Haydi Yine Yeniden...

Çok.gecmis olsun canım dis olayları gerçekten çok.zor oluyor
Her halükarda sana iyi gelecek canım keşke bana da olsa öyle bir şey de su okuldan biraz uzaklassam

Ohh çok sevindim yürüyüşlere başlamana.ozune dönüyorsun kuzum gelsin eksiler

Vallahi fevkalade menü olmuş canım.begendim afiyet olsun
Cok sukur az az basladim simdilik kizlarin temposunda yuruyorum malum disim kan dolasimi hizlaninca zonklama yapar gecici dolgu atar diye korkuyorum yoksa tozumu yuttururumda neysseee saka bir yana ozlemisim yurumeyi

angelina35 geçen yıldan tecrübelerin diye soruyorum kuzum.
Bugün kızıma deneme yaptım 38 soruda 4 yanlışı çıktı hepsi de türkçeden.. mat ve hayat bilgisi hepsi doğru. Sence nasıl
Genel deneme galiba bence birinci sinif icin cok cok iyi canim sonucta bu cocuk 4 ay once ogrendi okumayi cok iyi cikarmis masallah .. allah nazarlardan saklasin prensesi ...

Genel deneme galiba bence birinci sinif icin cok cok iyi canim sonucta bu cocuk 4 ay once ogrendi okumayi cok iyi cikarmis masallah .. allah nazarlardan saklasin prensesi ...
Evet canim her konudan soru vardi.. ne bileyim ya ben galiba tatmin olmuyorum sonra kizim da üzülüyor yapamadım diye benim tavrım yüzünden ..

Aynen aslında iyi gelir canım ama eşimin yıllık izninden kesilecek olması biraz canımı sıktı.yoksa para kısmı çözülür bi şekilde.yillik izinlerimize aynı zamanda çıkıyoruz.bu sefer yaz tatilinden 3 gün eksik kalmış olcam.

Çok.gecmis olsun canım dis olayları gerçekten çok.zor oluyor

Her halükarda sana iyi gelecek canım keşke bana da olsa öyle bir şey de su okuldan biraz uzaklassam
Aynen canim o anlamda super oldu.degisim iyi gelir bi kafam dağılır.hayirlisi bakalim

angelina35 geçen yıldan tecrübelerin diye soruyorum kuzum.
Bugün kızıma deneme yaptım 38 soruda 4 yanlışı çıktı hepsi de türkçeden.. mat ve hayat bilgisi hepsi doğru. Sence nasıl
Masallah kuzuya.o da nazarlık olsun annesi.full çıkaracağı günler de gelecek ınsallah.mukemmeliyetci olmandan kaynaklı bu his sende.ama zamanla mükemmeli yakalar kizin hiç merak etme

Masallah kuzuya.o da nazarlık olsun annesi.full çıkaracağı günler de gelecek ınsallah.mukemmeliyetci olmandan kaynaklı bu his sende.ama zamanla mükemmeli yakalar kizin hiç merak etme
Haklısın canım öğretmeni de cok.ilgili maşallah çok.sukur diyorum valla.. rabbim sağlık versin her şey olur kuzum

Evet canim her konudan soru vardi.. ne bileyim ya ben galiba tatmin olmuyorum sonra kizim da üzülüyor yapamadım diye benim tavrım yüzünden ..
Canim ben gecen seneden sunu cok iyi ogrendim stresimi cocuga ne kadar yansitmazsam o kadar basarili oluyo .. Yanlis yaptiginda sorunun zorluguna bakiyorum zorsa bisey demiyorum kolay ise bunu biliyordun neden yapamadin diyorum .. boylece hatasini goruyor .. yanliz benim oglumda yanlis yapinca cok uzuluyo .. sonrasinda olsun anne onemli olan bilmek bilirsek yanlislarimiz azalir diyo .. Biliyorsun stres basariyi cok etkiliyo bence cok guzel sonuc cikarmis

Sagolasin canım teşekkür ederim görüşlerin değerli benim.icin

Olsun canim bu senede farkli olur senin icin hem uc gun evde olursun dinlenme firsatin olur bos ver bee anin keyfini cikar .. deniz gunes kum sahil ve basbasa olacaginiz uc gun cok guzel bence ...

tomurcukkk canım biraz tatil iyi olur moral olur. Ailecek gidersen aklın evde kalmaz. Eşim de geçen gitti biz gitmedik bebek küçük diye. Erkekler giderken peşinden aglamıyor çocuklar . benim çocuklar hiç sorun yasamadilar babamız yok diye. Ben gidersen onlar da benle gelirlermis. Öyle diyorlar kuzular.
angelina35 canım çok geçmiş olsun. Diş ağrısı gerçekten zor.
tevafuk55 canım Anne olmak ne zor iş herşey için endişe ediyoruz . umarım güzel bir eğitim öğretim hayatı olur senin kuzunun. Bizde öğretmen kim olacak onun telasindayiz. Hakkimizda hayırlısı. Okul evden uzakta olacak servis ile gidecek mecbur . bende servis ile nasıl olacak onu düşünüyorum. Eşim rahat kurtulacak götürüp getirme isinden. Birde okul şehir merkezinde kalabalık bir yerde araba ile zor olur bırakmak diyor. Ben zaten suremiyorum arabayı. Öğrenmek istiyorum da benim bey erteleyip duruyor. Bakalım bu yaz ogrensem süper olacak.

Tesekkur ederim canim cok sukur agri yapan disten kurtuldum zaten 20 yas disiydi malum omru az oluyo .. simdi en buyuk derdim ilac enjekte edilen dis insallah oda halledilirse cok mutlu olucam .. Allahtan hayirlisini dile canim hayirli merhametli Allah korkusu olan bir ogretmen olur insallah ..

Amin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…