Haydi Yine Yeniden...

Eline sağlık canım. Herkesi başarı ve gayretinden dolayi tebrik ederim

Ellerine saglik canim

Canim maalesef belli bir yasa geldikleri için onlarla konuşup anlaşmak zor oluyor. Taviz verme canım mesafeni koru. Başka misafirlere de gülen yüzünü göster ki kV kendinin hatalı öld anlasın ben genelde öyle yapıyorum

boş ver canım el işte atsan atılmaz satsan satılmaz bir akrabalık kurduk işte sen canını sıkıp hastalanma bırak onlar hastalansınlar

Öyle canım ben hasta oluyorum kimsenin umurunda olmuyo. Ama kv bi grip olsa kocamın burnundan getiriyo. Hepsini doktora da götürür gece acillere taşır nöbetçi eczane bulur ilaç alır herşeyi yapar ama en ufak bişeyde ona da surat yapıyo annesi. Dün gelmiş kocam bana anlatıyo. Yaa dedim nasılmış ben her gün çekiyodum sen 10 dk çekememişsin dedim.

Yok canım estağfurullah doğru diyosun. Ben de senin gibi düşünüyorum. Bi de elaleme iyi görünmek için. Yani bakın biz gelinimle iyiyiz demek için. Yahu sen benim ailem misafirliğe gelmiş hürmet etmiyosun ben senin komşuna mı hürmet edicem. Bizimkilerin yanında kendini naza çekiyo afra tafra.. Halbuki ev sahibisin senin ağırlaman gerekir. Bunları düşünen yok.

Benimki malesef anlamıyo hahahahaha

Günaydın canım,geçmiş olsun oğluna.dödüğünde yaş ve boyunu yazarsan liste girişini yapayım
Çok sağol canım bir sürü ilaç hava verip yolladılar. Boyum 1.58 yaş 29 bu arada listeye aldığın için çok teşekkür ederim

Tebrik ederim canım 1.1 gr gitmiş by by diyip yollayalım bir daha geri dönmemek üzere. Tam gaz devam canım
Canım seni B buzzkralice ile eşledik.bundan sonra birbirinizi temsil edecek ve menü yazarken isminizi etiketleyeceksiniz.hadi başarılar...

Kızlar bu hafta o kadar çok gideceğim yer var ki bu aksam bebek görme, Cumartesi bebek mevlidi, Pazartesi aylık gün. Oy oy ooyyy bu aksam bakalım nolacak gelince yazarım hatunlar

Dün gece bizde biraz yatakta tartıştık benim mutsuz olmam dan şikayetçi bende dedim ben seninle mutsuz değilim senin ailenle mutsuzum
o da ne yapayım annemi babamı sokağa atamam ben Allah rızası için yapıyorum diyo
ne yapcan ya uzatıcam boşanacağız ya da susup uyuyacaktım ve ben uyudum
yani sadece biz dert sahibi oluyoruz kimseye bir şey olmuyor

Hazır musaitken menumu de vereyim
D Deligonul783

Sabah 8.30: 1 yumurta
KK kadar beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık

Ara: sek Nescafe
2 dlm bitter

Öğle 12.00: 1.5 kepçe kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı

Aksam 15.30: 1 kase mercimek çorbası
1 tabak dolusu ton balıklı salata( ton baliGinin yarısını yağını suzerek aldım)

Ara: Türk kahvesi

3 litre su
(Arkadaşta varsa hafif salata yerim yoksa düşünmüyorum ama yazarım buraya )

Kızlar bu hafta o kadar çok gideceğim yer var ki bu aksam bebek görme, Cumartesi bebek mevlidi, Pazartesi aylık gün. Oy oy ooyyy bu aksam bakalım nolacak gelince yazarım hatunlar
Sen alnının akıyla çıkarsın hepsinden.hiç şüphem yok canım.Günde belki ödül verebilirsin kendine.
Mevlidler pilavlı etli mi yapılır sizin oralarda...

Ben şimdi akşam gidince nasıl davranayım siz onu deyin hele bir de laf sokma huyu var kendisinin ne diyeyim ona karşılık :)))

bence hiç kendini yorma çocuk durmuyor de onu bahane et kucağından indirme laf sokarsa da sen de üstü kapalı lafını sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…