Haydi Yine Yeniden...

Geçen hafta 66.3
Bu hafta 67
Maalesef artıdayım yeter ama gerçekten yeter çok bunaldım hastayım spor yapamadım ama kaçamakta yok bu ne artısı kızlar Çok Çok sıkıldım
Sikma cani tatlim demekki bir yerde hata yapiyoruz ve farkinda degiliz yada vucud kendi kendine savunma mekanizmasina giriyo .. iyilesince guzel kilolar verirsin sen lutfen uzme kendini ...

Ahh canim dun bende dis dr gittim insallah seninki kolay olur cok gecmis olsun liste bugun olmazsa yarin sabah tartilip bildirirsin tomurcukta yarin yayinlar listeyi sorun olmaz yani

çok teşekkürler. sana da geçmiş olsun cnm. dolgu oldu biri. diğeri kanallı ama ağrı vardı. dedi ki kanal tutmadıysa artık çekilir. kocaman diş bir de öne doğru. mecbur kaldığı kadar idare edicem.

Tesekkur ederim canim .. benim yirmilik dis vardi onu cektiler dun on tarafta bi disim vardi ufacik kirilmisti meger icerden erimis dis resmen ici bosalmis yarim saat icini temizlediler sonra ilac enjekte ettiler uzerine gecici dolgu koydular 15 gun bekliycem sonrasinda dolgu maddesi ile dolduracaklar ..olmazsa kanal yapilacak .. onde olunca dis cok sinir bozucu olabiliyo canim olmazsa baska bir dr git .. dr dr a cok farkediyor cunku ..insallah cekilmez canim dis kaybi cok uzucu bir durum ...

Sabah 10 30
Avuc ici kadar lavas
Uc kup kasar
Dort catal patates kizartmasi
Bir zeytin
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kepce sebze corbasi
Uc parca tavuk kanat
Uc parca patates
Su 2 litre oldu
Spor 11524 adim yurudum bugun yuruyuslerede basladim insallah bundan sonra

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv: 1 has yumurta 3 zeytin
Domates salatalık maydanoz
3 tane siyah kuru üzüm

Ara sade kahve 2 ceviz

Öğle 12.00: 1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt

Akşam 16.45: yarim palamut

Ara 20.30: türk kahvesi 1 kuru kayısı 1 hurma
1 incir 6 çiğ badem

2.5 litre su ve bitki çayları
Sporum 70 dakika yürüyüş

Selam kızlar
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.5
Fark -200 gr

Is yerindeki pc de internet yok şuan.sorun çözülünce listeyi yayinlarim bilginiz olsun canlar
Canın sağ olsun canım ne zaman yaparsan
Eksi candır canım az olsun öz olsun
Canım bende 200 gr verebilseydim keşke ama almışım
Geçen hafta 80.00
Bu hafta 81.5
Bana ne oldu bana nasıl yaptım bu kadar kiloyu .kendime gelmeliyim artık. Diyorum kendime .
Menü vermelisin canım düzenli olarak..
günaydın

geçen hafta 84.9
bu hafta 84.8
fark -100 gr
Ekimim ozledim ben seni nasılsın naparsin
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 67
Maalesef artıdayım yeter ama gerçekten yeter çok bunaldım hastayım spor yapamadım ama kaçamakta yok bu ne artısı kızlar Çok Çok sıkıldım
Hastalıktan olabilir kuzum strslenme geçer gider inşallah
Selam kizlar anca gelebildim okuldan
Gecen hafta 72
Bu hafta 71 300
Fark - 700 gr
7 lere veda geliyor enn kisa zamanada inşallah

Canim çok geçmiş olsun baya teferruatli bir durumun var.Rabbim şifa versin insallah

tomurcukkk Canım sabah uyanamadım okula zor yetiştim.. istersen yarın tartılayım oruç tutacam ama bu saatlerde kilomu söyleyebilirim.. olur mu
Olur canim sorun degil.ne kadar eksi çıksan kar bakalim yarın internet gelecek mi iş yerimdeki pc ye.liste yayınlanana kadar herkes istediği değişimi yapabilir hatta herkes yarın bi daha tartılsın.bu günkünden eksikse onu yazalım.maksat moral olsun hemde adil olsun

Aksamin cok erken olmus canim baligin yaninda salata olsaymis iyi gidermis menun cok guzel afiyet olsun ..

Tuhaf bir menum var kabul ediyorum.kahvaltilari ihmal etmeye basladim

Sabah 8.30
1 gün kurusu 1 hurma

Ara.11.30
1 kuru incir yeşil çay

Öğlen 14
2 yumurta 2 yk lor ile omlet
7 adet yeşil zeytin

Ara 16
Sade türk kahvesi

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
7 yk susuz etli nohut

Ara 3 hurma (umreden gelen akraba ziyaretindeydim)

Su 2.5 lt

Ohh çok sevindim yürüyüşlere başlamana.ozune dönüyorsun kuzum gelsin eksiler

Vallahi fevkalade menü olmuş canım.begendim afiyet olsun

Canim çok geçmiş olsun baya teferruatli bir durumun var.Rabbim şifa versin insallah
Tesekkur ederim canim .. nisanin 4 de randevum var o gun belli olacak durumum .. ben yirmi yas disinden cok korkuyordum cok sukur korktugum gibi olmadi .. Rabbim tum hastalara sifa bekleyenlere sifa versin icinde banada ...

Nisan 12-13-14 unde eğitime gideceğim Antalyaya Allah izin verirse.bugun ucak biletimi aldim otel rezervasyonumu yaptirdim.Tarim bakanlığı tarafından zorunlu bir eğitim.acik büfe beni bekliyor nasıl kontrol ederim bilmem.gidene kadar işi çok sıkı tutup orda salsam bile aynı noktaya geleyim diyorum.
En zoru da oglumdan ayrılmak olacak.2 yaşındayken bi kere daha gitmiştim ama o zaman aklı ermiyordu.simdi fena arıza yapar.teyzelerini çağırayım diyorum ancak onlarla durur burda.kafam çok karışık.esim çocuk da gelebilir ama hem eşimin yıllık izninden kesilecek hemde onların gelisi de extra maliyet çıkaracak.zaten arabaya dünya para gitti zorlanmak istemiyorum.esimin de gelesi var kırmak da istemiyorum.bakalim neye karar vercez

Aslinda hicte tuhaf degil canim bazen degisiklik iyi gelir insana afiyet olsun

Hayirlisi olsun tatlim dert etme sen her turlu halledersin olmazsa sanada bi tatil olur diyet modundan uzak oglusun teyzesi olursa cok aramaz aksamlari sorar bence anneyi ...valla olcup bicip duruma bakin olmadi hep beraber gidersiniz ramazan oncesi kisa tatil olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…