- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.061
ver ver bu ara aklım durdu yine baksana bu günü pazar sanıyorum :)))ekim2009 canım benim senin menüler çok güzeldi artıya geçmeni hiç anlamadım akıl vereyim diycem ama ben 2 -3 yıldır 65-66 arası mekik dokuyorum o yüzden pek etkili olacağını düşünmüyorum
Bosver canim niye taktin bu kadar kendinide uzmussun canim bak ne guzel demissin ivir zivir seyler diye degermi degmez bosver yasamaya bak canim benim toparlan gelsebeplerimi de yazayım endişelenmeyin sonra yaradanına kurban olduklarım
en büyük sebep ilke kararlarının yayınlanıp 12 ile 14 ü arası tayin dilekçesinin verilmesi gidelim mi kalalım mı mevzularının evde sürekli konuşulması (şükür tayin dilekçesi vermedi eşim dün son gündü) :))
yememe çok dikkat etmeme rağmen ani kilo fazlası dün 97.4 bu gün 98 li bir şey gördüm baskülde ekmek bile ağzıma sürmüyorum canım çekse sonra diyorum yemiyorum, geceleri midem gururldayarak yatıyorum zaten canım yemekte istemiyor herşey beni tiksindiriyor .. niye eksilmiyorum diye kriz geçirdim dün ağlama ondan başladı, üstüne yemiyorum diye azar işittim
bu gün fark ettim ki ben yine diyet moduna girmişim kendimi hızla toparlamam lazım
gerisi de ıvır zıvır sebepler yazmaya değmez ama beni etkiliyor
Once kanal tedavisi dediler ama dis zaten iyi degilmisti flim cekilince karar degisti bende zaten ise yaramiyorsa o eziyeti cekmek istemedim gercekten .. suan biraz sisti kanamam cok oldu sabahta vardi suan daha iyiyim ama cok saol canim ..angelina35 dişi çektirmişsin çok geçmiş olsun keşke kanal tedavisiyle kurtarma şansı olsaymış neyse sağlık olsun, bundan sonra diğer dişlerden çekmezsin inşallah
Oyle canim yaa cok stresli bi yil oldu bunada sukur diyelim ..Çok geçmiş olsun canım sen bu sene ne stres yaptın be arkadaşım diş en çok stresten gidiyor
Evett canimm cok sukur taburcu ettiler bebegimizi artik evinde anneciginin kucaginda yegende basinda elbisesi kucuk kendi kucuk diyip duruyo sipa kendi sanki cok buyuk( 3 yasinda )bebeği taburcu mu ettiler allaha şükür çok sevindim
şiş yarına iner gülüm o boşluk hissine alışman işte o biraz uzun sürebilir, ağrın sızın olmasın ona da alışırsın şükür herşey yoluna girmeye başlamış, rahat yiyip içince sorun kalmaz inşallah
Hadi gözünüz adın canım güle güle büyütsünler prensesiGercekten cok zor canimm benimde curugum yada dolgum hic yoktu biliyosun kirildiginda bile cok uzulmustum ama yapacak bisey yok oyle agrimasi hicte iyi bisey degil ..bugun birazda olsa kahvalti yaptim cok sukur daha iyiyim yuzum sis biraz birde oradaki bosluk hissiyati var ..
Bebegimiz cok iyi artik bu sabah annecigine kavustu kuzum hersey yoluna giriyor yavas yavas bu gunumuze cok sukur ...
Bulmuşsun öyle ortamı keyfini çıkarmaya bak bence canım.sen işi biliyosun ölçülü yersin ve dengelersinÜzerimdeki yorgunluk geçmedi bugün arkadaşımın bahçesinde toplanacağız herkes bişeyler getirecek eğlenceli bol karbonlu bir gün olacak ama akşam yemiycem inşallah dengelemiş olurum menü hakkında bilgim yok ölçüyü inşallah kaçırmıycam
Tesekkurler bitanemHadi gözünüz adın canım güle güle büyütsünler prensesi
Menun yine harika canim masallah sana afiyet olsunn ... iyi olmana cok sevindim ...Sabah
2 dilim ekmek
Bir kasik kadar toz peynir
4 tane zeytin
1 salatalik
3 4 dal maydonoz
Sut
Oglen
3. Tane lahana dolmasi
1 kase tavuk corbasi
1 kucuk kase yogurt
Ara
1 fincan turk kahvesi
Aksam
1 tabak nohut
Yesillik salata
2.5 litre su
Bugun annemlerdeyim. Anne baba ocagimiz tutuyo cok sukur
Menun guzel canim sadece oglen ile aksamin yeri degisse daha bi guzel olurmus afiyet olsun canim ..Selam kizlar gelemedim aksam temizlik yaptim sonrada kuzenlere kahve icmeye gittik menumu yazayim hemen
Sabah 9
5 dilim sucuk
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
3 zeytin
1 ck tereyag
1 cay kasigi cikolata
1 kk tulum peyniri
3 adet cilek
Oglen 14.30
4 kasik yogurda 2 kasik yulaf ezmesi
Icine 2 gun kurusu dogradim
Ara 17.30
1 hurma yarim avuc fistik
Aksam 19
1 kepce ezogelin corba
3 kucuk ispanakli gul boregi
Su 3 litre
Cok sukur kavustular canimm cok saol ..Kızlar yeni geldim yoğun güzel bir gün geçirdim kızlarımı uyuttum yatmadan uğrayım istedim
angelina35 çok sevindim kuzumuz anasına kavuşmuş bi daha hiç ayrılmasınlar
terelelli34 çok şükür ocağınız hep tütsün ne hayırlı evlatları varmış eve ocağa sahip çıktınız onlar da sizi dinledi hep mutlu olsunlar inşallah
Olsun canim sohbetle kaciyo bazen yediklerimiz birde bahce yesillik insanin istahini aciyor bugun bir dengeleme yapar kurabiye buskivi yada hamurisindende uzak durursan kesinlikle dengelenmis olur .. yazmak yediklerinle yuzlesmek canim sen nasil dengeliyecegini cok iyi biliyorsunBenim menüm karbonlu kızlar herşeyden yedim patatesli börek, poğaça, imam sarığı tatlısı, kısır offff bugün kafam çok doluydu sebebsiz çok yedim üzerine kek offff offff şu saat oldu uyumadım noluyo anlamıyorum neyse bugün benim için kayıp gün oldu yazmasam olmaz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?