- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.221
gündüz bence hiç sıkıntı değil pilav yemek zaten 3 kaşık yemişsin bedenin bunlara da ihtiyacı var hepten kesersen de olmaz ki bir yerde sorun çıkarır vücudun önce sağlık
Yok canım hıc yemeginden dır corba ve pılav olunca bende bulgur 3 pırınc ıkı kasık yıyorum bazenkızlar buğün öğlen bunları yedim çok mu acaba
1 kase yayla çorbası
1 adet şinitzel
3 kaşık bulgur pilavı
ben kendimi çok yemiş gibi hissediyorum galiba pilavın suçluluğu var
sabah 2 yumurtayla sucuklu yumurta
1 kk den az peynir
öğleye doğru 2 portakal dışı nasıl güzeldi içi kof gibi susuz bişeydi
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
şimdi 1 küçük muz
canım şekerli çekiyor ama abur cuburda değil şerbetli tatlı da değil ama şekerli bişeyler ondan meyveye dadandım galiba
bize hiç belli değil seçenek yok biz tercih yapmadık zaten yapsakta çıkma ihtimali pek olmuyor bakanlığın canı nereyi isterse oraya postalıyorlarAmin canim sadece hayat tehlikesi degıl bu tayin işleri kotu ya demi gecen yıl cok sevdigim arkadaslarim gitti bu yıl ben gitmesemde 2 arkım var cok ıyız yuzde 80 ihtimal gidecekler tekrar alış birilerine emek ver hıc olmuyor ya ıstemıyorum kimseye baglanmak size nereler cikabilir
İnşallah Kocaeli ye gelirsinizbize hiç belli değil seçenek yok biz tercih yapmadık zaten yapsakta çıkma ihtimali pek olmuyor bakanlığın canı nereyi isterse oraya postalıyorlarnufüsü 500 binin üstünde olan herhangi bir il yani 1. bölge illerden birine çıkarsa çıkar
4. 3. 2. bölgelere gittik burası da 1. bölge zaten yine 1. bölgeye yollanırız
cevap çok basit stres midene vurmuş gülüm yaaaynen ama gerçekten bugün vücudumda çok farklı birşey var sabahta 1 bardak süt içtim 1 yumurta sandiviç ekemek arası ama öldüm şişkinlikten öğlende aynı oldum acaba neden resmen oturamıyorum hani çok yersinde oturduğunda miden baskı yapar ya o haldeyim bugün
Stresten olabilir canım.3 kaşık bugur pilavından bişey olmaz.Rahat ol.Şişkinlik o tokluk değilaynen ama gerçekten bugün vücudumda çok farklı birşey var sabahta 1 bardak süt içtim 1 yumurta sandiviç ekemek arası ama öldüm şişkinlikten öğlende aynı oldum acaba neden resmen oturamıyorum hani çok yersinde oturduğunda miden baskı yapar ya o haldeyim bugün
galiba valla geziyorum olmuyo oturuyorum olmuyor içime oturmuş resmen :)cevap çok basit stres midene vurmuş gülüm yaa
ben gidim de azcık işlere bakıyım güneş açtı dışarısı soğuk olmasa yürüyesim var
Stresten olabilir canım.3 kaşık bugur pilavından bişey olmaz.Rahat ol.Şişkinlik o tokluk değil
Bende kızım uyusun cıkıcam yuruyuse gunes acti böreğe gomuldum burdan adanaya yurusem fayda etmezde menuyu yazarken sporla gozunu zu boyayayım sırf o
Istanbulsen nerde oturuyordun canım
Istanbul[/QUOTE
aslen memleket adanamı varmı yani bir ilişkin
Evet canım ondan dedım zaten sen neresındesın istanbulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?