- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.161
Cok guzel angelina menun masallah. Dolu dolu bir menu ama sagliklida.disin gecin daha iyi olurSabah 9 30
Kucuk bir parca kiymali ispanakli borek
Bir dilim ekmek
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bir biber
Bir kk suzme peynir
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk kasarli tost
Uc parca sucuk
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Dort kasik kadar haslama gogus eti
Bir kasik bulgur pilavi
Bol salata uzerine koydum yedim
Bir bardak tuzsuz ayran
Su 2 litre iki bardak yesil cay icmistim
Spor yine yok disim iyilesene kadar spor yok
Cok guzel menun valla bu nenulerle guzwl kilolara bay bay diyecegiz insallahKahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:10
Elma
Öğle 12:15
3-4 yk taze fasulye patlıcan yemeği ( şükür bitti), yoğurt
Ara
Bitki çayı, 1 dilim kek, 1 çatal truf,badem
Aksam 18:35
2 baget, 3 dilim patates ( fırında poşette), yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre
senim menunde guzel nasil zayiflamissin citipiti olmussun pesinden geliyorum canim.Sabah 8.30
1 cb sut 2 yk yulaf 1 dlm bitter ile yulaf lapasi
3 adt ceviz
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase kadar kuru fasulye
3 adt tavuk koftesi
1 kase yogurt
Su 3 litre
Cok guzel bir fikir olmus canim .. seneye birinci sinifsiniz o zaman allah yardim etsin ben bu yil gercekten cok yoruldumEvet canim anasinifina gidiyor. Birbirlerine ozenmesinler diye ogretmenimiz boyle bir yol buldu bize
Sporuyla suyuyla yediklerinle harika bir menü olmuş.kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorumMenumu vereyim.
Sabah
Cay sekersiz
Peynir
Zeytin
Omlet
2 diim ekmek
Oglen
Kuru fasulye
Yogurt
Domates
Aksam
Prasa
Ayran
Yesillik salata
3 lt su bir saat kadar yuruyus
Geçmiş olsun canım.pişmaniye yediğine pişman olma menün güzelSelamlar kizlar basim cok agriyir nedenini bilmiyirumşimdi yatışa geçmeden menü vereyim
Sabah bir yumurta kk.peynirden omlet
Ara 1 tane pişmaniye
Ögle 2 kepçe pırasa yemeği
Ara(uyudum:)
Akşam 1 kase çorba 1 kepçe pırasa yem
Küçük.kase yoğurt
Ara türk.kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2 litre su
Harikasin canim tebrik ediyorum seni regl olmasa dahada gidermisGünaydın mutlu çarşambalar,mutlu bildirimlerben regl gecikmesi ve sökülmemesine rağmen -500 gördüm
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71,5
Cok guzel menun kilo bildirimini cok merak ediyorum canim insallah bol bol eksilerin olmustur ...Menumu vereyim.
Sabah
Cay sekersiz
Peynir
Zeytin
Omlet
2 diim ekmek
Oglen
Kuru fasulye
Yogurt
Domates
Aksam
Prasa
Ayran
Yesillik salata
3 lt su bir saat kadar yuruyus
Dişinden dolayı menülerin baya azdı canım eksi bekliyordum açıkçası senden ama spor yapman durunca kilo verme de duruyor demekki.Neyse sağlık olsun bakarsın yarına bile düşebilirsin eksilereGecen hafta 69 900
Bu hafta 69 900
Sabitim valla hic bisey anlamadim bu istenesim pismaniye almisti iki gundur bekliyor yemedim sabrettim ama bu sonuc beni husrana ugratti
Bilmiyorumki canim kullandigim ilaclardanda olabilir odemmi yaptilar anlamadimki zaten hic sevmem ilac kullanmayi allahim 5 aydir basimda biseyler donup duruyor once anemi hastasi oldugumu ogrendim sonra bronsit oldum ustune disim sonrasinda yasadigim apse ve halen iyilesmediDişinden dolayı menülerin baya azdı canım eksi bekliyordum açıkçası senden ama spor yapman durunca kilo verme de duruyor demekki.Neyse sağlık olsun bakarsın yarına bile düşebilirsin eksilere
99 muu bi terslik vardır onda mutlaka ki hemen düşmüşsün 97 ye.biz onu lanetlememişmiydik hemselam canlarım
izin istediğimin ertesi sabahı 99 u görüpne oluyor üleeeeennn dedikten sonra saymadan ölçmeden yedim hala iştahsızlık ve yemeklerden tiksinmem devam ediyor haftaya inşallah artılar gidip eksili bildirim yapıcam
geçen hafta 96.3
bu hafta 97. 3
ah gülüm ahh 97 göründü lanetledik diye mi ne sürahiden su döker gibi ishal oldum son 1 saattir hem de :))99 muu bi terslik vardır onda mutlaka ki hemen düşmüşsün 97 ye.biz onu lanetlememişmiydik hemgitsin ve gelmesin bir daha hiiiiçççç.inşallah haftaya 95 li bi bildirim gelir
çok güzel yarım kilo gidince vucudun da nasıl da belli olur inşallah hepsi yağdan gitmiştir tebrikler tomurcuğumGünaydın mutlu çarşambalar,mutlu bildirimlerben regl gecikmesi ve sökülmemesine rağmen -500 gördüm
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71,5
ah kıyamam yaa çok geçmiş olsun.inşallah sorun olmaz ve sağlıcakla kucağına alır bebişini taçsızprenses...ah gülüm ahh 97 göründü lanetledik diye mi ne sürahiden su döker gibi ishal oldum son 1 saattir hem de :))
böyle devam ederse yarına güle güle 97 derim inşallahhhh benhep kabızlık çekerim ya pek bi mutluyum şimdi:))))
99 u görünce sen bir de beni gör başımın üst kısmı uyuştu tansiyonuma bir şeyler oldu eşime söyledim gizli gizli mi yiyorsun da 99 birden oldun dedi tüm gün ev benim neyine gizli gizli yiycem dedim öyle değil acaba gece kalkıp uyurgezerler gibi yiyip hatırlamıyormusun acaba dedi düşündüm acaba dedim :)) sonra dedim ki yesem evde pişen kalan belli ekmek belli meyve belli hiç eksilen yok nasıl bıraktıysanız o kadar var o tez de çürüdü yani:) sonuç olarak çözemedim niye aniden arttı da olduğumu ve hiç bir şeye dikkat etmeden çok acıkınca normal yiyip geri 97 li rakama indiğimi
stres bana hem aşırı ağrı hem de ödem yapıyor galiba..
kız kardeşimin yanına da gitmeme izin vermedi eşim durumu kritik 6 aylık hamile doktor rahim çok incelmiş yatacaksın hiç kalkmayacaksın 1-1.5 ay yaşatalım bebeği sonra alırız demiş annem yarın gece gidecek yanına o zamana kadar ben gideyim demiştim 3-4 günlüğüne , kv si kocası yeğenin var onlar bakar bize kim bakacak diye kızar gibi konuştu daha ağzımı açamadım ama içime oturdu
amin inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağınaah kıyamam yaa çok geçmiş olsun.inşallah sorun olmaz ve sağlıcakla kucağına alır bebişini taçsızprenses...
Neden yollamadı ki eşin bikaç günlük yemek yapıp bırakırdın onlara 3-4 gün kalıp gelirdin geri.için de rahat ederdi.neyse yapacak bir şey yok artık demiş diyeceğini ve içine oturtmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?