Haydi Yine Yeniden...

dünün menüsü
sabah 9 :20
2 haşlama yumurta
peynir 1 domates
kefir

öğleden sonra
4-5 hurma
ceviz
1 çay bardağı süt

akşam 20 :30
yağsız tost

kızlar kusura bakmayın dün gelemedim pc nin ışığına sesine bile tahammül edemiyordum
dün hiç birşey yapmadım sadece akşam yemeği için benimkilere dondurucudan çıkardığım mantıyı pişirdim o kadar boyuna debelendim sırtım, beşım kaşım gözüm kulağım dedim durdum,.. bir de ağlama nöbetleri var
stres ve uzun telefon konuşmasının cezasını çektim :))) bu gün şükür daha iyiyim azıcık depresiflik ve sırt ağrısı hala var bir kaç güne geçer allahın izniyle
ben bir kaç gün izin istiycem menü yazarım büyük ihtimal yazmazsam da hala melankolik takılıyordurum hoş görün

Bütün diyet günlüklerini geziyorum. Halen kararsızım bugün başladım taze diyet

sebeplerimi de yazayım endişelenmeyin sonra yaradanına kurban olduklarım
en büyük sebep ilke kararlarının yayınlanıp 12 ile 14 ü arası tayin dilekçesinin verilmesi gidelim mi kalalım mı mevzularının evde sürekli konuşulması (şükür tayin dilekçesi vermedi eşim dün son gündü) :))
yememe çok dikkat etmeme rağmen ani kilo fazlası dün 97.4 bu gün 98 li bir şey gördüm baskülde ekmek bile ağzıma sürmüyorum canım çekse sonra diyorum yemiyorum, geceleri midem gururldayarak yatıyorum zaten canım yemekte istemiyor herşey beni tiksindiriyor .. niye eksilmiyorum diye kriz geçirdim dün ağlama ondan başladı, üstüne yemiyorum diye azar işittim
bu gün fark ettim ki ben yine diyet moduna girmişim kendimi hızla toparlamam lazım
gerisi de ıvır zıvır sebepler yazmaya değmez ama beni etkiliyor

dünün menüsü
sabah 9 :20
2 haşlama yumurta
peynir 1 domates
kefir

öğleden sonra
4-5 hurma
ceviz
1 çay bardağı süt

akşam 20 :30
yağsız tost
olabildiğince az bir menü.senin tabirinle kuş yese doymaz canım Ama eksi getireceğine şüphe yok

Evet sende dönem dönem böyle şeyler oluyor canım.çok moda girdiğinde dikkat etsen dahi artı çıkıyorsun.toparlan bikaç gün silin resetlen gelirsin yine.diyetteyim rejimdeyim kelimeleri bilinç altına olumsuz yerleşiyor.yoksa menülerin gayet iyiydi yani hepsi eksi getirecek menülerdi.

Gercekten cok zor canimm benimde curugum yada dolgum hic yoktu biliyosun kirildiginda bile cok uzulmustum ama yapacak bisey yok oyle agrimasi hicte iyi bisey degil ..bugun birazda olsa kahvalti yaptim cok sukur daha iyiyim yuzum sis biraz birde oradaki bosluk hissiyati var ..
Bebegimiz cok iyi artik bu sabah annecigine kavustu kuzum hersey yoluna giriyor yavas yavas bu gunumuze cok sukur ...

Üzerimdeki yorgunluk geçmedi bugün arkadaşımın bahçesinde toplanacağız herkes bişeyler getirecek eğlenceli bol karbonlu bir gün olacak ama akşam yemiycem inşallah dengelemiş olurum menü hakkında bilgim yok ölçüyü inşallah kaçırmıycam

Çok geçmiş olsun canım sen bu sene ne stres yaptın be arkadaşım diş en çok stresten gidiyor

ne güzelll mis gibi temiz hava da yeşillikli bahçede sadece hanımlar bol bol eğlen gülüm, gün senin için çok güzel geçer inşallah

ah gülüm nasıl da beni bilip tanıyorsun
iştahım da yok yiyemiyorum eşim de ona kızıyor bak yemiyorsun sana faydalı şeyleri kilo da vermiyorsun çabuk hastalanıyorsun diyor, fazla moda girdim dediğin gibi kaç kere aynı şey oldu bu defa eksilmek yerine artıyı göze alamam o yüzden izin istedim aklım sadece normal şeyler de olsun yeme içme diyet v.s. olmadan normale döneyim hızlıca diye

bebeği taburcu mu ettiler allaha şükür çok sevindim
şiş yarına iner gülüm o boşluk hissine alışman işte o biraz uzun sürebilir, ağrın sızın olmasın ona da alışırsın şükür herşey yoluna girmeye başlamış, rahat yiyip içince sorun kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…