Haydi Yine Yeniden...

Sımsıkı sarilalim canim diyetimize ki fazlaliklardan kurtulalim artik.bi ileri bi geri hep yerimizde saydik kac zamandir.o yuzden harekete gecme zamani

Sağlık fışkırıyor bu menüde şahanesin
Çok erken biten bir menü olmuş sporda gelecek hele bi iyileş

Kahvaltı 11:15
4-5 yk menemen, 4 zeytin, çavdar ekmeği üzerine krem peynir, ıhlamur çayı
Ara 14:00
Türk kahvesi, 4 badem
Ara 17:00
Türk kahvesi, 1 küçük popkek( sarma yapmıştım yaşlı teyzeye ziyarette o ikram etti kıramadım)
Aksam 18:10
5 yk zeytinyagli taze fasulye, patlıcan bi nevi türlü ( kurutmalık değil dondurucuya atmıştım), 3 yk havuçlu tarator, 1 yaprak sarma

Bugün çok yürüdüm işler arası mekik dokudum akşam eve gelince arkadaşımın çocuğuna kahve çekirdeği kurabiye yaptım götürdüm evde de ütü banyo faslı derken yeni oturdum çamaşır sereyim yatcam

Menun guzel canim dengeli saglikli.ne kadar incesin teyzemize sarma yapip goturmussun.ellerine saglik.ikrami cevirmek olmazdi iyi yapmissin.

Sabah
Kk Peynir
2 Yumurta haslama
3 4 dalRoka
4 Zeytin
2 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aksam
Mercimek
Yesillik salata
Turk kahvesi
3 lt su
Su miktari da menu de harika canim.musait oldugun zamanlarda daha altif olmani ve bizim menulerimize de yorum yapmani bekleriz.gunlugumuz canlansin biraz

tomurcukkk Canım akşam geldim annemlerden stres attık yavrularla toprağa bastık doğal yasamın keyfini çıkardık.. güzel geçti diyet psikolojisindende uzak durdum baya ama şu an sıfırdan başlamış hibi gayet iyiyim

Iyi yaptiniz canim.arada oyle resetlenmek lazim.
Buralar baya duruldu.ramazana kadar canlilik olsun insallah herkes minik de olsa hedefine yaklassin

Iyi yaptiniz canim.arada oyle resetlenmek lazim.
Buralar baya duruldu.ramazana kadar canlilik olsun insallah herkes minik de olsa hedefine yaklassin
Kesinlikle canım bu haftasonu ile tartıdan korkuyorum ama sonrası 'nda o benden korksun

Menun cok guzel canim afiyet olsun ..

Sabah
Kk Peynir
2 Yumurta haslama
3 4 dalRoka
4 Zeytin
2 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aksam
Mercimek
Yesillik salata
Turk kahvesi
3 lt su
Menun gayet iyi canim suda oyle biraz daha kilo verdikten sonra sporada baslarsin evde ufaktan ohh miss afiyet olsun canim ..

Sabah yulaf lapamı yedim ohhh mis mükemmel tok tutuyor öğlen yemeğine kadar ara öğün yapmam büyük ihtimal.
Reglim sökülmedi bir türlü şişim çok fena tartı sabit stabil ama olsun motivasyonum yerinde
Öğlene bi sebze yemeği yoğurt,akşama da kuru fasulye var bu günü de böyle bitiririz inşallah.
Adaçayı içtim şimdi regl sökücü etkisi varmış.Belki ilerleyen saatlerde bide tarçınlı yeşil çay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…