- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.541
sağ ol gülüm inşallah haftaya gelecek :)Ohh mis olmuş heryer.verilecekler de gidince hafiflersin.simdiden gözün aydın annecigin geliyormus
Susuzluk baş ağrısı yapıyor Rabbim katında kabul etsin inşallah eksi de süper gelmişGeçen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
Fark _600
Oruç fena yaptı beni baya baş ağrın.oldu..
Ne güzel günler olacak işler biter bitmez bilmem ama anne kardeş candan ötedirben de annem gelmeden temizlik yapayım dedim anca 2 oda bitti 2 hurç dolusu da verilecek kıyafetlerim çıktı onları ayırdım bu gün giy çıkar her yeri dök geri topla derken tüm gün bitti zaten öğlen uyanıyorum yemek de yapınca gün hemen bitiyor valla:)
Seni çok iyi anlıyorum . bende çok yoruldum. Ama bırakırsam kilo alacağım buna çok musaitim. Bırakmamak lazım. İnşallah istediğimiz kiloya varırız canım.Benim boğazım hala geçmedi ufaklıkta aynı durumda
tartıdan nefret ediyorum çok çok sıkıldım artılardan azcık dursam artı geliyor yaza kadar gidecek bu kilolar ama artık artı görmek beni gereğinden fazla yoruyor çok yoruldum
Cok guzel menun canim afiyet olsun ..İyi akşamlar kızlar.
Bugün de bitti şükür.
Sabah 7.00
2 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 kızarmış ekmek
10.00 rezene çayı
14.00
4 kaşık kusbasi ile 1 yumurta
Salata
2 kaşık yoğurt
15.00
2 incir 1 ceviz
18.30
1kase çorba
1 kase salata
3 kaşık yoğurt
1 elma
Yarım portakal
Su 2.5lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Cok gecmis olsun canim tekrar dr gitmen gerek galiba allah yardimcin olsun ...Benim boğazım hala geçmedi ufaklıkta aynı durumda
tartıdan nefret ediyorum çok çok sıkıldım artılardan azcık dursam artı geliyor yaza kadar gidecek bu kilolar ama artık artı görmek beni gereğinden fazla yoruyor çok yoruldum
İnşallah canım. Günaydın herkese. Güzel bir haftasonu diliyorum herkese.Günaydınlar mutlu kacanaksiz haftasonları e mi
Canim menü iyi de yürüyüşü nasıl ne zaman yapiyorsun. Orucla halsiz kalmadin değil mi.Selam canlarım
Menümü vereyim
Sahur iki kuru kayısı suda
1 haşlanmış yumurta
Iftar 19.45: 2 tane pirzola tavuk parçası
Salata ve ezme
Ara 1 avuç çekirdek
Su 2 litre
Spor 65 dakika yuryus
Bu hafta da böyle olsun sorun yok canım.bu hafta nasıl bir kilo aldım yahu gözlerim fırladı tarytiyi görünce. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş yaşadım resmen. Bu hafta cozutmadim diyeti. İnşallah devam eder böyle.Selam kızlar mutlu haftasonları.internetle başım dertte ne evde var ne iş yerinde.sorun geldi mi üst üste geliyor.listeyi de yayinlayamadim o yüzden.hattimdaki paketim de azaldı haliyle.idareli kullanmam lazim.yoksa hiç bi isimi yapamayacagim.haftaya çözülecek insallah
Balim iftardan sonra veya yemekten sonra çocukları eşime bırakıp yürüyorum hafta iciCanim menü iyi de yürüyüşü nasıl ne zaman yapiyorsun. Orucla halsiz kalmadin değil mi.
Çok güzel canım. Bende orucken yuruyorsun sanmıştım.Balim iftardan sonra veya yemekten sonra çocukları eşime bırakıp yürüyorum hafta ici
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?