- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.041
Bugün cumartesi kııııızzzzhepimize güzel huzurlu iyi haberler alacağımız bir pazar olsun inşallah
olabildiğince az bir menü.senin tabirinle kuş yese doymaz canımdünün menüsü
sabah 9 :20
2 haşlama yumurta
peynir 1 domates
kefir
öğleden sonra
4-5 hurma
ceviz
1 çay bardağı süt
akşam 20 :30
yağsız tost
Evet sende dönem dönem böyle şeyler oluyor canım.çok moda girdiğinde dikkat etsen dahi artı çıkıyorsun.toparlan bikaç gün silin resetlen gelirsin yine.diyetteyim rejimdeyim kelimeleri bilinç altına olumsuz yerleşiyor.yoksa menülerin gayet iyiydi yani hepsi eksi getirecek menülerdi.sebeplerimi de yazayım endişelenmeyin sonra yaradanına kurban olduklarım
en büyük sebep ilke kararlarının yayınlanıp 12 ile 14 ü arası tayin dilekçesinin verilmesi gidelim mi kalalım mı mevzularının evde sürekli konuşulması (şükür tayin dilekçesi vermedi eşim dün son gündü) :))
yememe çok dikkat etmeme rağmen ani kilo fazlası dün 97.4 bu gün 98 li bir şey gördüm baskülde ekmek bile ağzıma sürmüyorum canım çekse sonra diyorum yemiyorum, geceleri midem gururldayarak yatıyorum zaten canım yemekte istemiyor herşey beni tiksindiriyor .. niye eksilmiyorum diye kriz geçirdim dün ağlama ondan başladı, üstüne yemiyorum diye azar işittim
bu gün fark ettim ki ben yine diyet moduna girmişim kendimi hızla toparlamam lazım
gerisi de ıvır zıvır sebepler yazmaya değmez ama beni etkiliyor
Gercekten cok zor canimm benimde curugum yada dolgum hic yoktu biliyosun kirildiginda bile cok uzulmustum ama yapacak bisey yok oyle agrimasi hicte iyi bisey degil ..bugun birazda olsa kahvalti yaptim cok sukur daha iyiyim yuzum sis biraz birde oradaki bosluk hissiyati var ..Çok geçmiş olsun canım benim.diş gerçekten zormuş ben şükür bu güne kadar hiç çektirmedim ve dolgum falan da yok inşallah da olmaz. Bir şey yiyememene üzüldüm ama.sıvı şeyler tüketmeye çalış bari çorba sıkma meyve suyu gibi.güçten düşme.bebeğin daha iyi olmasına sevindim.inşallah hafta başı yuvasında olur
Çok geçmiş olsun canım sen bu sene ne stres yaptın be arkadaşım diş en çok stresten gidiyorGercekten cok zor canimm benimde curugum yada dolgum hic yoktu biliyosun kirildiginda bile cok uzulmustum ama yapacak bisey yok oyle agrimasi hicte iyi bisey degil ..bugun birazda olsa kahvalti yaptim cok sukur daha iyiyim yuzum sis biraz birde oradaki bosluk hissiyati var ..
Bebegimiz cok iyi artik bu sabah annecigine kavustu kuzum hersey yoluna giriyor yavas yavas bu gunumuze cok sukur ...
vallah mı.. üleeeee ben yine bir günü fazladan mı yaşamışım yada kayıp mı etmişim bu günü cidden pazar sanıyorum hahhahaah ben cidden kayıplardayıımmmmBugün cumartesi kııııızzzz
ne güzelll mis gibi temiz hava da yeşillikli bahçede sadece hanımlar bol bol eğlen gülüm, gün senin için çok güzel geçer inşallahÜzerimdeki yorgunluk geçmedi bugün arkadaşımın bahçesinde toplanacağız herkes bişeyler getirecek eğlenceli bol karbonlu bir gün olacak ama akşam yemiycem inşallah dengelemiş olurum menü hakkında bilgim yok ölçüyü inşallah kaçırmıycam
ah gülüm nasıl da beni bilip tanıyorsunEvet sende dönem dönem böyle şeyler oluyor canım.çok moda girdiğinde dikkat etsen dahi artı çıkıyorsun.toparlan bikaç gün silin resetlen gelirsin yine.diyetteyim rejimdeyim kelimeleri bilinç altına olumsuz yerleşiyor.yoksa menülerin gayet iyiydi yani hepsi eksi getirecek menülerdi.
bebeği taburcu mu ettiler allaha şükür çok sevindimGercekten cok zor canimm benimde curugum yada dolgum hic yoktu biliyosun kirildiginda bile cok uzulmustum ama yapacak bisey yok oyle agrimasi hicte iyi bisey degil ..bugun birazda olsa kahvalti yaptim cok sukur daha iyiyim yuzum sis biraz birde oradaki bosluk hissiyati var ..
Bebegimiz cok iyi artik bu sabah annecigine kavustu kuzum hersey yoluna giriyor yavas yavas bu gunumuze cok sukur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?