Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm

Anamm ortalık balık burcu kaynıyo yav :)) Allah'ım yeni yaşını hayırlara vesile kılsın huzur mutluluk versin ailenle beraber nice senelerin olsun tatlımm :)

Oncelikle hos geldin canim malum basim kalabalik oglusum hasta aktif olup hos geldin diyemedim cokk gecmis olsun sizede insallah cabucak iyilesir kuzucuk ...
Hoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin yavrunda hemencecik iyileşir inş. Bende oğlum hasta olduğu için çok aktif olamıyorum gece gündüz kucağımda bronşit oldu

Gece uykulara hasretim ben senin oğluna ne oldu önemli birşey yoktur inş. Benim oğluş bronşit oldu baygın bir şekilde yatıyor şimdi bütün gece kucağımdaydı

Ah kuzum aynı durumdayım dün arkadasa gittim ya, herkes yok bu çocuğa hava mi bastın. Yok sen bunu nasıl tasiyon falan filan.. gıcık oldum ve bütün gece uyumadık

Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım dostum.
Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin

Selam kızar yorgun uyandım zaten esimn sehir disindan arkadası gelecek öğle sonu ve ben daha AVM gidip hediye bakıcam yemek ve cay yanı ikram da hazırlamam lazım aklımdayken soyleyım

Istanbulda yasayanlr pazar gunu 19 yerde eylem hazırlığı varmis olmaz insallah englelnr ama Bomba patlatacaklarmıs dıkkatınıze kalabalık yerlerden uzak durun bende tam ogun Marmaraya binecektm donmek ıcın ama sımdı planları degstrcem nolur nolmaz

Ah kuzum aynı durumdayım dün arkadasa gittim ya, herkes yok bu çocuğa hava mi bastın. Yok sen bunu nasıl tasiyon falan filan.. gıcık oldum ve bütün gece uyumadık
Ay ne salakca bi laf o komik mı yanı sanki kilolu cocuk saglikli cocuk mu demek cocuklar melek daha hıc kaldırmıyor nazarı

Ay ne salakca bi laf o komik mı yanı sanki kilolu cocuk saglikli cocuk mu demek cocuklar melek daha hıc kaldırmıyor nazarı
Aynen canım zaten kızım o kadar uslu tam uyuyan her şeyi yiyen bir çocuktu. O kadar söylüyorlardi ki oğlum olunca çocuk tam tersi oldu resmen. Ne uyur ne durur ne de kızım gibi kolayca ek gıdaya geçemedi. Nazardan olduğunu düşünüyorum yani. Dün gece de öyle oldu işte ...

Nazar oldu mu o cocugun huysuzlugu aynı saatte tutar hergun bol bol oku evde yemiyor evde uyumuyor dıceksın herkes oyle yapıyor ne cin milletin cocuguna gelince de gozu kalıyor

Evet canım seviyorum ama sadece sevdigimden degil esim bakti ben sik sik istiyorum kocaman bi demet getirmis sagolsun simdi onu bitireyim diye cok kullaniyorum bazen sogan yerine bile katiyorum yemeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…