Haydi Yine Yeniden...

Anlayana kadar ben de onların yaptığı gibi davranıcam. Şöyle böyle derlerse de sen de böyle davrandın böyle yaptın dicem kv ye. En iyisi ohhh o taksın kafaya artık. Benim oğlumun sağlam psikolojiye sahip bir anneye ihtiyacı var. Kendimi düşünmüyodum ama artık evladımı düşünüyorum.

Kizlar menumu yazayim da gec olmadan tel. Sarjda
sabah 9.30 da kahvalti
yarim elma
2 dilim portakal
2 haşlanmış yumurta
yarik kk peynir
1 dilim ekmek uzeri bal kaymak.yemeyecem dedigim halde esim ardarda agza koydu vallahi

ara 13.
2 kuru kayısı
1cay bardağı nescafe

aksam16.30
8-9 tane kanat ızgara
2 bardak ayran
1 kase salata

veee sabah ki bal kaymagi unutup 1 kepce alan cerez kaselerim var ona sutlac yapmistim. Odul günü olsun yiyim dedim. Ve yedim.
Tabi sabah ki bal kaymagi kendim yemedigim icin yedigimi unutmusum

suyu saymadim dışarıda olunca.
A aysun163 @milad_tb aksama gelirim canlarim

tevafuk55
Oh yine güzel bir menü afiyet olsun kankim. Bugün benim menü gecikebilir. Malum akşam yemeğine kv ye gidicez. Gül mantısı yapacakmış. Yerim büyük ihtimal. Yemezsem zaten kesin üzerine alınır. Yağsız yerim. Sade yoğurtlu şekilde.. Bir mantı zaten bir yufkanın 4 te biri oluyo. Diyetten önce 3 tane yerdim bol yağlı ve ekmekle ama şimdi yağsız bir tane yeter heralde.

Evet ödül dolu gün olmuş ama olsun yarın yine devam

Kuzum bende gezmeye gidecem sen de düşüncemiz sadece şu olsun bence . HR şeyden az az. Bi kere misafirin geldiğinde yapmistin ya öyle. Birtane Yemen bence de yeterli iyi duşunmussun akşam için sana sabırlar diliyorum kuzum

Afiyet olsun canım. Erken yemissin bence problem olmaz :)

Menümü anlatayım Filik
Aç karnına (06:15)
Limonlu su,8 goji berry
Kahvaltı (07:20)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim kepekli etimek uzerine kaymak bal,yeşil çay
Ara(10:45)
Türk kahvesi
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı semizotu yoğurtlu
Ara(16:05)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:35)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, 1 dilim kepekli etimek
Ara
Türk kahvesi

Sağol kuzum iyi dileklerin için ama ben de onun gibi yapıcam. Ne yaparsa aynı karşılığı görecek benim gibi gelini öpsün başına koysun. Misafiri için çayın yanına kek yaptım.

Sağol kuzum iyi dileklerin için ama ben de onun gibi yapıcam. Ne yaparsa aynı karşılığı görecek benim gibi gelini öpsün başına koysun. Misafiri için çayın yanına kek yaptım.
İçindeki iyilik tohumu hiç bitmesin herşeye rağmen düşünüp çay yanına bişeyler hazırlamışsın napcan eşin için sabret arkadaşım mükafatını Rabbim verecek

Menün harika canım hafif bir gün olmuş

Ayy kıuamam ya yazık tam onun ıcın soylenmıs bı laf ben kusmeyı bole beceremem Susup konusmayım derim iki dakika sonra bagırıp
Kızlar gelinimiz doğuma girdi kalbim çok deli atıyor hayırlısıyla ikiside sağ salim olsun da dualarınızı bekliyorum
Ah canım bır soluk ta olsun insallah allah yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…