- 8 Mart 2016
- 38
- 113
- 8
- 33
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.061
Çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce iyileşir diğer yandan menün hem güzel hem de doyurucu afiyet olsunB buzzkralice
Bende menümü paylaşıyorum bebişim hasta olduğu için çok aktif olamıyorum ama iyileşsin telafi edeceğim.
SABAH 08.00 2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay
ARA 12.00
Yarım incir
1 ceviiz
ÖĞLE 14.00
Tavuk haşlama
ARA 16.10
1 elma
AKŞAM 19.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
2 litre su
Spor yok hastanede bolca süründüm spor sayılmaz tabi
Sağol canım inşallah senin tarafından teyzede olurumCanım gözün aydin rabbim an ali babalı büyütsün
İnşallah canım Bana dua ettirmeyi unutma adimida söyleyebilirim sıkıntı yokSağol canım inşallah senin tarafından teyzede olurum
Oncelikle hos geldin canim malum basim kalabalik oglusum hasta aktif olup hos geldin diyemedim cokk gecmis olsun sizede insallah cabucak iyilesir kuzucuk ...Teşekkür ederim canım.Hala ateşimiz var inleyip duruyor bünyesi zayıf hemen hasta oluyor zaten
Yaptim kurabiyelerimi uc cesit oldu angelina duramadi yine mutfakta cildirdi sinir yok bende yaa bir cukalatali misir gevrekli yaptim corekotlu yaptim sirkeli yaptim ayyy yiyen kiyir kiyir dedi durdu evde yarina kalmiyacak anaaaa pastane accam yakinda he he he oglusumla bir kepce corba ictim oda issin diye ilac iyi gelcek galiba gozu acildi biraz yarin daha iyi olur ins ...sana da kolay gelsin gülüm menüme yorum yapmasan da olur bu gün sen mutfağınla uğraş kurabiyeni yap sakin sakin
menünde bence sorun yok saat 3 buçukta 1 tane yemişsin lahmacunu alışveriş doktor koşturmacası zaten yakmışsındır
inşallah ilaç iyi gelir oğluşuna da çabuk iyileşir
Menun cok iyi canim misiri cok yememissindir ins bak cok guzel gitti kilo bu hafta demekki dogru yoldasinnangelina35
sabah 9:30
az zeytin yağıyla sucuklu yumurta
4 çeri domates
4 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
öğle13:00
1 küçük muz
akşam 17:30
yarım elma
1 bardak tarçınlı süt
18:30
1 kase karnıbahar çorbası
1 dilim ekmek
1.5 kase cacık
oğlan film istedi mısır patlattı onlada mısır patlağı yedim sıpa güzel patlatıyor :)
Canimm allah anali babali buyutsun ins vatanina milletine ailesine hayirli evlat olsunn sende hala oldun senide tebrik ederimm ....Şükürler olsun yiğenim dünyaya geldi Rabbim isteyen herkese versin çok mutluyum biraz gevşeyim sonra uğrarım
İçindeki iyilik tohumu hiç bitmesin herşeye rağmen düşünüp çay yanına bişeyler hazırlamışsın napcan eşin için sabret arkadaşım mükafatını Rabbim verecek
Canim gecenin iyi geçmesine de çok sevindim menunu de çok sevdimMenümü vereyim cidden az yedim akşam tuttum kendimi. Pilav çorba yemedim. Mantı da bi tane yedim en küçüğünden. Eşimin bu cuma doğum günü. Görümcem pasta almış şimdiden kutladık. Pastadan bile yemedim. Kv ısrar edince ucundan bir çatal aldım. Midem yanıyo dedim cidden midem kötüydü. Hala kötü.
tevafuk55
Kahvaltı (11-12 gibi)
5-6 kaşık nesfit ile 1 bardak süt karışım.
saat (16:00)
2 kepçe tavuk suyuna çorba
1 tabak kereviz yemeği
1,5 dilim tb
akşam (19:30)
1 gül mantısı yağsız (çeyrek yufkadan)
bir parça tavuk
1-2 kaşık kıvırcık salata
Gozunuz aydin canim.Rabbim hayirli saglikli sihhatli basarili uzun bir omur nasip etsin...Şükürler olsun yiğenim dünyaya geldi Rabbim isteyen herkese versin çok mutluyum biraz gevşeyim sonra uğrarım
Ohhh misss gule gule kirlet canim iyi yapmissin erkenden temizlemekle hafta sonu baska hazirliklar yaparsin artik bu arada gozun aydin olsun fistikSelam kizlar cok yoruldum valla.her bi yanim agriyo ama mutfagim mis oldu.hafta sonuna birakmayayim dedim annemler gelecek ya.bide benim kiz kardesim biraz titizlik hastasi.o gelmedende temiz pak olsun istedim.biraz gecmisi okuyayim.sohbete devam edebilir miyim bilmiyorum.cunku cok da uykum geldi
Amin canım inşallah. Ben kötü olamıyorum surat asamıyorum kin besleyemiyorum napayım böyleyim. Ama bu akşam güzel geçti. Kv çok iyi davrandı. Belli pişman olmuş beni gördüğüne sevindi her halinden belliydi. Görümcem de ilkten konuşmadı ben de çocukla ilgilendim neyse sonra baktım geliyo yanıma öptü beni hoşgeldin dedi çocukla ilgileniyosun diye gelmedim dedi külahıma anlatsın neyse ben de dedim ki aaa ben de hiç konuşmayacaksın sanmıştım dedim mort oldu hehekv de duydu tabiki bilerek söyledim
Onlar iyi davranınca dayanamadım zaten surat asamayan bi insanım ya of napıcam ben böyle.. Azcık ağırdan alamadım işte. Biraz da yardımcı oldum napayım.. Ama öyle mutfağa falan girmedim tabi. Boşver ya iyilik bende kalsın dimi..
Kizlar menumu yazayim da gec olmadan tel. Sarjda
sabah 9.30 da kahvalti
yarim elma
2 dilim portakal
2 haşlanmış yumurta
yarik kk peynir
1 dilim ekmek uzeri bal kaymak.yemeyecem dedigim halde esim ardarda agza koydu vallahi
ara 13.
2 kuru kayısı
1cay bardağı nescafe
aksam16.30
8-9 tane kanat ızgara
2 bardak ayran
1 kase salata
veee sabah ki bal kaymagi unutup 1 kepce alan cerez kaselerim var ona sutlac yapmistim. Odul günü olsun yiyim dedim. Ve yedim.
Tabi sabah ki bal kaymagi kendim yemedigim icin yedigimi unutmusum
suyu saymadim dışarıda olunca.
@aysun163 @milad_tb aksama gelirim canlarim
Menum M Melrin telasın var biliyorum ama etiketledm yinede
Kızlar mantı acıcam hazırladım 9 dan sonra gelirim menu yazmak ıcın geldim benım kız basına gecti bıle
1 cay cardak sit 7.30
Leslie 45 dk
Kahvaltı 10.00
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 h.yumurta
Akşam 16.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase dom. Soslu karnabahar haslama
3 ısırık cığ kofte durum
2.5 lt su
İyi aksamlar kizlar annemlerdeydim bugun
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
5 tane badem
Saat 11
Bir tane pogaca
5 tane zeytin
Uc kup peynir
İki dilim salam
Ara yesil cay
Aksam 17.30
Bir tabak sulu kofte ama susuz
Biraz salata
Su 1.5 litre
Spor yok bugun kaslarim dinlensin biraz
@milad_tb @tatlitambak
angelina35
sabah 9:30
az zeytin yağıyla sucuklu yumurta
4 çeri domates
4 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
öğle13:00
1 küçük muz
akşam 17:30
yarım elma
1 bardak tarçınlı süt
18:30
1 kase karnıbahar çorbası
1 dilim ekmek
1.5 kase cacık
oğlan film istedi mısır patlattı onlada mısır patlağı yedim sıpa güzel patlatıyor :)
Ay ben hep o gevsemelerden kaybettim. Ama 85.5 kilonun neresi ile gevseyeceksem...
yok yok devammm
B buzzkralice
Bende menümü paylaşıyorum bebişim hasta olduğu için çok aktif olamıyorum ama iyileşsin telafi edeceğim.
SABAH 08.00 2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay
ARA 12.00
Yarım incir
1 ceviiz
ÖĞLE 14.00
Tavuk haşlama
ARA 16.10
1 elma
AKŞAM 19.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
2 litre su
Spor yok hastanede bolca süründüm spor sayılmaz tabi
Şükürler olsun yiğenim dünyaya geldi Rabbim isteyen herkese versin çok mutluyum biraz gevşeyim sonra uğrarım
Yaptim kurabiyelerimi uc cesit oldu angelina duramadi yine mutfakta cildirdi sinir yok bende yaa bir cukalatali misir gevrekli yaptim corekotlu yaptim sirkeli yaptim ayyy yiyen kiyir kiyir dedi durdu evde yarina kalmiyacak anaaaa pastane accam yakinda he he he oglusumla bir kepce corba ictim oda issin diye ilac iyi gelcek galiba gozu acildi biraz yarin daha iyi olur ins ...
Menümü vereyim cidden az yedim akşam tuttum kendimi. Pilav çorba yemedim. Mantı da bi tane yedim en küçüğünden. Eşimin bu cuma doğum günü. Görümcem pasta almış şimdiden kutladık. Pastadan bile yemedim. Kv ısrar edince ucundan bir çatal aldım. Midem yanıyo dedim cidden midem kötüydü. Hala kötü.
tevafuk55
Kahvaltı (11-12 gibi)
5-6 kaşık nesfit ile 1 bardak süt karışım.
saat (16:00)
2 kepçe tavuk suyuna çorba
1 tabak kereviz yemeği
1,5 dilim tb
akşam (19:30)
1 gül mantısı yağsız (çeyrek yufkadan)
bir parça tavuk
1-2 kaşık kıvırcık salata
Selam kizlar cok yoruldum valla.her bi yanim agriyo ama mutfagim mis oldu.hafta sonuna birakmayayim dedim annemler gelecek ya.bide benim kiz kardesim biraz titizlik hastasi.o gelmedende temiz pak olsun istedim.biraz gecmisi okuyayim.sohbete devam edebilir miyim bilmiyorum.cunku cok da uykum geldi
Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?