- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.121
Sımsıkı sarilalim canim diyetimize ki fazlaliklardan kurtulalim artik.bi ileri bi geri hep yerimizde saydik kac zamandir.o yuzden harekete gecme zamaniInsallah canimm durup durup iyiki gitmisim dr diyorum ilaca ragmen bu kadar yavas iyilesiyorsa ihmal etseydim kim bilir neler yasayacaktim ..
Bir an once iyilesip artik kilo verme surecine ve diyetime simsiki sarilmak istiyorum ..kac aydir ilac kullaniyorum arkasina disim bir turlu iyilesip kendime gelemedim 5 aydir yerimde sayiyorum olumsuzluklar yuzunden aaa bak menumde pekmez vardi benim bir corba kasigi sabah esim icirdi cok kan kaybettim diye onu unuttum ya kafaya bak yaa
Aynenn canim dahada dikkat etmek lagzim ramazana ne kaldi sunun surasinda neredeyse bir ay varSımsıkı sarilalim canim diyetimize ki fazlaliklardan kurtulalim artik.bi ileri bi geri hep yerimizde saydik kac zamandir.o yuzden harekete gecme zamani
Sağlık fışkırıyor bu menüde şahanesinSabah 9
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 yesil 3 siyah zeytin
Ara 11.30
1 hurma yarim avuc fistik
Oglen 13.30
2 kasik patatesli yumurta
5 zeytin
2 lokma ekmege nutella
Aksam 18.30
1 tabak tarhana corbasi
3 yk kiymali kapuska
2 kucuk karnabahar koftesi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Çok erken biten bir menü olmuş sporda gelecek hele bi iyileşSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc zeytin
Dort parca sucuk
Iki catal beyaz peynir
Sekersiz cay
Ara iki tane eti tutku
Aksam 16 40
Dort kasik yogurtlu kabak kavurma
Uc catal beyaz peynir
Iki zeytin
Iki dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu icerim daha
Spor yine yok
Menun guzel canim dengeli saglikli.ne kadar incesin teyzemize sarma yapip goturmussun.ellerine saglik.ikrami cevirmek olmazdi iyi yapmissin.Kahvaltı 11:15
4-5 yk menemen, 4 zeytin, çavdar ekmeği üzerine krem peynir, ıhlamur çayı
Ara 14:00
Türk kahvesi, 4 badem
Ara 17:00
Türk kahvesi, 1 küçük popkek( sarma yapmıştım yaşlı teyzeye ziyarette o ikram etti kıramadım)
Aksam 18:10
5 yk zeytinyagli taze fasulye, patlıcan bi nevi türlü ( kurutmalık değil dondurucuya atmıştım), 3 yk havuçlu tarator, 1 yaprak sarma
Su miktari da menu de harika canim.musait oldugun zamanlarda daha altif olmani ve bizim menulerimize de yorum yapmani bekleriz.gunlugumuz canlansin birazSabah
Kk Peynir
2 Yumurta haslama
3 4 dalRoka
4 Zeytin
2 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aksam
Mercimek
Yesillik salata
Turk kahvesi
3 lt su
Ooo super herseyin yolunda olmasina cok sevindimKizlar kusura bakmayin dun yaxamadim annem babam kardesim gelmisti. Cok sukur hersey yolunda
Iyi yaptiniz canim.arada oyle resetlenmek lazim.tomurcukkk Canım akşam geldim annemlerden stres attık yavrularla toprağa bastık doğal yasamın keyfini çıkardık.. güzel geçti diyet psikolojisindende uzak durdum baya ama şu an sıfırdan başlamış hibi gayet iyiyim
Kesinlikle canım bu haftasonu ile tartıdan korkuyorum ama sonrası 'nda o benden korksunIyi yaptiniz canim.arada oyle resetlenmek lazim.
Buralar baya duruldu.ramazana kadar canlilik olsun insallah herkes minik de olsa hedefine yaklassin
Menun cok guzel canim afiyet olsun ..Kahvaltı 11:15
4-5 yk menemen, 4 zeytin, çavdar ekmeği üzerine krem peynir, ıhlamur çayı
Ara 14:00
Türk kahvesi, 4 badem
Ara 17:00
Türk kahvesi, 1 küçük popkek( sarma yapmıştım yaşlı teyzeye ziyarette o ikram etti kıramadım)
Aksam 18:10
5 yk zeytinyagli taze fasulye, patlıcan bi nevi türlü ( kurutmalık değil dondurucuya atmıştım), 3 yk havuçlu tarator, 1 yaprak sarma
Menun gayet iyi canim suda oyle biraz daha kilo verdikten sonra sporada baslarsin evde ufaktan ohh miss afiyet olsun canim ..Sabah
Kk Peynir
2 Yumurta haslama
3 4 dalRoka
4 Zeytin
2 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aksam
Mercimek
Yesillik salata
Turk kahvesi
3 lt su
Gunaydin tatlim galiba heryer soguk vede yagmurlu olsun dedigin gibi sifadir nisan yagmurlari bol bol yagsin sebzemiz meyvemiz cok olsun insallah ..Günaydın herkese,burası da yağmurlu,bereketli şifalı nisan yağmurları başladı Rabbim rahmetiyle göndersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?