- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.021
Aynen baya yoğun geçmiş günün canım ve bugün de öyle görünüyor.Şimdiden kolaylıklar diliyorumBugün çok çok yoğun bi gündü nöbetçiydim eve geldim alışverişe çıktım yarın akşam misafirim olacak hazırlık yaparken bi baktım eksik malzeme var tekrar çarşıya gittim döndüm balkon yıkadım çarşafları serdim arkadaşım odun ateşinde balık yaptı bende yanına salata yaptım beraber ye iç ardından çay üzerine sohbet içinde közde kahve bu sefer eve geçtim her yer dağınık çamaşır topladım ortalığı toparladım mutfağı düzelttim makineye sığmayanları yıkadım derken yorulmuşum yarın okuldan gelince evi süpür sil yapmalıyım misafirlerim akşam gelecek kadın muhabbeti
koştur melrin koşturBugün çok çok yoğun bi gündü nöbetçiydim eve geldim alışverişe çıktım yarın akşam misafirim olacak hazırlık yaparken bi baktım eksik malzeme var tekrar çarşıya gittim döndüm balkon yıkadım çarşafları serdim arkadaşım odun ateşinde balık yaptı bende yanına salata yaptım beraber ye iç ardından çay üzerine sohbet içinde közde kahve bu sefer eve geçtim her yer dağınık çamaşır topladım ortalığı toparladım mutfağı düzelttim makineye sığmayanları yıkadım derken yorulmuşum yarın okuldan gelince evi süpür sil yapmalıyım misafirlerim akşam gelecek kadın muhabbeti
öğlen karbonhidrat miktar az olsa da, şeker dalgalanması olup çabuk acıktırmış galiba ara da 1.5 dilim kek ondan yenmiş gibi geldi erken yenen kek börek v.s. yakılır gider nasıl olsa afiyet şifa olsunŞimdi menümü anlatayım
Kahvaltıda
Nesfitli süt
Ara
Elma
Öğle
5-6 yk Mantı,1 kuru biber dolması
Ara
1.5 dilim kek
Aksam
Balık,salata, yarım küp tahin helvasi
Ara
Türk kahvesi, çay,avuçiçi çekirdek bol sohbet
Su miktarını hatırlamıyorum üzgünüm
Ohh cok sukur canim.insallah hersey yoluna girer bol bol dua okuyalim.cozulmeyecek seyler degil demek ki.Rabbim mutluluklarini daim etsin.hadi gozunuz aydin.cok sevindim hepinizin adinaBugun cok mutluyum kardesimle buyuk mucadele sonucu annemle babamin arasi duzeldi. Tam olmasada iyiler cok sukur evine dondu.Ama cok yiprandim canim feda olsun ne yapalim onlar iyi olsunda
Valla menu de su da mukemmel.herseyde yoluna girmis cok sukur.artik gelsin motivasyonnnSlm kizlar
Sabah
1 yumurta haslama
1 domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 bardak cay
Oglen
1 kase sehriue corbasi
3 kasik karnabahar
1 kase yogurt
Ara
Yesil cay
Aksam 18 00
1 kase tarhana
Yarim tabak ispanak bol yesillik
Bol yesillik salata
3 litre su
Aminn canimm allah ragzi olsun ...Cumanız mübarek gününüz güzel geçsin canlar. Angelina cim mübarek cuma hayrına Rabbim evlatcigi ailesine kavuştursun
Cokk sevindim canimm benimm nasil mutlu oldum bu habere rabbim ne guzel evlatlar vermis annecigine babana supersiniz valla insallah bir daha aralari bozulmaz hep mutlu olurlar ....Bugun cok mutluyum kardesimle buyuk mucadele sonucu annemle babamin arasi duzeldi. Tam olmasada iyiler cok sukur evine dondu.Ama cok yiprandim canim feda olsun ne yapalim onlar iyi olsunda
Harika menü olmuş canım afiyet olsunSlm kizlar
Sabah
1 yumurta haslama
1 domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 bardak cay
Oglen
1 kase sehriue corbasi
3 kasik karnabahar
1 kase yogurt
Ara
Yesil cay
Aksam 18 00
1 kase tarhana
Yarim tabak ispanak bol yesillik
Bol yesillik salata
3 litre su
Oh şükür canım gözünüz aydın:)Bugun cok mutluyum kardesimle buyuk mucadele sonucu annemle babamin arasi duzeldi. Tam olmasada iyiler cok sukur evine dondu.Ama cok yiprandim canim feda olsun ne yapalim onlar iyi olsunda
Çok güzel akşam protein ağırlıklı olmuş canım afiyet olsunSabah 8 30
1 kk tulum peyniri
1 domates
5.zeytin
2 etimek
2 cay kasigi cilek receli
Ara 11.30
1 hurma yarim avuc fistik
Oglen 13.30
1 kase kadar susuz nohut yemegi
3 yk pilav
1 kase yogurt
Ara 17
Sade turk kahvesi 1 gun kurusu
Aksam 19.30
3 adt tavuk koftesi
3 parca tavuk kelebek
Kivircik salata ve domates
Su 2.5 litre
Cıslı ve karbonlu ama sporun güzel canım.Keyifli bir haftasonun olur inşallah pazartesi tam gaz devamKimsecikler gelmemiş pek
Bende acayip bir yorgunluk var. Yarın annemlere geçmeyi düşünüyorumtomurcukkk aktif olmayabilirim pazartesi eve gelecem inşallah.
Menümü vereyim (cısslı)
Sabah peynirli yumurtalı omlet
1 bardak süt marul
Ara Sade kahve 2 ceviz kuru üzüm
Öğle 1 tabak kisir 2 dilim kek tere
Akşam 1 kase yoğurt 4 kaşık eriste pilavi
Ara Türk kahvesi bitki çayı
2.5 litre su
Spor 1 saat (step koşu bandı ve eliptik )
Çok geçmiş olsun canım benim.diş gerçekten zormuş ben şükür bu güne kadar hiç çektirmedim ve dolgum falan da yok inşallah da olmaz. Bir şey yiyememene üzüldüm ama.sıvı şeyler tüketmeye çalış bari çorba sıkma meyve suyu gibi.güçten düşme.bebeğin daha iyi olmasına sevindim.inşallah hafta başı yuvasında olurSelamm kizlarr gelemedim kusura bakmayin oglen babam disciye goturdu beni ..kardesim aramisti disim agriyo diyince babama demis aldi goturdu babamda annemde basimda dua etti once kanal tedavisi denildi sonra flim cekildi baktilar disin kurtulusu yok cekildi tabi zaten biraz yerinden oynamis ben hissetmesemde dr oyle soyledi .. o kadar kokluymusku disim anlatamam birde inci tanesi gibi cok uzuldum ama yapacak bisey yok menu ye gelince sabah yedigimle duruyorum suan bisey yiyemedim cunku biraz sislik var agrida var ama olabilirmis bunlar birde kani durmadi baya bi kanama yapti rabbim kimseye dis agrisi vermesin berbat biseymis gercekten annemlerdeydim anca geldim kani durmayinca endise ettiler haliyle esimde calisinca birakmadilar bebegimiz halen hastanede ama daha iyiymis insallah iyi olacak menu vermiyorum cunku hic bisey yok menude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?