- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.961
Eline sağlık canım. Herkesi başarı ve gayretinden dolayi tebrik ederimEki Görüntüle 1795848
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. A aysun163 .................... .... -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ @ekim2009 ...................... -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ .............tevafuk55 & @tatlitambak ........... -1,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
@milad_tb & D Deligonul783 = +0,7 kg(haftaya eksi bildirim yapılacak)
GRUP ORTALAMALARI !!!
1- @milad_tb + @tatlitambak + A aysun163 = -0,8 kg
inciiitanesi + tomurcukkk = -0,8 kg
2- @ekim2009 + @angelina35 = - 0,65 kg
3-tevafuk55 + D Deligonul783 = -0,2 kg
4- @Melrin + @Filik = -0,1 kg
Super otesisin aysun tam gaz devam canim.
Eki Görüntüle 1795848
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. A aysun163 .................... .... -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ @ekim2009 ...................... -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ .............tevafuk55 & @tatlitambak ........... -1,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
@milad_tb & D Deligonul783 = +0,7 kg(haftaya eksi bildirim yapılacak)
GRUP ORTALAMALARI !!!
1- @milad_tb + @tatlitambak + A aysun163 = -0,8 kg
inciiitanesi + tomurcukkk = -0,8 kg
2- @ekim2009 + @angelina35 = - 0,65 kg
3-tevafuk55 + D Deligonul783 = -0,2 kg
4- @Melrin + @Filik = -0,1 kg
Canim maalesef belli bir yasa geldikleri için onlarla konuşup anlaşmak zor oluyor. Taviz verme canım mesafeni koru. Başka misafirlere de gülen yüzünü göster ki kV kendinin hatalı öld anlasın ben genelde öyle yapıyorumAy canım onlar oğluma yapışıyo bırakmıyolar işleri de kim yaparsa yapsın modundalar. Yani onlar çocukla ilgilenecekler ben de işleri yapıcam. Çok beklerler.. O kadar yaptım da noldu.. Bir de erken çağırmasının sebebi eşim diyo ki seninle yalnız kalıp konuşmak istiyo da olabilir. Valla konuşmaktan anlamıyo kadın. Ne yapıcam bilmiyorum. A desem B anlar. Taviz vermemem lazım. Ve içimi de dökmem lazım Allah biliyo içimi. Dökmesem de devam edemicem. Hiç gidip gelmezsen de olmuyo. Ama onlar hep bana hep bana diyo. Bilmiyorum ömür nasıl geçer bu düşünce tarzı olan bir kv ile. Üzülüyorum da aslında. Ama mesafeli oşmak istiyorum. Yoksa kafama çok takıp hasta oluyorum.
boş ver canım el işte atsan atılmaz satsan satılmaz bir akrabalık kurduk işte sen canını sıkıp hastalanma bırak onlar hastalansınlar
gülüm fitnelik yapıyor deme de bir kere kv seninle konuşmak istese misafirinin olmadığı bir gün seni davet eder öyle konuşurdu kesinlikle seni iş yap sofra kur yemeğe yardım et diye çağırıyor mesafeni korumak en iyisi eni sonu yüz yüze bakacaksınız çünkü
Canim maalesef belli bir yasa geldikleri için onlarla konuşup anlaşmak zor oluyor. Taviz verme canım mesafeni koru. Başka misafirlere de gülen yüzünü göster ki kV kendinin hatalı öld anlasın ben genelde öyle yapıyorum
Çok sağol canım bir sürü ilaç hava verip yolladılar. Boyum 1.58 yaş 29 bu arada listeye aldığın için çok teşekkür ederimGünaydın canım,geçmiş olsun oğluna.dödüğünde yaş ve boyunu yazarsan liste girişini yapayım
Amin inş sağolasın canımGeçmiş olsun canım, acil şifalari olsun..
Teşekkür ederim canım.Hala ateşimiz var inleyip duruyor bünyesi zayıf hemen hasta oluyor zateninşallah çabuk düşer ateşi 40 çok fazla çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım 1.1 gr gitmiş by by diyip yollayalım bir daha geri dönmemek üzere. Tam gaz devam canımGecen hafta 86.6
bu hafta 85.5
fark - 1.1kg
Bugun esim evde diyetim bakalim nasil gececk. Kahvaltiya kacar ben
Canım seni B buzzkralice ile eşledik.bundan sonra birbirinizi temsil edecek ve menü yazarken isminizi etiketleyeceksiniz.hadi başarılar...Tebrik ederim canım 1.1 gr gitmiş by by diyip yollayalım bir daha geri dönmemek üzere. Tam gaz devam canım
Tamam canım teşekkürlerCanım seni B buzzkralice ile eşledik.bundan sonra birbirinizi temsil edecek ve menü yazarken isminizi etiketleyeceksiniz.hadi başarılar...
Öyle canım ben hasta oluyorum kimsenin umurunda olmuyo. Ama kv bi grip olsa kocamın burnundan getiriyo. Hepsini doktora da götürür gece acillere taşır nöbetçi eczane bulur ilaç alır herşeyi yapar ama en ufak bişeyde ona da surat yapıyo annesi. Dün gelmiş kocam bana anlatıyo. Yaa dedim nasılmış ben her gün çekiyodum sen 10 dk çekememişsin dedim.
Sen alnının akıyla çıkarsın hepsinden.hiç şüphem yok canım.Günde belki ödül verebilirsin kendine.Kızlar bu hafta o kadar çok gideceğim yer var ki bu aksam bebek görme, Cumartesi bebek mevlidi, Pazartesi aylık gün. Oy oy ooyyybu aksam bakalım nolacak gelince yazarım hatunlar
Ben şimdi akşam gidince nasıl davranayım siz onu deyin helebir de laf sokma huyu var kendisinin ne diyeyim ona karşılık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?