- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.521
Vallahi doğru tespit canım.babasi gitse çok etkilenmez iş icin gitti derim tamam der ama benim gidişim sorun olacak.aksam 1 saat geciksem bile hesap soruyor sipa nerde kaldın diye.tomurcukkk canım biraz tatil iyi olur moral olur. Ailecek gidersen aklın evde kalmaz. Eşim de geçen gitti biz gitmedik bebek küçük diye. Erkekler giderken peşinden aglamıyor çocuklar . benim çocuklar hiç sorun yasamadilar babamız yok diye. Ben gidersen onlar da benle gelirlermis . Öyle diyorlar kuzular.
angelina35 canım çok geçmiş olsun. Diş ağrısı gerçekten zor.
tevafuk55 canım Anne olmak ne zor iş herşey için endişe ediyoruz . umarım güzel bir eğitim öğretim hayatı olur senin kuzunun. Bizde öğretmen kim olacak onun telasindayiz. Hakkimizda hayırlısı. Okul evden uzakta olacak servis ile gidecek mecbur . bende servis ile nasıl olacak onu düşünüyorum. Eşim rahat kurtulacak götürüp getirme isinden. Birde okul şehir merkezinde kalabalık bir yerde araba ile zor olur bırakmak diyor. Ben zaten suremiyorum arabayı. Öğrenmek istiyorum da benim bey erteleyip duruyor. Bakalım bu yaz ogrensem süper olacak.
Canim keşke alerji durumu olmasaydı. Allah şifa versin. Biliyor musun bence uygun olanı yalnız giymem. hatta ben de istiyorum biraz kafa dinlemek. Ama mümkün değil. Akşama kadar çocuklar akşam da hepsi birden . 5 dk bile nefes almak yok. Senin adına çok sevindim. Güle güle git gel inşallah. Çocuklar da alisacaklar artık. Napalim.Vallahi doğru tespit canım.babasi gitse çok etkilenmez iş icin gitti derim tamam der ama benim gidişim sorun olacak.aksam 1 saat geciksem bile hesap soruyor sipa nerde kaldın diye.
Eşimle oğlan da gelmeyecek oyle bi karar aldık oğlanın gıda alerjisi olduğu icin yemek işi biraz problem oluyor dışarılarda
Iyi yapmissin canım.tadini bilmedigin şey değil.kacamaklarimiz süreci uzatıyor.ben kaç haftadır 7 lerdeyim hatta aylardır.sende 7 lere inemedin direniyor 80 ler.isi sıkı tutmak bizim elimizde.yaza ve ramazana çok az kaldi daha dikkatli olmaliyizKizlar bana ödül lazım. Çocuklara kek yaptım şükür yememeye ayarladım kendimi. Allah im sana şükürler olsun. İnşallah daim olur. Geçen hafta çarşamba perşembe cuma hep bozmuştum diyeti. İnşallah bir daha bozmam.
Bende ramazan günü sayiyorum.kac kaldı diye.doğru söylüyorsun. Süreç benim kac haftadır böyle. İnşallah inecegim 70 lere.Iyi yapmissin canım.tadini bilmedigin şey değil.kacamaklarimiz süreci uzatıyor.ben kaç haftadır 7 lerdeyim hatta aylardır.sende 7 lere inemedin direniyor 80 ler.isi sıkı tutmak bizim elimizde.yaza ve ramazana çok az kaldi daha dikkatli olmaliyiz
Hiç kasma dostum ne öğrenciler görüyoruz ne halden zirveye koşan prensesim 4 hata bişey değil fazla olduğu içinde odaklanamamış olabilir 38 soruyu düşününce rahat ol destek ol full olsun olmasın prenses hep mutlu olsunEvet canim her konudan soru vardi.. ne bileyim ya ben galiba tatmin olmuyorum sonra kizim da üzülüyor yapamadım diyebenim tavrım yüzünden ..
Beni götürsen çok sevinirim okuldan velilerden ayrı bikaç gün şahane olurduAynen aslında iyi gelir canım ama eşimin yıllık izninden kesilecek olması biraz canımı sıktı.yoksa para kısmı çözülür bi şekilde.yillik izinlerimize aynı zamanda çıkıyoruz.bu sefer yaz tatilinden 3 gün eksik kalmış olcam.
Süper canım hadi bakalım daim.olacak olmalı yaz geliyor çünküKizlar bana ödül lazım. Çocuklara kek yaptım şükür yememeye ayarladım kendimi. Allah im sana şükürler olsun. İnşallah daim olur. Geçen hafta çarşamba perşembe cuma hep bozmuştum diyeti. İnşallah bir daha bozmam.
allah kabul etsin gülüm maşallah bir de yürümüşsün bol bol su iç hatta bir bardağına bal karıştır iç baş ağrına da iyi gelirMenümü vereyim
Sahur 2 k.kayisi 1 hurma ve türk kahvesi
Iftar 19.30: 4 kaşık taze fasulye
2 baget ve bol salata
Ara turk.kahvesi 1 hurma 1 k kayısı
Su 2 litre olacak inşallah
Spor 70 dk yürüyüş
30 dk tempolu yuryus
He valla kız az kafa dinleyeyim değil mi amakıztomurcukkk seni uyanık seniii çocuğun alerjisini de bahane edip sen kocayı çocuğu bırak tek başına anatalyalara seminere git ohh ohhh 8 saat seminer geri kalan zaman senin:))
şaka bir yana aklın çok da kuzunla babasın da kalmasın seminerler yorucu oluyor sonrası dinlenip rahat edebildiğin kadar keyfine bak gülüm sağ selamet gidip gel inşallah
Ohh mis olmuş heryer.verilecekler de gidince hafiflersin.simdiden gözün aydın annecigin geliyormusben de annem gelmeden temizlik yapayım dedim anca 2 oda bitti 2 hurç dolusu da verilecek kıyafetlerim çıktı onları ayırdım bu gün giy çıkar her yeri dök geri topla derken tüm gün bitti zaten öğlen uyanıyorum yemek de yapınca gün hemen bitiyor valla:)
senin ki el bebek gül bebek teyze anane bakılınca , bu defa alışıp arada anne sen seminere git, teyzemle ananem gelsin demesin :))He valla kız az kafa dinleyeyim değil mi amaAllah nasip ederse annemle kız kardeşim gelecek benim olmadığım hafta.buna çok sevindim iste cunku teyzeleri görünce beni zaten unutuyor 3 gün çabucak gelir geçer anlamaz bişey insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?