Haydi Yine Yeniden...

şahane menü afiyet olsun
2 haftaya 62 yi bile geride bırakacaksın inşallah

sanah 9 :30
1 bardak kefir

13 :50
1 pasta tabağı kısır
2 kornişon turşu, 1 s. k. roka salatası
1 kurabiye
bir kaç çiğ fındık
bol bol çay:)
dibek kahvesi

akşam için ne yerim hiç bilmiyorum benimkiler kahvaltı istedi masa hazır az sonra gelir yerler benim yiyesim yok
acıkırsam dün ki gibi yoğurt meyve yulaf ezmesi olabilir yersem yazarım

çayı çok içince su çok az oldu 1.lt

Aminn canimm ..
Disime dayanamiyorum aslinda bazen oyle siddetli agriyorki anlatamam hayirlisi ile bi sabah olsunda olmadi gidecez dr

Canim biraz duzensiz bir menu olmus aksamida atlama bence bisryler ye afiyet olsun ....

Yumurta yemişsin çok sevindim canım şifa olsun
Menumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
Bir kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam az once
Bir kase mercimek corbasi yesillik salata
Çok dengeli harika bir menü canım gelsin 90 lar
şahane menü afiyet olsun
2 haftaya 62 yi bile geride bırakacaksın inşallah
İnşallah kuzum ya.. bu ayın 15 inde bizim iki tane gün toplantısı var şeker orucuna da o gezmelere kadar diye başlamıştım:) şimdi yine o gezmelere kadar kaçamaksız devam edecem o gezmelerde abartmadan ödül verebilirim kendime.. geçtikten sonra sil baştan başlayacam tam 21 gün
Tek öğünlük gün olmuş canım muhakkak yoğurt veya süt tüketmeye çalış afiyet olsun

Sabah 8.30
1 kk tulum peynir
4-5 yaprak cig pastirma
2 cay bardagi sut

Ara 11
2 adet gun kurusu
Tarcinli karanfilli yesil cay

Oglen 14
1 kase turlu 1 kase yogurt
1 kucuk pişi (2 lokmalik)

Ara 17.30
3 adet hurma sade turk kahvesi

Aksam 19
4 parca tavuk kelebek tavada yagsiz
2 yk tavuk sote
1 kase yogurt

Saat 20 de 1 cay kasigi fistik ezmesi
Su 2.5 litre

dozun da güzel olmuş menün afiyet olsun

50 dk ya yakın yürüyüşümü yaptım geldim :)

menüm de düzgün olsa kendimi daha iyi hissederdim

sabah canım kahvaltı yumurta istemedi öğleye doğru aklıma kısır düştü ee tekte yenmez arkadaşı çağırdım eşim öğle gelip 1 buçuğa doğu gidiyor mecbur gitmesini bekledim arkadaş geldi oturduk yemeye başladık derken saat geç oldu sonra başka bir arkadaş işten erken çıkmış onu da çağırdık ona da kahvaltılık çıkardım çerez v.s. (çölyak hastası bulgur unlu yemiyor)
taze çay yaptım iç iç suyu unuttum akşam saatine de acıkmadım ama 7 gibi biraz çerez atıştırdım yine tıkadı beni doydum

11 gibi kefir içerim günü bu şekilde kurtarayım bari:))

Aksam yemegin tam eksi getirecek menü canım afiyet olsun

1 benimo hiçbişey yapmaz be arkadaşım zaten menude şahane sen süper gidiyorsun 63 te görülmüş maşallah sana
Yumurta var spor var daha ne olsun bol eksi olsun
Menumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
1 dilim ekmek
Aksam az once
Menün gayet güzel annenle babanın durum üzücü ikiside canın bi taraflı olmazsın sana düşen destek olmak inşallah herşey hayırlı sonuca ulaşır
Tıkadı demişsin benim için çok az tek öğünlük bir menü kesinlikle 9 lu sayılarda olmamalısın
Menün eşittir eksi getirecek bir menü

Bugün çok çok yoğun bi gündü nöbetçiydim eve geldim alışverişe çıktım yarın akşam misafirim olacak hazırlık yaparken bi baktım eksik malzeme var tekrar çarşıya gittim döndüm balkon yıkadım çarşafları serdim arkadaşım odun ateşinde balık yaptı bende yanına salata yaptım beraber ye iç ardından çay üzerine sohbet içinde közde kahve bu sefer eve geçtim her yer dağınık çamaşır topladım ortalığı toparladım mutfağı düzelttim makineye sığmayanları yıkadım derken yorulmuşum yarın okuldan gelince evi süpür sil yapmalıyım misafirlerim akşam gelecek kadın muhabbeti

Şimdi menümü anlatayım
Kahvaltıda
Nesfitli süt
Ara
Elma
Öğle
5-6 yk Mantı,1 kuru biber dolması
Ara
1.5 dilim kek
Aksam
Balık,salata, yarım küp tahin helvasi
Ara
Türk kahvesi, çay,avuçiçi çekirdek bol sohbet
Su miktarını hatırlamıyorum üzgünüm

Mükemmel menü canım harikasın

Neredeyse 12000 adım atıyorsun ve az diyorsun canım Bence gayet iyi.yumurta miktarı da biraz artmış sanki süper olmuş

Menumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
1 dilim ekmek
Aksam az once
Çok düzenli ve dengeli menülerle ilerliyorsun.Stresine sıkıntına rağmen iradene hayranım

Senin kapanmış iştah menülerine benzemiş menün.Bu şekilde daha iyi veriyordun sanki.O yüzden güzel olmuş diyebilirim
Akşamın gayet hafif ve sağlıklı günü toparlamış.Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…