- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.101
Dişin düzelince menü daha iyi olacaktır sen zaten normalde de fazla yemiyosun tez zamanda şifa diliyorumSabah 10 00
Iki kucuk dilim ekmek
Uc kup kasar
Iki catal beyaz peynir
Domates salatalik birer dilim
Kucuk karniyarik
Sekersiz cay
Aksam 16 00
Tavuk doner
Cok azda ekmek
Bir bardak ayran
Su 2 litre oldu
Spor yok ama baya yurudum hastane carsi derken
Cok yurudum
Menum az gelebilir disim elverdigi kadar yiyorum cok kucuk lokmalar halinde yavas yavas bu kadar oluyo
Hiç pazar menüsü olmamış şahane menü süper olmuşMenumu yazayim saatleri tam hatirlamiyorum
Sabah 1 hurma
Tavada yumurta 4 catal
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir
5 kup kasar
3 yesil 3 siyah zeytin
Ara
250 ml sade kefir
Ara
1 elma 5 cilek 1 cay brd sut
Aksam 17.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Bol kivircik salata
Su 2.5 litre
Ohhh ne güzel canım keyfini çıkar.Sabahtan hava güzeldi burda da ama sanki şuan kapanıyor bulutlanıyor.Günaydın arkadaşlarım bugün bize tatil hava çok güzel evde dışarda yapacak işlerim var şimdi oturdum zahide yetiş izliyorum ohhh evde oturmanın zevkine varayım
Oh mis sporda yapılmış kontrol için mi dr a gittin bu ara unutkanlık varda hatırlamadım Bizim burada da o Güneş gitti yerine kara bulutlar geldi rüzgarda var çocukları evde bırakmam gerekecek ama herşeye rağmen evde oturmak güzelOhhh ne güzel canım keyfini çıkar.Sabahtan hava güzeldi burda da ama sanki şuan kapanıyor bulutlanıyor.
Benim sabah hastanede işim vardı yürüyerek gittim.sabah sporu yapmış oldum o yüzden enerjim tavan yaptı
Sağlık raporu yapılıyor rutin iş yeri için o işleri hallettim canım sabahtan.göz kontrolüm de bu akşam inşallahOh mis sporda yapılmış kontrol için mi dr a gittin bu ara unutkanlık varda hatırlamadım Bizim burada da o Güneş gitti yerine kara bulutlar geldi rüzgarda var çocukları evde bırakmam gerekecek ama herşeye rağmen evde oturmak güzel
Gunaydin canim benim seni masallah cok enerjik gordum ..Gunaudydin mutlu haftalar kizlar.haydi bu hafta toparlanma haftasi telafi haftasi.canlanalim biraz enerjimiz motivemiz tavan yapsin .korksun kilolar bizden.yaza az kaldiiiiii
Ohh keyfini cikar canimGünaydın arkadaşlarım bugün bize tatil hava çok güzel evde dışarda yapacak işlerim var şimdi oturdum zahide yetiş izliyorum ohhh evde oturmanın zevkine varayım
Cok gecmis olsun canimm ..sende goz damlasi kullaniyodun deyilmi .. insallah iyilesmistir gozun canim benim ...Sağlık raporu yapılıyor rutin iş yeri için o işleri hallettim canım sabahtan.göz kontrolüm de bu akşam inşallah
Evet canım damla kullanıyorum Allahtan hapa gerek kalmadı.Bulanıklık var şuan damladan ötürü.kontrol var bakalım ne diyecekCok gecmis olsun canimm ..sende goz damlasi kullaniyodun deyilmi .. insallah iyilesmistir gozun canim benim ...
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim .sen hep soylerdin saglik cok onemli diye cok haklisin saglik olsun gerisi hallolur ..Evet canım damla kullanıyorum Allahtan hapa gerek kalmadı.Bulanıklık var şuan damladan ötürü.kontrol var bakalım ne diyecek
Sen nasılsın,dişin daha iyi durumda mıInsallah guzel haberlerle gelirsin canim .sen hep soylerdin saglik cok onemli diye cok haklisin saglik olsun gerisi hallolur ..
Biraz daha iyiyim canim sislik inmis biraz ..disimde zamanla normale donecek galiba binlik ilaca ragmen biraz yavas iyilesiyorSen nasılsın,dişin daha iyi durumda mı
Menun cok guzel tatlim afiyet olsun ... dr gidecektin ne yaptin iyilesme varmiymis gozlerinde ?Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 yesil 3 siyah zeytin
Ara 11.30
1 hurma yarim avuc fistik
Oglen 13.30
2 kasik patatesli yumurta
5 zeytin
2 lokma ekmege nutella
Aksam 18.30
1 tabak tarhana corbasi
3 yk kiymali kapuska
2 kucuk karnabahar koftesi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Baya toparlamis canim cok sukur.Allah tan gozun arka tarafinda tutulum olmadi.erken teshisim faydasi iste.damlalara devam ama damlatma sıklıklari degisti.15 gun daha devam sonra kontrolMenun cok guzel tatlim afiyet olsun ... dr gidecektin ne yaptin iyilesme varmiymis gozlerinde ?
Malum sebep dişSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc zeytin
Dort parca sucuk
Iki catal beyaz peynir
Sekersiz cay
Ara iki tane eti tutku
Aksam 16 40
Dort kasik yogurtlu kabak kavurma
Uc catal beyaz peynir
Iki zeytin
Iki dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu icerim daha
Spor yine yok
Cok sukurr canimm bu mevsimde hep tetikte ol canim genelde bu aylarda oluyo sende gecen yilda bu zamanlar olmustu neyseki damlayi azaltmis dr insallah bir an once iyilesirsin canim allah sifa versin sana ..Baya toparlamis canim cok sukur.Allah tan gozun arka tarafinda tutulum olmadi.erken teshisim faydasi iste.damlalara devam ama damlatma sıklıklari degisti.15 gun daha devam sonra kontrol
Insallah canimm durup durup iyiki gitmisim dr diyorum ilaca ragmen bu kadar yavas iyilesiyorsa ihmal etseydim kim bilir neler yasayacaktim ..Malum sebep dişmenunun az olma sebebi belli canim.bi iyiles insallah menulerin de sporun da cok daha guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?