Haydi Yine Yeniden...

ver ver bu ara aklım durdu yine baksana bu günü pazar sanıyorum :)))
her verilen tavsiye akıl ne varsa açığım valla:)

Bosver canim niye taktin bu kadar kendinide uzmussun canim bak ne guzel demissin ivir zivir seyler diye degermi degmez bosver yasamaya bak canim benim toparlan gel

angelina35 dişi çektirmişsin çok geçmiş olsun keşke kanal tedavisiyle kurtarma şansı olsaymış neyse sağlık olsun, bundan sonra diğer dişlerden çekmezsin inşallah
Once kanal tedavisi dediler ama dis zaten iyi degilmisti flim cekilince karar degisti bende zaten ise yaramiyorsa o eziyeti cekmek istemedim gercekten .. suan biraz sisti kanamam cok oldu sabahta vardi suan daha iyiyim ama cok saol canim ..

Evett canimm cok sukur taburcu ettiler bebegimizi artik evinde anneciginin kucaginda yegende basinda elbisesi kucuk kendi kucuk diyip duruyo sipa kendi sanki cok buyuk( 3 yasinda )
Agrim birazcik var canim insallah oda gececek zamanla ..

Hadi gözünüz adın canım güle güle büyütsünler prensesi

Bulmuşsun öyle ortamı keyfini çıkarmaya bak bence canım.sen işi biliyosun ölçülü yersin ve dengelersin

Kimseler yok bari menu vereyim
Sabah 10 00
Ekmek yedim ama ne kadar bilemedim kucucuk lokmalarla yedim iki dilimi gecmemistir
Uc kup kasar
Uc dort catal suzme peynir
Cok az brokoli
Sekersiz cay
Ara
Bir dilim kedidili pastasi uc gun once yapmistim bugun yedim kucuktu dilim
Aksam
Bir parca firinda tavuk
Iki parca patatesinden
Uc bardak ayran
Ayranla yuttum cok cigneyemiyorum gunduz yuzum sisti biraz daha agrimda var malesef
Su iki litre
Spor malum yok

Sabah
2 dilim ekmek
Bir kasik kadar toz peynir
4 tane zeytin
1 salatalik
3 4 dal maydonoz
Sut
Oglen
3. Tane lahana dolmasi
1 kase tavuk corbasi
1 kucuk kase yogurt
Ara
1 fincan turk kahvesi
Aksam
1 tabak nohut
Yesillik salata
2.5 litre su
Bugun annemlerdeyim. Anne baba ocagimiz tutuyo cok sukur

Selam kizlar gelemedim aksam temizlik yaptim sonrada kuzenlere kahve icmeye gittik menumu yazayim hemen

Sabah 9
5 dilim sucuk
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
3 zeytin
1 ck tereyag
1 cay kasigi cikolata
1 kk tulum peyniri
3 adet cilek

Oglen 14.30
4 kasik yogurda 2 kasik yulaf ezmesi
Icine 2 gun kurusu dogradim

Ara 17.30
1 hurma yarim avuc fistik

Aksam 19
1 kepce ezogelin corba
3 kucuk ispanakli gul boregi

Su 3 litre

Kızlar yeni geldim yoğun güzel bir gün geçirdim kızlarımı uyuttum yatmadan uğrayım istedim
angelina35 çok sevindim kuzumuz anasına kavuşmuş bi daha hiç ayrılmasınlar
terelelli34 çok şükür ocağınız hep tütsün ne hayırlı evlatları varmış eve ocağa sahip çıktınız onlar da sizi dinledi hep mutlu olsunlar inşallah

Benim menüm karbonlu kızlar herşeyden yedim patatesli börek, poğaça, imam sarığı tatlısı, kısır offff bugün kafam çok doluydu sebebsiz çok yedim üzerine kek offff offff şu saat oldu uyumadım noluyo anlamıyorum neyse bugün benim için kayıp gün oldu yazmasam olmaz diye düşündüm

Menun yine harika canim masallah sana afiyet olsunn ... iyi olmana cok sevindim ...

Menun guzel canim sadece oglen ile aksamin yeri degisse daha bi guzel olurmus afiyet olsun canim ..

Cok sukur kavustular canimm cok saol ..

Olsun canim sohbetle kaciyo bazen yediklerimiz birde bahce yesillik insanin istahini aciyor bugun bir dengeleme yapar kurabiye buskivi yada hamurisindende uzak durursan kesinlikle dengelenmis olur .. yazmak yediklerinle yuzlesmek canim sen nasil dengeliyecegini cok iyi biliyorsun

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar Ulkem icin en guzeli neyse ol olsun insallah ...
Disimin cekildigi yer apse yapmis malesef anlamistim biseylerin ters gittigini suan dis etlerim sizliyor dis gitti ama etkileri halenn gitmedi maleseff gozume dogruda sisti malesef tekrar dr yolu gozukuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…