- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.081
Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Hoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin yavrunda hemencecik iyileşir inş. Bende oğlum hasta olduğu için çok aktif olamıyorum gece gündüz kucağımda bronşit olduOncelikle hos geldin canim malum basim kalabalik oglusum hasta aktif olup hos geldin diyemedim cokk gecmis olsun sizede insallah cabucak iyilesir kuzucuk ...
Gece uykulara hasretim benAy hala beynim zonkluyo offf oğlum da sağolsun gece sürekli uyandı ağladıdün akşam nazara geldi bir de.. Off fenayım bıktım bu baş ağrılarından
aysu27 tatlım bebişin hastaymış nasıl oldu??
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında incecik dal gibi olursun inşGunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Ah kuzum aynı durumdayım dün arkadasa gittim ya, herkes yok bu çocuğa hava mi bastın. Yok sen bunu nasıl tasiyon falan filan.. gıcık oldum ve bütün gece uyumadıkAy hala beynim zonkluyo offf oğlum da sağolsun gece sürekli uyandı ağladıdün akşam nazara geldi bir de.. Off fenayım bıktım bu baş ağrılarından
aysu27 tatlım bebişin hastaymış nasıl oldu??
Ay ne salakca bi laf o komik mı yanı sanki kilolu cocuk saglikli cocuk mu demek cocuklar melek daha hıc kaldırmıyor nazarıAh kuzum aynı durumdayım dün arkadasa gittim ya, herkes yok bu çocuğa hava mi bastın. Yok sen bunu nasıl tasiyon falan filan.. gıcık oldum ve bütün gece uyumadık
Doğum gunun kutlu olsun nice guzel saglikli mutlu yılların olsun insallah pasta var sizde bugun desene kızGunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Aynen canım zaten kızım o kadar uslu tam uyuyan her şeyi yiyen bir çocuktu. O kadar söylüyorlardi ki oğlum olunca çocuk tam tersi oldu resmen. Ne uyur ne durur ne de kızım gibi kolayca ek gıdaya geçemedi. Nazardan olduğunu düşünüyorum yani. Dün gece de öyle oldu işte ...Ay ne salakca bi laf o komik mı yanı sanki kilolu cocuk saglikli cocuk mu demek cocuklar melek daha hıc kaldırmıyor nazarı
Nazar oldu mu o cocugun huysuzlugu aynı saatte tutar hergun bol bol oku evde yemiyor evde uyumuyor dıceksın herkes oyle yapıyor ne cin milletin cocuguna gelince de gozu kalıyorAynen canım zaten kızım o kadar uslu tam uyuyan her şeyi yiyen bir çocuktu. O kadar söylüyorlardi ki oğlum olunca çocuk tam tersi oldu resmen. Ne uyur ne durur ne de kızım gibi kolayca ek gıdaya geçemedi. Nazardan olduğunu düşünüyorum yani. Dün gece de öyle oldu işte ...
@milad_tb cok komıksın kız yedim vallahi bugunde simit yedim sabahları mide bulantısı artık benı cok zorluyor ondan tutsun bıraz dedim ama hergun yemem iki gune ozel yedim şöyle bı menulere bakım dedim cok guzel sende ne cok seviyorsun şu pırasayı ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?