- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.001
Canim bence akşamki dolma olmamalı onun yerine yoğurt olabilir çünkü çorba var. :))
oglenki dolmalar piyangodan cikti.aksamkini de yemesem kalacak onlar.esim pek sevmez.kv ile ben bitircez mecbur.kucuk olandan bi tane yerim.aksam arasi yapmicam zaten.temizlikle yakarim insallah.mutfak temizliği yapacak ya yakar onu mutlaka :)
oglenki dolmalar piyangodan cikti.aksamkini de yemesem kalacak onlar.esim pek sevmez.kv ile ben bitircez mecbur.kucuk olandan bi tane yerim.aksam arasi yapmicam zaten.temizlikle yakarim insallah.
Dün gece bizde biraz yatakta tartıştık benim mutsuz olmam dan şikayetçi bende dedim ben seninle mutsuz değilim senin ailenle mutsuzum
o da ne yapayım annemi babamı sokağa atamam ben Allah rızası için yapıyorum diyo
ne yapcan ya uzatıcam boşanacağız ya da susup uyuyacaktım ve ben uyudum
yani sadece biz dert sahibi oluyoruz kimseye bir şey olmuyor
Kizlar menumu yazayim da gec olmadan tel. Sarjda
sabah 9.30 da kahvalti
yarim elma
2 dilim portakal
2 haşlanmış yumurta
yarik kk peynir
1 dilim ekmek uzeri bal kaymak.yemeyecem dedigim halde esim ardarda agza koydu vallahi
ara 13.
2 kuru kayısı
1cay bardağı nescafe
aksam16.30
8-9 tane kanat ızgara
2 bardak ayran
1 kase salata
veee sabah ki bal kaymagi unutup 1 kepce alan cerez kaselerim var ona sutlac yapmistim. Odul günü olsun yiyim dedim. Ve yedim.
Tabi sabah ki bal kaymagi kendim yemedigim icin yedigimi unutmusum
suyu saymadim dışarıda olunca.
A aysun163 @milad_tb aksama gelirim canlarim
Kuzum bende gezmeye gidecem sen de düşüncemiz sadece şu olsun bence . HR şeyden az az. Bi kere misafirin geldiğinde yapmistin ya öyle. Birtane Yemen bence de yeterli iyi duşunmussuntevafuk55
Oh yine güzel bir menü afiyet olsun kankim. Bugün benim menü gecikebilir. Malum akşam yemeğine kv ye gidicez. Gül mantısı yapacakmış. Yerim büyük ihtimal. Yemezsem zaten kesin üzerine alınır. Yağsız yerim. Sade yoğurtlu şekilde.. Bir mantı zaten bir yufkanın 4 te biri oluyo. Diyetten önce 3 tane yerdim bol yağlı ve ekmekleama şimdi yağsız bir tane yeter heralde.
Oyy Allah yardımcısı olsun ne mutlu size. Şimdiden gözünüz aydın canım.Kızlar gelinimiz doğuma girdi kalbim çok deli atıyor hayırlısıyla ikiside sağ salim olsun da dualarınızı bekliyorum
Kızlar gelinimiz doğuma girdi kalbim çok deli atıyor hayırlısıyla ikiside sağ salim olsun da dualarınızı bekliyorum[/QUOTE
Sağ salim ikiside çıkar inşallah canım
bana dua etsin
Afiyet olsun canım. Erken yemissin bence problem olmaz :)Kizlar menumu yazayim da gec olmadan tel. Sarjda
sabah 9.30 da kahvalti
yarim elma
2 dilim portakal
2 haşlanmış yumurta
yarik kk peynir
1 dilim ekmek uzeri bal kaymak.yemeyecem dedigim halde esim ardarda agza koydu vallahi
ara 13.
2 kuru kayısı
1cay bardağı nescafe
aksam16.30
8-9 tane kanat ızgara
2 bardak ayran
1 kase salata
veee sabah ki bal kaymagi unutup 1 kepce alan cerez kaselerim var ona sutlac yapmistim. Odul günü olsun yiyim dedim. Ve yedim.
Tabi sabah ki bal kaymagi kendim yemedigim icin yedigimi unutmusum
suyu saymadim dışarıda olunca.
A aysun163 @milad_tb aksama gelirim canlarim
Kuzum bende gezmeye gidecem sen de düşüncemiz sadece şu olsun bence . HR şeyden az az. Bi kere misafirin geldiğinde yapmistin ya öyle. Birtane Yemen bence de yeterli iyi duşunmussunakşam için sana sabırlar diliyorum kuzum
Amin canım teşekkürlerOyy Allah yardımcısı olsun ne mutlu size. Şimdiden gözünüz aydın canım.
İçindeki iyilik tohumu hiç bitmesin herşeye rağmen düşünüp çay yanına bişeyler hazırlamışsın napcan eşin için sabret arkadaşım mükafatını Rabbim verecekSağol kuzum iyi dileklerin içinama ben de onun gibi yapıcam. Ne yaparsa aynı karşılığı görecek benim gibi gelini öpsün başına koysun. Misafiri için çayın yanına kek yaptım.
Menün harika canım hafif bir gün olmuşMenümü anlatayımFilik
Aç karnına (06:15)
Limonlu su,8 goji berry
Kahvaltı (07:20)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim kepekli etimek uzerine kaymak bal,yeşil çay
Ara(10:45)
Türk kahvesi
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı semizotu yoğurtlu
Ara(16:05)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:35)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, 1 dilim kepekli etimek
Ara
Türk kahvesi
Ayy kıuamam ya yazık tam onun ıcın soylenmıs bı laf ben kusmeyı bole beceremem Susup konusmayım derim iki dakika sonra bagırıpaynen gülüm o samimiyet var nasıl olsa aramızda rahatça söylenebilmeli herşey ki dediğin gibi yanlış anlaşılma olmasın
bak şimdi anlatmasam dilimde elimde şişer tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış dedin yaa:))
benim bi komşum var dünya tatlısı arada bahsederim zaten burada kimseye yok diyemez kimse kırılmasın diye kendi kırılır herşeyi alttan alır dünya tatlısı emekli bir öğretmen
bu hatun eşine küser bazen ama nasıl küser sabah erken kalkar kahvaltısını hazırlar akşam yemeğini dörtdörtlük yapar eksiği gediği istediği bişey varsa koştura koştura yapar meyvesini çerezini hazırlayıp salona tv karşısındaki kocasına götürür hamarat hatundur zaten ben eşime küstüm der sonrada bizde peki bundan eşinin haberi var mı diye sorarız durup gözlerini kocaman açar bilmem vardır herhalde der:))))
Ah canım bır soluk ta olsun insallah allah yar ve yardımcısı olsunKızlar gelinimiz doğuma girdi kalbim çok deli atıyor hayırlısıyla ikiside sağ salim olsun da dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?