Haydi Yine Yeniden...

uymadımmmm :))
çamaşırlar katlandı dolap içleri düzeltildi, şu an evin her yeri derli toplu ütülenecekler hariç ev işi bitti şükür, sıra yemek yapmada önce bir bitki çayı molası veriyorum
zencefilli limonlu çay tomurcukkk benimkin de de yeşil çay yokmuş bakar kör olunca fark etmemişim :))

Slm kızlar yoğun bi günden merhaba sabah kahvaltıya kızım komşumuzla kızını çağırdı güzel bir pazar masası hazırladım ye iç sohbet derken öğlen oldu camları sildim balkonlar yıkandı 2 makine çamaşır yıkandı fırına yemeği koydum şimdi evi sil süpür yapcam akşam çocukları yıkamam lazım yarım sepeti ütü yapılacak dinlenirken size bakayım istedim

dün ne güzel dinlenmiştin bu gün canın çıkıyor resmen ama sabah kahvaltınız güzel muhabbetliymiş enerjini muhabbetten almışsın sanki :))
kolay gelsin gülüm

Selam fistiklar,
Bizimkileri yolcu ettik suan yoldalar insallah sagsalim varirlar,
Onlar giderken oglan cok agladi bizde biraz unutsun diye ciktik avm leri magazalari falan gezdik,oglana oyuncak aldik bikac parca bana da yeni ciciler tabi adami kivaminda yakalamisim birseyler aldirmadan olmazdi,hem ic hemde dis giyim alisverisi yaptim kendime,pantolon bluz elbise badi baya yenilendim iyi oldu keyfim yerine geldi,40 beden pantolon cok rahat oluyor bu arada
Diyete aman aman dikkat edemedim bugunde duzensiz dengesiz gitti,yarin yepyeni bir baslangic yapacagim insallah

Uyanınca
2 su bardağı su,1 hurma
Kahvaltı 10:45
3 dilim sucukla yumurta, Çeçil peynir, 6 zeytin, 3 çatal patates kızartması, 2 sigara böreği, domates salatalık, 1 küp tahin helvasi, çay
Akşam 18 :00
Fırında poşette kemikli et, patates, havuç, patlıcan, soğan, az zeytinyağı, baharat koyup pişirdim, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
Su 2.5 lt
Spor Bugünlük yok

dün ne güzel dinlenmiştin bu gün canın çıkıyor resmen ama sabah kahvaltınız güzel muhabbetliymiş enerjini muhabbetten almışsın sanki :))
kolay gelsin gülüm
Muhabbet güzel geldi ama acayip yoruldum şükür işleri bitirdim en kötü günümüz böyle olsun

Sağ salim varsınlar inşallah ne güzel yeni kıyafetler alınmış henmdee 40 beden az kaldı be arkadaşım hedefe sen bunu çoktan haketmiştin özellikle bady almak süper olmuş güzel günlerde kullan yarın kaldığın yerden devam arkadaşım

sağ salim varırlar inşallah allah kavuştursun
güle güle giy yeni kıyafetlerini, oğlunu değil seni avutma olmuş baya yenilenmişsin
40 beden 5 kilo daha gitse 38 bedennnnnnn az kaldı gururla 38 bedenim demene

sabah yediklerinden gram kalmamıştır tüm gün iş koşturma iyi ki yemişsin enerjin olmuş, akşamın da çok güzel afiyet olsun canımcım

Muhabbet güzel geldi ama acayip yoruldum şükür işleri bitirdim en kötü günümüz böyle olsun
amin en kötü günümüz böyle olsun :)
üstüne regl olmuşsun çok perişan oldun ama bu kadar koşturmaya hemen sökülür süründürmez gibime geldi

menü
sabah 11:00
2 haşlama yumurta maydanoz dereotu yeşil biber rokayla salata
2 kk ye yakın peynir
domates salatalık

akşam üstü 17 :00
ben yine çok acıktım
1 elma (çok küçüktü kesmedi)
1 muz
2 kaşık yoğurt

akşam 18 :10
2 çatal mantar kavurma
1 kaseye yakın siyah fasulye salatası
hazır kızarmış tavuk almıştı eşim onun göğsünün yarısı avuç içi kadar

21:00
1 avuç a. fıstığı

açma istedi eşim içine de ceviz koy emrini verdi hamuru oldu onu yapıp kalan ütüyü de yaptım mı pazar olimpiyatları bitmiştir benim için :)))

Menümü vereyim
Sabah türk kahvesi 3 hurma
Kahv öğle: 2 yum omlet
Kk peynir Domates salatalik
3 zeytin

Ara: 1 kase leblebi çekirdek karışık

Akşam 18.40: 1 kase çorba
1 kase sulu yogurt
1 tabak ispanak yeşil mercimek haşlama(yogurttan döküp yedim)
Ara Türk kahvesi 1 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su

Sende bitmişsin be arkadaşım menüyü çok beğendim gayet güzel olmuş
Şahane mercimekte haşlanmış süper olmuş sen işini biliyosun

Yazmayı unuttum üzerine regl oldum gidecek bu kilolar kaçış yok
Aynen öyle canım regl demek odem atmak metonun hızlanması demek
Rabbim sağlıkla gitmeyi yine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Oğluş her seferinde böyle oluyor o kadar sevgi özen görünce o da haklı tabi sen isini bilirsin arkadaşım yarın full ekmeksiz ve bitki çayı ile açığı kapatırsın
Aksam yemeğine bayıldım afiyet şifa olsun canım. bu yemek ne kadar sürede pisti canım. Eti önceden hafif pisirdinmi..
Süpersin arkadaşım bu hafta düzenli Kahvaltı yedin sonuçları merak ediyorum

maşallahın var hafta sonu ve şahane menü çıkarmışsın afiyet olsun gülüm

ben de merak ediyorum yarın sabah bi tartıya çıkıcam unutmazsam :))
şeker orucunu 5 gün yaptım bu gün sondu hem regl de bitti gibi, ödem gitmiştir herhalde yarın inşallah tartı beni güldürür:)

2 tepsi açma yapıldı, ütüler bitti , mayalanan yoğurt soğumak üzere dolaba kaldırırım birazdan kefirimi de içiyorum şimdi veee yaşasın hafta sonu bitti her ne kadar bu gün gergin geçse de benim sıpadan dolayı kazasız belasız bitti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…