Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel angelina menun masallah. Dolu dolu bir menu ama sagliklida.disin gecin daha iyi olur

Cok guzel menun valla bu nenulerle guzwl kilolara bay bay diyecegiz insallah
Sabah 8.30
1 cb sut 2 yk yulaf 1 dlm bitter ile yulaf lapasi
3 adt ceviz

Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase kadar kuru fasulye
3 adt tavuk koftesi
1 kase yogurt

Su 3 litre
senim menunde guzel nasil zayiflamissin citipiti olmussun pesinden geliyorum canim.

Selamlar kizlar basim cok agriyir nedenini bilmiyirum şimdi yatışa geçmeden menü vereyim
Sabah bir yumurta kk.peynirden omlet

Ara 1 tane pişmaniye

Ögle 2 kepçe pırasa yemeği

Ara(uyudum:)

Akşam 1 kase çorba 1 kepçe pırasa yem
Küçük.kase yoğurt
Ara türk.kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2 litre su

Menumu vereyim.
Sabah
Cay sekersiz
Peynir
Zeytin
Omlet
2 diim ekmek
Oglen
Kuru fasulye
Yogurt
Domates
Aksam
Prasa
Ayran
Yesillik salata
3 lt su bir saat kadar yuruyus
Sporuyla suyuyla yediklerinle harika bir menü olmuş.kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum

Geçmiş olsun canım.pişmaniye yediğine pişman olma menün güzel

Gecen hafta 69 900
Bu hafta 69 900
Sabitim valla hic bisey anlamadim bu isten esim pismaniye almisti iki gundur bekliyor yemedim sabrettim ama bu sonuc beni husrana ugratti
Dişinden dolayı menülerin baya azdı canım eksi bekliyordum açıkçası senden ama spor yapman durunca kilo verme de duruyor demekki.Neyse sağlık olsun bakarsın yarına bile düşebilirsin eksilere

Dişinden dolayı menülerin baya azdı canım eksi bekliyordum açıkçası senden ama spor yapman durunca kilo verme de duruyor demekki.Neyse sağlık olsun bakarsın yarına bile düşebilirsin eksilere
Bilmiyorumki canim kullandigim ilaclardanda olabilir odemmi yaptilar anlamadimki zaten hic sevmem ilac kullanmayi allahim 5 aydir basimda biseyler donup duruyor once anemi hastasi oldugumu ogrendim sonra bronsit oldum ustune disim sonrasinda yasadigim apse ve halen iyilesmedi yanagim sis hafifte olsa gercekten bende eksi bekliyordum en azindan bi 500 gr gitmistir diyordum yokk gitmemiss

selam canlarım
izin istediğimin ertesi sabahı 99 u görüp ne oluyor üleeeeennn dedikten sonra saymadan ölçmeden yedim hala iştahsızlık ve yemeklerden tiksinmem devam ediyor haftaya inşallah artılar gidip eksili bildirim yapıcam
geçen hafta 96.3
bu hafta 97. 3

99 muu bi terslik vardır onda mutlaka ki hemen düşmüşsün 97 ye.biz onu lanetlememişmiydik hem gitsin ve gelmesin bir daha hiiiiçççç.inşallah haftaya 95 li bi bildirim gelir

99 muu bi terslik vardır onda mutlaka ki hemen düşmüşsün 97 ye.biz onu lanetlememişmiydik hem gitsin ve gelmesin bir daha hiiiiçççç.inşallah haftaya 95 li bi bildirim gelir
ah gülüm ahh 97 göründü lanetledik diye mi ne sürahiden su döker gibi ishal oldum son 1 saattir hem de :))
böyle devam ederse yarına güle güle 97 derim inşallahhhh benhep kabızlık çekerim ya pek bi mutluyum şimdi:))))
99 u görünce sen bir de beni gör başımın üst kısmı uyuştu tansiyonuma bir şeyler oldu eşime söyledim gizli gizli mi yiyorsun da 99 birden oldun dedi tüm gün ev benim neyine gizli gizli yiycem dedim öyle değil acaba gece kalkıp uyurgezerler gibi yiyip hatırlamıyormusun acaba dedi düşündüm acaba dedim :)) sonra dedim ki yesem evde pişen kalan belli ekmek belli meyve belli hiç eksilen yok nasıl bıraktıysanız o kadar var o tez de çürüdü yani:) sonuç olarak çözemedim niye aniden arttı da olduğumu ve hiç bir şeye dikkat etmeden çok acıkınca normal yiyip geri 97 li rakama indiğimi
stres bana hem aşırı ağrı hem de ödem yapıyor galiba..
kız kardeşimin yanına da gitmeme izin vermedi eşim durumu kritik 6 aylık hamile doktor rahim çok incelmiş yatacaksın hiç kalkmayacaksın 1-1.5 ay yaşatalım bebeği sonra alırız demiş annem yarın gece gidecek yanına o zamana kadar ben gideyim demiştim 3-4 günlüğüne , kv si kocası yeğenin var onlar bakar bize kim bakacak diye kızar gibi konuştu daha ağzımı açamadım ama içime oturdu

angelina35 diş çekildi ama iltahap olmuş çok geçmiş olsun ağrıyor diyip duruyordun belliydi bir şey olduğu inşallah antibiyotikler çabuk işe yarar sabit olman ilaçlar ve ödemden kaynaklı olabilir

Günaydın mutlu çarşambalar,mutlu bildirimler ben regl gecikmesi ve sökülmemesine rağmen -500 gördüm
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71,5
çok güzel yarım kilo gidince vucudun da nasıl da belli olur inşallah hepsi yağdan gitmiştir tebrikler tomurcuğum

ah kıyamam yaa çok geçmiş olsun.inşallah sorun olmaz ve sağlıcakla kucağına alır bebişini taçsızprenses...
Neden yollamadı ki eşin bikaç günlük yemek yapıp bırakırdın onlara 3-4 gün kalıp gelirdin geri.için de rahat ederdi.neyse yapacak bir şey yok artık demiş diyeceğini ve içine oturtmuş

amin inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına
benim ki kalmış yemek yemez o gün taze pişecek ertesi güne kalana bayat der kendi rahatı bozulacak oğlana da yemek yapılacak her gün dışarıdan asla yemez midesi ağrır onun için yollamadı ehli keyf dedikleri işte benim kocam:)))
şükür yarına annem gidiyor olmadı bir kaç hafta sonrasına eşimin gönlünü edebilirsem 2 günlüğüne gidip gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…