Haydi Yine Yeniden...

Vallahi doğru tespit canım.babasi gitse çok etkilenmez iş icin gitti derim tamam der ama benim gidişim sorun olacak.aksam 1 saat geciksem bile hesap soruyor sipa nerde kaldın diye.
Eşimle oğlan da gelmeyecek oyle bi karar aldık oğlanın gıda alerjisi olduğu icin yemek işi biraz problem oluyor dışarılarda

Canim keşke alerji durumu olmasaydı. Allah şifa versin. Biliyor musun bence uygun olanı yalnız giymem. hatta ben de istiyorum biraz kafa dinlemek. Ama mümkün değil. Akşama kadar çocuklar akşam da hepsi birden . 5 dk bile nefes almak yok. Senin adına çok sevindim. Güle güle git gel inşallah. Çocuklar da alisacaklar artık. Napalim.

Iyi yapmissin canım.tadini bilmedigin şey değil.kacamaklarimiz süreci uzatıyor.ben kaç haftadır 7 lerdeyim hatta aylardır.sende 7 lere inemedin direniyor 80 ler.isi sıkı tutmak bizim elimizde.yaza ve ramazana çok az kaldi daha dikkatli olmaliyiz

Bende ramazan günü sayiyorum.kac kaldı diye.doğru söylüyorsun. Süreç benim kac haftadır böyle. İnşallah inecegim 70 lere.

Evet canim her konudan soru vardi.. ne bileyim ya ben galiba tatmin olmuyorum sonra kizim da üzülüyor yapamadım diye benim tavrım yüzünden ..
Hiç kasma dostum ne öğrenciler görüyoruz ne halden zirveye koşan prensesim 4 hata bişey değil fazla olduğu içinde odaklanamamış olabilir 38 soruyu düşününce rahat ol destek ol full olsun olmasın prenses hep mutlu olsun
Beni götürsen çok sevinirim okuldan velilerden ayrı bikaç gün şahane olurdu
Kendini şartlama sen 3 günü en sağlıklılardan seçersin ohhh dinlen bi güzel kafanda rahatlar

Süper canım hadi bakalım daim.olacak olmalı yaz geliyor çünkü

Menümü vereyim
Sahur 2 k.kayisi 1 hurma ve türk kahvesi

Iftar 19.30: 4 kaşık taze fasulye
2 baget ve bol salata

Ara turk.kahvesi 1 hurma 1 k kayısı

Su 2 litre olacak inşallah

Spor 70 dk yürüyüş
30 dk tempolu yuryus

allah kabul etsin gülüm maşallah bir de yürümüşsün bol bol su iç hatta bir bardağına bal karıştır iç baş ağrına da iyi gelir

ben de annem gelmeden temizlik yapayım dedim anca 2 oda bitti 2 hurç dolusu da verilecek kıyafetlerim çıktı onları ayırdım bu gün giy çıkar her yeri dök geri topla derken tüm gün bitti zaten öğlen uyanıyorum yemek de yapınca gün hemen bitiyor valla:)

kız tomurcukkk seni uyanık seniii çocuğun alerjisini de bahane edip sen kocayı çocuğu bırak tek başına anatalyalara seminere git ohh ohhh 8 saat seminer geri kalan zaman senin:))
şaka bir yana aklın çok da kuzunla babasın da kalmasın seminerler yorucu oluyor sonrası dinlenip rahat edebildiğin kadar keyfine bak gülüm sağ selamet gidip gel inşallah

@melrinim ne yapan gülüm nasılsın
lastrose6 yaradanına kurban kız keki yapıp yememişsin 7 li rakamlara geri dönüp garantilemene ne kaldı şurada
bir daha motivasyonun düşmesine izin verme düşerse geç aynanın karşısına ben değerliyim rabbimin bana verdiği mucize bedeni en iyi en güzel haline getirip sağlıkla yaşıyorum ben her şeyin en iyisini hak ediyorum de toparlanırsın hemen

He valla kız az kafa dinleyeyim değil mi ama Allah nasip ederse annemle kız kardeşim gelecek benim olmadığım hafta.buna çok sevindim iste cunku teyzeleri görünce beni zaten unutuyor 3 gün çabucak gelir geçer anlamaz bişey insallah

Ohh mis olmuş heryer.verilecekler de gidince hafiflersin.simdiden gözün aydın annecigin geliyormus

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir

Ara 11.30
1 kuru incir zencefili çay

Öğlen 13.34
5 yk arnavut ciğeri
2 el büyüklüğünde lavaş
Söğüş soğan, ayran

Akşam 18.30 (evde değildim misafirlikte yedim)
1 kepçe kuru fasulye
Yarım tavuk sarma
2 kasık nohutlu pilav

Ara yine misafirlikte 21 gibi
2 yk kadar sütlü un helvası

Su 2.5 lt

Kizlar günaydın . dün çok yorgundum erkenden uyumusum menü yazmaya fırsat olmadı.
Dün yediklerim
Sabah 9.30
2 yumurta
10 badem
2 kk peynir
4 zeytin
2 ck bal
Siyah çay
2 el kadar yufka ekmek

Ara 11.00
Rezene
16.30
1 elma

18.30
1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase salata
2 incir
8 fındık çay ile beraber

Ara8.00
3 kaşık yogurt

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
senin ki el bebek gül bebek teyze anane bakılınca , bu defa alışıp arada anne sen seminere git, teyzemle ananem gelsin demesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…