Haydi Yine Yeniden...

sabah 2 yumurtayla sucuklu yumurta
1 kk den az peynir
öğleye doğru 2 portakal dışı nasıl güzeldi içi kof gibi susuz bişeydi
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
şimdi 1 küçük muz
canım şekerli çekiyor ama abur cuburda değil şerbetli tatlı da değil ama şekerli bişeyler ondan meyveye dadandım galiba

gündüz bence hiç sıkıntı değil pilav yemek zaten 3 kaşık yemişsin bedenin bunlara da ihtiyacı var hepten kesersen de olmaz ki bir yerde sorun çıkarır vücudun önce sağlık

aynen ama gerçekten bugün vücudumda çok farklı birşey var sabahta 1 bardak süt içtim 1 yumurta sandiviç ekemek arası ama öldüm şişkinlikten öğlende aynı oldum acaba neden resmen oturamıyorum hani çok yersinde oturduğunda miden baskı yapar ya o haldeyim bugün

kızlar buğün öğlen bunları yedim çok mu acaba

1 kase yayla çorbası
1 adet şinitzel
3 kaşık bulgur pilavı

ben kendimi çok yemiş gibi hissediyorum galiba pilavın suçluluğu var
Yok canım hıc yemeginden dır corba ve pılav olunca bende bulgur 3 pırınc ıkı kasık yıyorum bazen

afiyet olsun canım bak muz deyince benimde canım istedi

bize hiç belli değil seçenek yok biz tercih yapmadık zaten yapsakta çıkma ihtimali pek olmuyor bakanlığın canı nereyi isterse oraya postalıyorlar nufüsü 500 binin üstünde olan herhangi bir il yani 1. bölge illerden birine çıkarsa çıkar
4. 3. 2. bölgelere gittik burası da 1. bölge zaten yine 1. bölgeye yollanırız

İnşallah Kocaeli ye gelirsiniz

cevap çok basit stres midene vurmuş gülüm yaa

Stresten olabilir canım.3 kaşık bugur pilavından bişey olmaz.Rahat ol.Şişkinlik o tokluk değil

Bende kızım uyusun cıkıcam yuruyuse gunes acti böreğe gomuldum burdan adanaya yurusem fayda etmezde menuyu yazarken sporla gozunu zu boyayayım sırf o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…