Haydi Yine Yeniden...

Çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce iyileşir diğer yandan menün hem güzel hem de doyurucu afiyet olsun

Yaptim kurabiyelerimi uc cesit oldu angelina duramadi yine mutfakta cildirdi sinir yok bende yaa bir cukalatali misir gevrekli yaptim corekotlu yaptim sirkeli yaptim ayyy yiyen kiyir kiyir dedi durdu evde yarina kalmiyacak anaaaa pastane accam yakinda he he he oglusumla bir kepce corba ictim oda issin diye ilac iyi gelcek galiba gozu acildi biraz yarin daha iyi olur ins ...

Menun cok iyi canim misiri cok yememissindir ins bak cok guzel gitti kilo bu hafta demekki dogru yoldasinn

Kızlar arkadaştan geldim Mantarlı dereotlu bi salata vardı ondan iki servis kaşığı yedim bir tane de börek yedim. Bugünün ödülü olsun diyim artık yarın sil baştan

M Melrin gozun aydin canim Ne guzel duygular. Allah bebişe sağlıklı imanli ve mutlu bir ömür versin :))

İçindeki iyilik tohumu hiç bitmesin herşeye rağmen düşünüp çay yanına bişeyler hazırlamışsın napcan eşin için sabret arkadaşım mükafatını Rabbim verecek

Amin canım inşallah. Ben kötü olamıyorum surat asamıyorum kin besleyemiyorum napayım böyleyim. Ama bu akşam güzel geçti. Kv çok iyi davrandı. Belli pişman olmuş beni gördüğüne sevindi her halinden belliydi. Görümcem de ilkten konuşmadı ben de çocukla ilgilendim neyse sonra baktım geliyo yanıma öptü beni hoşgeldin dedi çocukla ilgileniyosun diye gelmedim dedi külahıma anlatsın neyse ben de dedim ki aaa ben de hiç konuşmayacaksın sanmıştım dedim mort oldu hehe kv de duydu tabiki bilerek söyledim
Onlar iyi davranınca dayanamadım zaten surat asamayan bi insanım ya of napıcam ben böyle.. Azcık ağırdan alamadım işte. Biraz da yardımcı oldum napayım.. Ama öyle mutfağa falan girmedim tabi. Boşver ya iyilik bende kalsın dimi..

Menümü vereyim cidden az yedim akşam tuttum kendimi. Pilav çorba yemedim. Mantı da bi tane yedim en küçüğünden. Eşimin bu cuma doğum günü. Görümcem pasta almış şimdiden kutladık. Pastadan bile yemedim. Kv ısrar edince ucundan bir çatal aldım. Midem yanıyo dedim cidden midem kötüydü. Hala kötü.
tevafuk55

Kahvaltı (11-12 gibi)
5-6 kaşık nesfit ile 1 bardak süt karışım.

saat (16:00)
2 kepçe tavuk suyuna çorba
1 tabak kereviz yemeği
1,5 dilim tb

akşam (19:30)
1 gül mantısı yağsız (çeyrek yufkadan)
bir parça tavuk
1-2 kaşık kıvırcık salata

M Melrin canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat eylesin Rabbim.

Başım felaket ağrıyo kızlar migrenim tuttu uyumam lazım öpüyorum cümleten..

Canim gecenin iyi geçmesine de çok sevindim menunu de çok sevdim

Selam kizlar cok yoruldum valla.her bi yanim agriyo ama mutfagim mis oldu.hafta sonuna birakmayayim dedim annemler gelecek ya.bide benim kiz kardesim biraz titizlik hastasi.o gelmedende temiz pak olsun istedim.biraz gecmisi okuyayim.sohbete devam edebilir miyim bilmiyorum.cunku cok da uykum geldi

Ohhh misss gule gule kirlet canim iyi yapmissin erkenden temizlemekle hafta sonu baska hazirliklar yaparsin artik bu arada gozun aydin olsun fistik

iyi yapmışsın canım güzel geçtiğine sevindim bende

menüde güzel ee daha ne olsun güzel kurtarmışsın günü

Ödül gunu olarak guzel aslinda ama dikkat bugunde devam etmesin olur mu? Bana ve sana genelde olanlar ödülden sonra oluyor

Kiz sen ekmek yer miydin? Ekmek yiyeni görünce seviniyorum hic ara yapmadan nasil duruyorsun ya afiyet olsun

Menun yine cok güzel canim bugunlerde aksam menunde hep sulu kofte mi var? Cok mu yapmıştın

Kiz sen elma suyu diyorsun ama bak menulerin cok guzellesti aralarinda guzel e tabi kilo vereceksin

Ay ben hep o gevsemelerden kaybettim. Ama 85.5 kilonun neresi ile gevseyeceksem...
yok yok devammm

Insan her kiloda gevseyebiliyor canım yeterki istesin ben canli ornegiyim

Hastan olmasına rağmen guzel menü cikarmissin Tebrikler canım
Şükürler olsun yiğenim dünyaya geldi Rabbim isteyen herkese versin çok mutluyum biraz gevşeyim sonra uğrarım

Gözün aydın canim Rabbim anali babalı büyümeyi nasip etsin..

Oh oh afiyet olsun yiyeceklere çörek otlu ve sirkelinin tadini tahmin edebiliyorum cokta ssevdiğim iki tuzlu yapanda maharetliyse süper olur eline sağlık canım..

İradene bayıldım

Gule Güle kirletirsin inşallah gece temizliğine degmis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…