Haydi Yine Yeniden...

Köye gidiyorum gece gelecem muhtemelen

Melrin ne oldu minnoş birlere
Biliyosun Okulda görevlendirmeydim öğretmenin raporu bitti o gelince beni
4 lere verdiler çocuklarımı hele kızlarımı görünce üzüldüm Rabbim bahtlarını açık eylesin
O Minnak elleri sevsinler menü olmuş hem de çok güzel olmuş bol eksi getirsin inşallah
Köye gidiyorum gece gelecem muhtemelen
Koşturmacayı spor olarak görüyorum bikaç güne rahatlarsın Rabbim kolaylik versin canim arkadaşım

Kahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay

Ara 11:45
Elma

Öğle 14:20
1 kase brokoli çorbası
4 yk tavuklu mantar sote

Ara 16:50
2 kuru incir
Avuçiçi fındık
Küçük kase kabak çekirdeği

Akşam 18:30
Tavuğun göğüs kısmı
Bol yeşillikli salata
1 salatalık turşusu

Ara
Türk kahvesi
Ceviz

Spor
1 saat yürüyüş Yapıldı

Sabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim kk buyuklugunde borek
Uc zeytin
Bir kk suzme peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay

Ara 15 00
Iki tane sunta kraker
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kepce domates corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 1.5 anca oldu 2 ye tamamlarim
Regl oldum bugun ilacsiz cok sukur

Bende prof yaptirdim canim 1000 liraya gayet guzel gecti .. zaten narkozla 10 dk suruyor sunnet cabucak biter canim .. kistide alir oda basit bi islem hic dert etme cok gecmis olsun pasama..

Saol canim hayirli olur insallah ... gececek insallah oda takma kafana canim ilaclar etkisini gosterecektir .. Allahtan erken farkettin sukur canim neler var bunada sukur tabi ...

Amann yazik sanada canim sen tek gelinmisin elti falan yokmuydu senin .. neyse canim hayir isi bu sonucta hos geldine geliyorlar bir kac gune biter insallah .. yanliz evdede baya is bekliyo seni dikkat ette hasta olma valla bu yogunluga canmi dayanir ... allah yardimcin olsun ..

Kızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım
Hayirli olsun canim yeni donemimiz ..cok sevindim senin adina ozellikle su arsiz veliden kurtulmana cok ama cok sevindim simdi o dusunsun herkes senin gibi anlayisli olmaz valla ..
Insallah guzel bir donem olur hepimiz icin ..

İnşallah canım fena alismisim yemeye canim birseyler istiyor durmadan. Birkac gun zorlamayı göze alıyorum sonrasi kolay olur umarım
Menu vermek cok frenliyo insani canim .. haliyle hepimizde var yeme istegi hep beraber siki tutarsak asariz bu problemide .. zorlamadan olmuyo canim illa zorlayacaksinki vucuda toparlasin kendini .. hep beraber zayifliycaz insallah ...

Menun cok iyi canim ayrica o salatanin icindeki parmaklari yerim ben issiririm ham yaparim
Afiyet olsun canim begendim menunu

Ooo eksiler gelsinnn diyorumm guzel menuu yuruyuste yapilmis daha ne olsunki .. afiyet olsun canim ...

Hayırlı olsun canım inşallah daha rahat olacaksin.. zümrem gitti desene sağlık.olsun canım:)
Bu menü sana güzel ekşi getirir canım super
Canım menü gzuel ama ek bilgi
2 ince dilim börek = 4 dilim ekmek

Amin canim amin... can dayanmıyor valla acayip yorgunum şöyle bir hafta uyusam kendime ancak gelirim herhalde

Benim baktığım açıdan çok iyi menü börek kk büyüklüğünde o yüzden sorun yok hem de sabah olunca içim rahat şükür düzene de giriyorsun bol eksi getirsin inşallah

Inşallah dinleneceksin mükafatını Rabbim verecek az sabır arkadaşım 15 tatilde dışarı çıkmak bavul hazırlamak bana daha yorucu geliyor sen iyi dayandın dedim yaa bu anlar spor niyetine

İş yerinden izin alsan birkac gün dinlensen canim calismanin ekrana bakmanin zarari olmaz mi
patronum böbrek ameliyatı oldu canım.bu hafta zor izin.ki zaten işim rahat bilgisayarla pek işim yok.sol gözde hiç sorun olmadığı için idare edebiliyorum

Güzel menüm gelsin
Sabah 2 kk peynir
Az salatalık domates
5 zeytin

Ara 2 hurma sade kahve

Ögle: 3 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavi
2 kaşık salata ve 1 kase yoğurt

Ara türk kahvesi, 4 tane bitter leblebi draje

Aksam17.00 : 5 kaşık pırasa yemeği
Salata (2 kaşık mercimek+1 cevizli)

Acıkırsam yoğurt yerim
Su 3 litre ( 1.5 litresi detoks suyu)

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Bir kk suzme peynir
Uc kup kasar
Uc catal patates kizartmasi
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara 15 00
Uc hurma
Sekersiz cay
Komsum umreden geldi de

Aksam 18 30
Bes kasik kadar ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu

Vuvvvv detoks bile var menü şahane olmuş bol bol eksi olsun inşallah
Bi eksi daha getirecek şahane menü bol bol eksi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…