Haydi Yine Yeniden...

M Melrin menun harika heyecana kapılıp ne varsa agzına atmazsan tabı mutlaka hayırlı haberini Paylaş bizimle

Menum M Melrin telasın var biliyorum ama etiketledm yinede
Kızlar mantı acıcam hazırladım 9 dan sonra gelirim menu yazmak ıcın geldim benım kız basına gecti bıle

1 cay cardak sit 7.30
Leslie 45 dk
Kahvaltı 10.00
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 h.yumurta

Akşam 16.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase dom. Soslu karnabahar haslama
3 ısırık cığ kofte durum

2.5 lt su

Iyi aksamlar kizlar oglusu dr goturdum bogazi sis ilac aldik ordanda alisverise hittim yeni geldim mutfak beni bekliyo onlari yerlestireyim birazdan menumu yaziyimda oyle geciyim mutfaga dedim
Sabah 11:30 iki dilim tb ekmek
Bir lokma yagli bazlama
Dort bes kup kasar
Dort tane zeytin
Bes alti dilim salatalik ve domates
Oglen 15:30
Bir tane lahmacun
Bir bardak ayran
Dort catal salats
Aksam yok belki corba icerim belkide icmem birazdan mutfagi yerlestirince kurabiye yapcam yarin yegenimle oglum yesin annemlerde olurum yine
ekim2009 canim seni menuyude isim bitince yorumlarim olurmu fistik hadi ben kactim gelcem yine

Filik sen bir şey yememissin resmen ,herhalde sabah ki iki dilim beyaz ekmek var diye. Ama en azından bir süt icebilirsin bence. Çünkü hiç ara da yapmamissin. Bu menüyü zayıf buldum canım :))

Geçmiş olsun

aysu27 bende menümü yazayım

Sabah 09:00
1 dilim ekmek
Labne peyniri
5 dilim sucuk
Şekersiz çay

Akşam 16:00
1 tabak yaprak sarması
1 dilim ekmek

Bütün gün yapılan ev işi spo sayılır mı
Canim bir tabak derken kaç tane sayısı onemli bence yanına ekmek olmamış bir kase yoğurt daha iyi olurdu bence. Gün içinde ara yap bence canım. Çok konuştum Ayy kusura bakma

gerçekten çok az ama akşam ara yaparsın artık

Afiyet olsun canım çorbayi erken icersen no problem menu harika

geçmiş olsun canım tekrar çorba iç çünkü senin ufaklık hasta senin iyi beslenmen lazım bitkin düşebilirsin

Menun cok guzel aksam ekmek yok cok iyi birde bence aksamki hurmayi bire indirirsen daha iyi olur

Kiz ben sana demedim mi kocana uyma diye bugun hep sekerli olmus canim birde kanatlar fazla olmus yarin daha iyi bi menu bekliyorum ona gore

aysu27 bende menümü yazayım

Sabah 09:00
1 dilim ekmek
Labne peyniri
5 dilim sucuk
Şekersiz çay

Akşam 16:00
1 tabak yaprak sarması
1 dilim ekmek

Bütün gün yapılan ev işi spo sayılır mı

Menün gayet iyi iki öğün besleniyorsun nasıl dayanıyorsun canım ben beceremiyorum. Ev işi spor yerine sayılır sonuçta sürekli hareket halindesin

kolay gelsin kızınla sana:))

sana da kolay gelsin gülüm menüme yorum yapmasan da olur bu gün sen mutfağınla uğraş kurabiyeni yap sakin sakin
menünde bence sorun yok saat 3 buçukta 1 tane yemişsin lahmacunu alışveriş doktor koşturmacası zaten yakmışsındır
inşallah ilaç iyi gelir oğluşuna da çabuk iyileşir

İyi aksamlar kizlar annemlerdeydim bugun

Sabah
İlik limonlu su

Ara
Turk kahvesi
5 tane badem

Saat 11
Bir tane pogaca
5 tane zeytin
Uc kup peynir
İki dilim salam

Ara yesil cay

Aksam 17.30
Bir tabak sulu kofte ama susuz
Biraz salata

Su 1.5 litre
Spor yok bugun kaslarim dinlensin biraz
@milad_tb T tatlitambak

angelina35
sabah 9:30
az zeytin yağıyla sucuklu yumurta
4 çeri domates
4 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek

öğle13:00
1 küçük muz

akşam 17:30
yarım elma
1 bardak tarçınlı süt

18:30
1 kase karnıbahar çorbası
1 dilim ekmek
1.5 kase cacık

oğlan film istedi mısır patlattı onlada mısır patlağı yedim sıpa güzel patlatıyor :)

sulu köfte bulgurlu olandan mı kıyma köftesi olandan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…