- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.141
Ohh miss motivasyonun buralara kadar geldi valla masallah .. insallah adacayi ise yarar yesil cay bende cok ise yariyor .. Birde bi yerde okudum tarti oncesi kurubaklagil iyi olmuyormus canim istersen fasulyeyi az ye yada tavuk hasla veya sebze sotele benim dunku kabak gibi hadi canim su reglle ragmen kilo nasil verilir goster bizeSabah yulaf lapamı yedim ohhh mismükemmel tok tutuyor öğlen yemeğine kadar ara öğün yapmam büyük ihtimal.
Reglim sökülmedi bir türlü şişim çok fena tartı sabit stabil ama olsun motivasyonum yerinde
Öğlene bi sebze yemeği yoğurt,akşama da kuru fasulye var bu günü de böyle bitiririz inşallah.
Adaçayı içtim şimdi regl sökücü etkisi varmış.Belki ilerleyen saatlerde bide tarçınlı yeşil çay içerim
Aa oradadami yagmur var galiba yurdun her yerinde yagmur var.. canim insallah 23 Nisanda guzel olur o incecik kiyafetlerle hasta olur yavrucaklarBol yagmurlu bi günden selamlar
Reglin sökülmemesinin etkisiyle zaten şişlik var canım.dediğin gibi kuru baklagil hepten şişirir.az yemeye çalışırım o zaman.hiç yememek olmaz da.eve gidince yemek yapacak fırsatım vaktim kalmıyor çok acıkmış oluyorum çünküOhh miss motivasyonun buralara kadar geldi valla masallah .. insallah adacayi ise yarar yesil cay bende cok ise yariyor .. Birde bi yerde okudum tarti oncesi kurubaklagil iyi olmuyormus canim istersen fasulyeyi az ye yada tavuk hasla veya sebze sotele benim dunku kabak gibi hadi canim su reglle ragmen kilo nasil verilir goster bize
Senin menülerin de süper canım.nasıl kilo durumun tartıldın mı hiçHepinizin menusu super.
Selam canim oglun anasinifinami gidiyor ne guzel bol bol foto cek kimsenin gonlu kalmiycak cok guzel dusunulmus bir aktivite olsun sen bebeklisin bebegi olmayanlar yaparSlm kizlar bundan sonra daha aktif olurum insallah.cuma oglusunun digum gunu var okulda cok yorulcaz. Normalde agustosta ama okulda herkesinkini kutlucaz.
Bende merak ediyorum senin kilonu insallah soyle 2 kilo falan gitmistirYok tartilmadim valla. Haftada bir tartilayim. Daha motive olayim dedimmerak etmiyo degilim ama neyse sabah tartilacagimya ondan tartimayim
Saol canim ilac kullanmama ragmen cok yavas iyilesiyor insallah ilac bittiginde kople gecer zor bir durum gercektenSelamlar kızlar
ekim2009 nasıl oldun canım iyi misin sanırım moralin bozuktu değil mi. Inşallah iyisindir @angelina35 sana da çok geçmiş olsun canım neyse ki erken teşhis ve tedavi ile geçiyor..
Okul programi pazartesi yapılacak bize görev verilmedi biz 1. Sınıflar olarak okuma şenliği yapacağız o yüzden şimdilik sadece izleyiciyizAa oradadami yagmur var galiba yurdun her yerinde yagmur var.. canim insallah 23 Nisanda guzel olur o incecik kiyafetlerle hasta olur yavrucaklarsizinde bi programiniz varmi canim hic bahsetmedin ?
Çooook güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımSabah 9 30
Kucuk bir parca kiymali ispanakli borek
Bir dilim ekmek
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bir biber
Bir kk suzme peynir
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk kasarli tost
Uc parca sucuk
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Dort kasik kadar haslama gogus eti
Bir kasik bulgur pilavi
Bol salata uzerine koydum yedim
Bir bardak tuzsuz ayran
Su 2 litre iki bardak yesil cay icmistim
Spor yine yok disim iyilesene kadar spor yok
Onceki gunlere nispeten daha dolu bir menu olmus canim.afiyet olsunSabah 9 30
Kucuk bir parca kiymali ispanakli borek
Bir dilim ekmek
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bir biber
Bir kk suzme peynir
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk kasarli tost
Uc parca sucuk
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Dort kasik kadar haslama gogus eti
Bir kasik bulgur pilavi
Bol salata uzerine koydum yedim
Bir bardak tuzsuz ayran
Su 2 litre iki bardak yesil cay icmistim
Spor yine yok disim iyilesene kadar spor yok
Aksamla dengelenen guzel bir menu olmus canim.afiyet olsunKahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:10
Elma
Öğle 12:15
3-4 yk taze fasulye patlıcan yemeği ( şükür bitti), yoğurt
Ara
Bitki çayı, 1 dilim kek, 1 çatal truf,badem
Aksam 18:35
2 baget, 3 dilim patates ( fırında poşette), yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre
Guzel menu canim afiyet olsun ..Kahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:10
Elma
Öğle 12:15
3-4 yk taze fasulye patlıcan yemeği ( şükür bitti), yoğurt
Ara
Bitki çayı, 1 dilim kek, 1 çatal truf,badem
Aksam 18:35
2 baget, 3 dilim patates ( fırında poşette), yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre
Sebze arti protein cok guzel canim afiyet olsun ..Sabah 8.30
1 cb sut 2 yk yulaf 1 dlm bitter ile yulaf lapasi
3 adt ceviz
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase kadar kuru fasulye
3 adt tavuk koftesi
1 kase yogurt
Su 3 litre
Evet canim anasinifina gidiyor. Birbirlerine ozenmesinler diye ogretmenimiz boyle bir yol buldu bizeSelam canim oglun anasinifinami gidiyor ne guzel bol bol foto cek kimsenin gonlu kalmiycak cok guzel dusunulmus bir aktivite olsun sen bebeklisin bebegi olmayanlar yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?