- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.981
Kıyamam ne çok hastalandı senin çocuk başarılı, ilgili bi annesi var olur mu öyle göndermemek merak etme öğretmen tanımıştır seni de çocuğunu da o iyi olsun rahat rahat okuluna gider önemli konularda kalmadı her türlü açığını kapatıruGece gece hasta oldu benim oglan varmis mizirtisinda bisey burnu tikandi eger bogazida siserse yine uykusuz geceler beni bekliyor atesi cok az var ama yarinda okula basliycaktik allahimm ogretmende mahsusmu yolmiyorsunuz diyecek artik gercekten su an ciglik atasim geliyorrrrr yeterrr diyeeeagliyorrr yineee off offff hepinize iyi geceler banada iyi nobetler
komik değil gülüm ben senelerce yaşadım onu şişman psikolojisi :)) dünyada bir sürü farklı insan var vucut şekilleri bozuk yada uzuvları eksik şişman zayıf uzun kısa hepimiz farklıyız dünya tek renkten oluşsa ne kötü olurdu değil mi ama değişik insanlar aynı tabiatta binlerce değişik renk açan çiçekler gibiyiz, rabbim hepimizi ayrı yaratmış bir eşimiz benzerimiz yok(ikizler hariç) :)) demek ki paha biçilemeyecek kadar değerliyiz çünkü dünyada benden , senden başka bir tane daha yok dünyada ki en değerli şey sensin o zaman anı kaçırma, bekleme sadece yaşa
Cok saol canim gercekten cok hastalandik gece surekli uyandi yat kalk yat kalk saf saf oldum sabah artik goturecem okula dedim hafif usutmus galiba neyse grip ilacini verdim okula goturdum anne disimde sislik var dedi baktim apse yapmisKıyamam ne çok hastalandı senin çocuk başarılı, ilgili bi annesi var olur mu öyle göndermemek merak etme öğretmen tanımıştır seni de çocuğunu da o iyi olsun rahat rahat okuluna gider önemli konularda kalmadı her türlü açığını kapatıru
Test derken yoksa bebiş yolda mı istiyo musunGunaydinlar
Dun aksam kalan islerimi halletmeye calistim cok gec bitti bende direk yatağa gittim. Kendimi tuhaf hissediyorum reglim tam gelmedi baslangici oldu ama bir kereligine sonrasi yok bekliyorum ama gelmedi siskinlik hissetmememe ragmen baslangictan beri sadece 700 gr eksi var sadece bundan dolayimi bilmiyorum bugun de gelmezse heralde test alirim
Galiba havalardan kaynaklaniyor canim tomurcukta senin gibi olmustu biraz yesil cay adacayi icersen belki iyi gelir 700 gr bir haftalik sonucmu oyle ise gayet guzel canim bak sonra bu 700 gr bile arar olacaksin 100 gr sukredeceksinGunaydinlar
Dun aksam kalan islerimi halletmeye calistim cok gec bitti bende direk yatağa gittim. Kendimi tuhaf hissediyorum reglim tam gelmedi baslangici oldu ama bir kereligine sonrasi yok bekliyorum ama gelmedi siskinlik hissetmememe ragmen baslangictan beri sadece 700 gr eksi var sadece bundan dolayimi bilmiyorum bugun de gelmezse heralde test alirim
Başarı konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum bi iyilesse yavrucak çok hırpalandı yanında sen de tabiCok saol canim gercekten cok hastalandik gece surekli uyandi yat kalk yat kalk saf saf oldum sabah artik goturecem okula dedim hafif usutmus galiba neyse grip ilacini verdim okula goturdum anne disimde sislik var dedi baktim apse yapmisartik gelmistik okula ogretmeni ile konustum kadinda artik ne diyecegini bilemedi oglumun basini oksadi bisey olursa ararim sizi dedi birde isitme testi yapilacakmis onunda fromunu doldurdum biraktim geldim konularda acigi yok cok sukur evde sik sik tekrar yaptik hatta sinav yapmam icin kagit gondermis ogretmenimiz gayet basariliydi
menüm
sabah+öğle 11:30
1 mantarlı biberli yumurta
domates salatalık
2 d. kaşar
2 d. ekmek
ara ayrı ayrı
1 küçük muz
1 elma
1 minnak salatalık
18 :00
2 y. k pilav
yarım patlıcan karnıyarık
2 kaseye yakın cacık
su biraz az oldu 2 lt. bitmedi daha yatana kadar çok var nasıl olsa 3 e tamamlarım inşallah
Sabah 10 30
El ici kadar bazlama
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Yedi sekiz tane serce parmagindan kucuk yaprak sarma
Ara 16 00
Azicik cekirdek flim izlerken
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik turlu
Alti kasik yogurt
Bol yesil salata
Uc tane minnak yaprak sarmasi
Yapraklarin icindeki pirinc toplamda bir corba kasigi kadardir az yani
Su 2 litre oldu
Spor yok
dengeli olmus menun canim oğlun icinde ilaclari icebilecek kadar birseyler yemis uzulme bizde çocuk yiyerek iyilesir gibi bir yargi var ama bu içimizi rahatlatma oluyor sadece atesli hastalarda cok sik ve cok yememesi daha makbul canim gonlun rahat olsun ne kadar az yerse o kadar az hareret oluyor. Vucut ihtiyaclarini en iyi bilen oldugu icin istegi yoksa zorlamamak lazim..Oğlumun bugunki menüsü
Sabah 10 çubuk.kraker
Akşam küçük kase çorba
Benim menüm
Sabah 1 yum omlet 5 zeytin kk.peynir
1 bardak süt
Ögle: 1 kase patates salatası
1 bişi
Ara çay ve bir kurabiye
Akşam 19.30: 1 kase çorba
Haşlanmış tavuk göğsü
Ara türk.kahvesi kuru kayısı ve 1 hurma olur
Bitki çayı içecem inşallah
Su 2 litre
Guzel menu canim arkadasindada iyi atlatmissin
Spor neysede su dedigin gibi artmali ne kadar ictigini yazmamissin tatlim afiyet olsunn ....
Kahvaltı 11:00
2 fırında mücver, 2 tereyağında yumurta, 1.5 kk peynir, 7 zeytin, maydanoz nane roka
Ara 13:30
Türk kahvesi, 1 dilim kek
Aksam 16:00
1 küçük enginar dolma, 3 yk yoğurtlu semizotu, 1 pişi
Spor
45 dk tempolu yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
20 dk egzersiz hareketleri
Evde halı kanepe kaldırılıp sil süpür yapıldı çamaşır faslı derken benim pilim bitti
Cok.gzuel bir menü olmuş canım bol ekşi olsun.
Çeşitli ama miktarları çok.iyi ayarlarıyım bir gün olmuş canım afiyet olsun.
Canım kalori hesabında görmüştüm kavrulmuş bademin acayip kalorisi var haberi n olsun canım. 6 7 tanesi bile ara öğün kalorisi kadardı. Menün çok.guzel canım afiyet olsun.
Bu spora bu menüler korksun kilolar senden canım bu hafta iki öğün sana bol ekşi getirecek.
Gece gece hasta oldu benim oglan varmis mizirtisinda bisey burnu tikandi eger bogazida siserse yine uykusuz geceler beni bekliyor atesi cok az var ama yarinda okula basliycaktik allahimm ogretmende mahsusmu yolmiyorsunuz diyecek artik gercekten su an ciglik atasim geliyorrrrr yeterrr diyeeeagliyorrr yineee off offff hepinize iyi geceler banada iyi nobetler
Ogluslar büyüdü bizde hic dusunmedik olmamasi lazim normal sartlarda ama ne bileyim tuhaf oldum anlam veremedim kendime karnimin alt kisminda baski var suan aksama kadar olur belki olmazsa test yaparim her iki sonuctada bana doktor yolu göründü bakalim nedenmisTest derken yoksa bebiş yolda mı istiyo musun
Galiba havalardan kaynaklaniyor canim tomurcukta senin gibi olmustu biraz yesil cay adacayi icersen belki iyi gelir 700 gr bir haftalik sonucmu oyle ise gayet guzel canim bak sonra bu 700 gr bile arar olacaksin 100 gr sukredeceksin
Günaydın şekerler ballaryoğun yorucu bir haftasonu geçirdim.yavaş yavaş geçmişi okuyayım sonra fotolar geliyor
Herkese gunaydinlarrrbiz bugun okula basladik yeniden ama ne baslama yukaridada bahsettim disimiz apse yapmiss sabah sabah supriz oldu artik kendimden suphe eder oldum ben cokmu kotu bakiyorum bu cocugada zirt pirt hasta oluyo uykusuzluktan oluyorumm dogru duzgun uyuyamadik bile dun tum gun mizirdadi agladi daraldi bunaldii yani sanki cocugun uzerinde bir kara bulut var bir turlu duzelemedi siz soyleyin ne yapayim ben
Yok canim yanlis anlamamm benim oglumda ciddi ates problemi var canim yani gunlerce dismeyen 40 dereceleri bulan hatta onu bile gecen surekli hastalanmaktan bana dustu haklisin okuldaki rehber ogretmen surekli konusuyor dedigin gibi yardimda almamiz gerekebili cok saol canim benim ..Kendini suclama canim senin cok iyi bir anne oldugun her halinden belli oglun cok hassas ve sana duskun olunca bunyesine de yansiyor bu galiba atlatacaksiniz ama bir yardim almani tavsiye ederim yanlis anlasilamam inşallah
Belkide regl etkisindende az vermis gibi gorunebilir canim bence haftaya daha guzel kilo vereceksin emin ol iki haftaya daha hafif hissedeceksinBahardan olabilir dimi haklisin.. 4 gunluk sonuç canım evet bende baslangic diye daha fazlasini bekliyordum haftalik 1 kg versem suan benim icin gayet ideal ahh o zamanlar gelmeden biraz hizli atarim umarim hafiflemeye o kadar ihtiyacim var ki hareket kisitliligi nasildir tahmin edersin canim
Valla bu konuda bende çok caresizim bir türlü iyilesemigir çocuklarım. Rabbim şifa versin canım bize de bolca dayanma gücüHerkese gunaydinlarrrbiz bugun okula basladik yeniden ama ne baslama yukaridada bahsettim disimiz apse yapmiss sabah sabah supriz oldu artik kendimden suphe eder oldum ben cokmu kotu bakiyorum bu cocugada zirt pirt hasta oluyo uykusuzluktan oluyorumm dogru duzgun uyuyamadik bile dun tum gun mizirdadi agladi daraldi bunaldii yani sanki cocugun uzerinde bir kara bulut var bir turlu duzelemedi siz soyleyin ne yapayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?