- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.361
Biliyosun Okulda görevlendirmeydim öğretmenin raporu bitti o gelince beniMelrin ne oldu minnoş birlere
O Minnak elleri sevsinler menü olmuş hem de çok güzel olmuş bol eksi getirsin inşallahMenüm gelsin
Sabah 8.00: iki yumurtadan omlet
5 zeytin ve ceri domates
Ara 2 hurma sek neskafe
Ogle 12.00: 1 kase çorba
3 kaşık tavuklu patates yemegi(susuz)
(Öğle yemekleri okulda oluyor)
Ara dibek.kahvesi 2 hurma
Akşam 17.00: 1 kepçe çorba
Kk.peynirli iki cevizli salata
Su 2 litre + 1 litre ödem suyu
Salatamin salataliklarini oglum minnoş parmaklari ile yedi kanitim burada
Koşturmacayı spor olarak görüyorum bikaç güne rahatlarsın Rabbim kolaylik versin canim arkadaşımKöye gidiyorum gece gelecem muhtemelen
Bende prof yaptirdim canim 1000 liraya gayet guzel gecti .. zaten narkozla 10 dk suruyor sunnet cabucak biter canim .. kistide alir oda basit bi islem hic dert etme cok gecmis olsun pasama..götürdüğümüz prof hem çocuk cerrahı hem ürolog.o yapıyormuş sünnet.bir de benim oğlanın sağ bileğinde nohut büyüklüğünde bir şey var.ganglion kisti diyorlar.onu da operasyon esnasında alırım dedi.kendi kendine geçecek bir şey değilmiş.ikisi bir arada çıkacak.1500 tl dedi sünnete de...
Saol canim hayirli olur insallah ... gececek insallah oda takma kafana canim ilaclar etkisini gosterecektir .. Allahtan erken farkettin sukur canim neler var bunada sukur tabi ...okul hazırlıkları tabi malum koşturmacanız oldu son gün.yeni dönemleri hayırlı olsun inşallah...
Valla ne yalan söyliyim gözüm hiç iyi değil.sağ göz bebeğim o kadar büyüdü ki renkli kısmı komple kapladı diyebilirim.yazı okuyamıyorum,kimsenin yüzünü seçemiyorum.Allah'tan solda bir atak yok da onunla idare ediyorum işte.Buna şükür napalım.
Amann yazik sanada canim sen tek gelinmisin elti falan yokmuydu senin .. neyse canim hayir isi bu sonucta hos geldine geliyorlar bir kac gune biter insallah .. yanliz evdede baya is bekliyo seni dikkat ette hasta olma valla bu yogunluga canmi dayanir ... allah yardimcin olsun ..Günaydın canlarım
Cumartesi öğleden sonraya kadar nnemlerdeydim sonra kv ye geçtik gece 4 de geldi hiç uyumadıkpazar gunu boyunca gelen giden bulasik sofra kur kaldir... sonra dün gece 1 de evime girdim bavullar hala yerdeydi kızımı bile yikayamadim gelin olmak çok zormuş bunu bilir soylerim...
Hayirli olsun canim yeni donemimiz ..cok sevindim senin adina ozellikle su arsiz veliden kurtulmana cok ama cok sevindim simdi o dusunsun herkes senin gibi anlayisli olmaz valla ..Kızlar bende yeni öğrencilerle tanıştım Rabbim herkese hayırlı ömür versin diğer çocuklarda üzülmüş ama elimden bişey gelmiyor şimdi yemek hazırlamalıyım
Menu vermek cok frenliyo insani canim .. haliyle hepimizde var yeme istegi hep beraber siki tutarsak asariz bu problemide .. zorlamadan olmuyo canim illa zorlayacaksinki vucuda toparlasin kendini .. hep beraber zayifliycaz insallah ...İnşallah canım fena alismisim yemeye canim birseyler istiyor durmadan. Birkac gun zorlamayı göze alıyorum sonrasi kolay olur umarım
Menun cok iyi canim ayrica o salatanin icindeki parmaklari yerim ben issiririm ham yaparimMenüm gelsin
Sabah 8.00: iki yumurtadan omlet
5 zeytin ve ceri domates
Ara 2 hurma sek neskafe
Ogle 12.00: 1 kase çorba
3 kaşık tavuklu patates yemegi(susuz)
(Öğle yemekleri okulda oluyor)
Ara dibek.kahvesi 2 hurma
Akşam 17.00: 1 kepçe çorba
Kk.peynirli iki cevizli salata
Su 2 litre + 1 litre ödem suyu
Salatamin salataliklarini oglum minnoş parmaklari ile yedi kanitim burada
Ooo eksiler gelsinnn diyorumm guzel menuu yuruyuste yapilmis daha ne olsunki .. afiyet olsun canim ...Kahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay
Ara 11:45
Elma
Öğle 14:20
1 kase brokoli çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Ara 16:50
2 kuru incir
Avuçiçi fındık
Küçük kase kabak çekirdeği
Akşam 18:30
Tavuğun göğüs kısmı
Bol yeşillikli salata
1 salatalık turşusu
Ara
Türk kahvesi
Ceviz
Spor
1 saat yürüyüş Yapıldı
Hayırlı olsun canım inşallah daha rahat olacaksin.. zümrem gitti desene sağlık.olsun canım:)Biliyosun Okulda görevlendirmeydim öğretmenin raporu bitti o gelince beni
4 lere verdiler çocuklarımı hele kızlarımı görünce üzüldüm Rabbim bahtlarını açık eylesin
O Minnak elleri sevsinler menü olmuş hem de çok güzel olmuş bol eksi getirsin inşallah
Koşturmacayı spor olarak görüyorum bikaç güne rahatlarsın Rabbim kolaylik versin canim arkadaşım
Bu menü sana güzel ekşi getirir canım superKahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay
Ara 11:45
Elma
Öğle 14:20
1 kase brokoli çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Ara 16:50
2 kuru incir
Avuçiçi fındık
Küçük kase kabak çekirdeği
Akşam 18:30
Tavuğun göğüs kısmı
Bol yeşillikli salata
1 salatalık turşusu
Ara
Türk kahvesi
Ceviz
Spor
1 saat yürüyüş Yapıldı
Canım menü gzuelSabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim kk buyuklugunde borek
Uc zeytin
Bir kk suzme peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Iki tane sunta kraker
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce domates corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 1.5 anca oldu 2 ye tamamlarim
Regl oldum bugun ilacsiz cok sukur
Amin canim amin... can dayanmıyor valla acayip yorgunum şöyle bir hafta uyusam kendime ancak gelirim herhaldeAmann yazik sanada canim sen tek gelinmisin elti falan yokmuydu senin .. neyse canim hayir isi bu sonucta hos geldine geliyorlar bir kac gune biter insallah .. yanliz evdede baya is bekliyo seni dikkat ette hasta olma valla bu yogunluga canmi dayanir ... allah yardimcin olsun ..
Benim baktığım açıdan çok iyi menü börek kk büyüklüğünde o yüzden sorun yok hem de sabah olunca içim rahat şükür düzene de giriyorsun bol eksi getirsin inşallahSabah 10 30
Sogan kuru
Iki dilim kk buyuklugunde borek
Uc zeytin
Bir kk suzme peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Iki tane sunta kraker
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce domates corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 1.5 anca oldu 2 ye tamamlarim
Regl oldum bugun ilacsiz cok sukur
Inşallah dinleneceksin mükafatını Rabbim verecek az sabır arkadaşım 15 tatilde dışarı çıkmak bavul hazırlamak bana daha yorucu geliyor sen iyi dayandın dedim yaa bu anlar spor niyetineHayırlı olsun canım inşallah daha rahat olacaksin.. zümrem gitti desene sağlık.olsun canım:)
Bu menü sana güzel ekşi getirir canım super
Canım menü gzuelama ek bilgi
2 ince dilim börek = 4 dilim ekmek
Amin canim amin... can dayanmıyor valla acayip yorgunum şöyle bir hafta uyusam kendime ancak gelirim herhalde
patronum böbrek ameliyatı oldu canım.bu hafta zor izin.ki zaten işim rahat bilgisayarla pek işim yok.sol gözde hiç sorun olmadığı için idare edebiliyorumİş yerinden izin alsan birkac gün dinlensen canim calismanin ekrana bakmanin zarari olmaz mi
Vuvvvv detoks bile var menü şahane olmuş bol bol eksi olsun inşallahGüzel menüm gelsin
Sabah 2 kk peynir
Az salatalık domates
5 zeytin
Ara 2 hurma sade kahve
Ögle: 3 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavi
2 kaşık salata ve 1 kase yoğurt
Ara türk kahvesi, 4 tane bitter leblebi draje
Aksam17.00 : 5 kaşık pırasa yemeği
Salata (2 kaşık mercimek+1 cevizli)
Acıkırsam yoğurt yerim
Su 3 litre ( 1.5 litresi detoks suyu)
Bi eksi daha getirecek şahane menü bol bol eksi olsun inşallahSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Bir kk suzme peynir
Uc kup kasar
Uc catal patates kizartmasi
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Uc hurma
Sekersiz cay
Komsum umreden geldi de
Aksam 18 30
Bes kasik kadar ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?