oyuncak tabanca diksin diksinnnn bagiriyooo derste yok tabii ohh keyifler gicirr ..
Bende bir makina beyaz yikadim yarim makina renkli var yikanacak birde utu daha dun yapmistim halbuki yine dag gibi olmus camasirlar yikamasi bi der utusu baska bir dert napalim allah baska dert vermesin dimi

sabahın erkeninden açım diye kalkan çocuk, bu saatte uykusu gelmez mi de oyun oynuyor hahah şu çocukların enerjisi azıcık ben de olsa keşke, benim sıpa da dışarı çıksın diye odasını bir güzel toplamış yatağını kapamış, masası bile düzgündü,senelerdir böyle topladığını ilk görüyorum dışarısı da bulutlu serin ama derdi gezeyim ya enerjiyi bulup toplamış sıpa, benim ki gezmede senin ki oyun da biz ah işler diyip uykuya heveslenelim allahım bu nasıl iş ben doğuştan tembelim galiba :))))))
ben de dün 2 makinalık katladım yerleştirdim 2 daha yıkadım serdim onlara bakıcam kuruduysa iş çokk ,dediğin gibi buna bin şükür rabbim dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…