Haydi Yine Yeniden...

Dunku menumu vereyim.
Sabah 8.30
Peynir kk
Iki yumurta
Sut
3 zeytin
2 dilim t.b ekmegi
Oglen 13.00
1 dilim tb ekmegi
1 tabak mercimek corbasi
1 kucuk kase yogurt
Ara 15.00
2 tane form buskuvi
Aksam 18.30
Yine kirmizi mercimek bir kepce
Yesillik salata
3 lt su

Evett dun biraz mesguldum bugunde oyle ama yine gec yattim uyuyamadim heyecandan ...

Kizlar kusura bakmayin. Kurallara uyamadim. Verdigim sozu tutamadim. Ozur dilerim hepinizden. Annemi acile gorurduk aksam hala hastanedeyiz.
Cok gecmis olsun canimm benim rabbim annecigine sifa versin cokmu kotu oldu annen ah kiyamamm lutfen bu daha onemli bi durum olurmu oyle sey saglik herseyden kiymetli canim benim lutfen kendini kotu hissettme rabbim sifasini versin anneciginin ..

Gunaydinlarrrr
Benn saatler sonra ucuncu kez hala oluyorummm
Yegenim olacak az once aldilar ameliyathaneye cok heyecanliyimm kizlarrrr
Hepinizden hayir duasi bekliyorumm . Dualarinizi esirgemeyin canlarim benim
Hayirli olsun canim. Ben daha hala olamadim Zaten teyze olamicam. Tek bir erkek kadesim var oda 20 yasinda okuyo hala olmama coooookk var. Allah yardimxisi olsun. Sagsaglim saglikla gelsin bebis. Anneside bol sutlu ve saglikli bir sekilde kurtulsin insallah.
Cok gecmis olsun canimm benim rabbim annecigine sifa versin cokmu kotu oldu annen ah kiyamamm lutfen bu daha onemli bi durum olurmu oyle sey saglik herseyden kiymetli canim benim lutfen kendini kotu hissettme rabbim sifasini versin anneciginin ..
Evet bayagi kotuydu. Sagol canim allah razi olsun.

Gunaydinlarrrr
ayyy gözün aydın şimdiden inşallah her şey yolun da gider annesi de bebeği de sağlıklı olur rabbim hayırlı evlat eylesin

Kizlar kusura bakmayin. Kurallara uyamadim. Verdigim sozu tutamadim. Ozur dilerim hepinizden. Annemi acile gorurduk aksam hala hastanedeyiz.
gülüm rahatsızlık misafir normalin dışın da gelişen olaylar da kurallar askıya alınabilir önemli değil ,
annen daha iyidir inşallah

Iy
gülüm rahatsızlık misafir normalin dışın da gelişen olaylar da kurallar askıya alınabilir önemli değil ,
annen daha iyidir inşallah
Iyi suanda cok sukur uyuyor ogleden sonra cikacagiz. Sinirleri yipranmis sadece kafa dagitmasi gerekiyor. Evine gindermicem biraz kalsin bende kafasini toparlasim

ahh gülüm kuzenlerin varsa onların çocukları zaten sana teyze diyecek teyze sayılırsın, hayırlısı kardeşin de ilerle evlenince hala da olursun hayırlı kısmet olur inşallah benim biri 35 diğeri mayısta 32 olacak erkek kardeşim var bekarlar evlenmeye de niyetleri yok gibi küçüğü yeni boşandı, bu gidişle ben de hala olamıycam gibi görünüyor
annenin de rabbim şifasını tez zaman da verir inşallah evin büyüğü olunca sorumluluk sen de olur sıkıntıları senin göğüslemen gerekir rabbim yar yardımcın olsun

Iy

Iyi suanda cok sukur uyuyor ogleden sonra cikacagiz. Sinirleri yipranmis sadece kafa dagitmasi gerekiyor. Evine gindermicem biraz kalsin bende kafasini toparlasim
geçen dedim ya gülüm hemen geçmez bir kaç gün sürer, çok iyi düşünmüşsün bol bol dışarı değişik ortamlara çıkar sakinlemesine yardımcı olur

Gunaydinlarrrr
Gözünüz aydın canım,sağlıklı sıhhatli bir şekilde kurtulur inşallah gelininiz,bebiş de hayırlı uğurlu gelir inşallah.

Ne kusuru canım olur mu öyle şey.annen iyi olsun da gelir yazarsın önemi yok.anneciğin o haldeyken buraları düşünemezdin haliyle.Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah çabuk toparlar

Gunaydinlarrrr
Bol bol halayım tam 7 kere oldum ama teyze olmayacağım senin için çok sevindim sağ salim kucağınıza bebeğinizi alın inşallah dualarımız seninle

Tesekkur ederim canim benimm ..bende hicc teyze olamiycam kiz hic yok bizde ben tek kizim gecen sene bi kiz yegenim oldu bu bebegimizde kiz birde oglusumuz var ..insallah sende tadarsin canim hala olmakta cok guzel bisey teyze anne yarisiysa halada baba yarisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…