- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.101
Hoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin yavrunda hemencecik iyileşir inş. Bende oğlum hasta olduğu için çok aktif olamıyorum gece gündüz kucağımda bronşit oldu
allah hayırlı imanlı uzun uzunnn yaşlar nasip etsin ailenle sevdiklerinle beraber gülüm iyiki doğdunnnnnGunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Canim o baya küçük bir kase bence fazla değil canım yeterli tahminen bir avuç eder zatenKızlar ara ogunum fazla mi
Gunaydinlar kizlarrrBugun benim dogum gunum Hepinize mutlu guzel gunler diliyorummmmm
Canim o baya küçük bir kase bence fazla değil canım yeterli tahminen bir avuç eder zaten
çocuğunun üstüne hem dua oku hem de nazar ayeti vardı hangi süre olduğunu hatırlamıyorum bilen birileri vardır yazsın üstüne iliştir çocuğunAynen canım zaten kızım o kadar uslu tam uyuyan her şeyi yiyen bir çocuktu. O kadar söylüyorlardi ki oğlum olunca çocuk tam tersi oldu resmen. Ne uyur ne durur ne de kızım gibi kolayca ek gıdaya geçemedi. Nazardan olduğunu düşünüyorum yani. Dün gece de öyle oldu işte ...
Evet gördüm canım renginden tahmin ettim zatenŞ 101 de satılan reçellik kaseler var ya ondan belki görmüşsündür
Aynen canım bundan sonra daha dikkatli olacam oğlumu da her yere goturmeyecem artık. Analarina cekmisler yıldızları düşük. Bu arada Ya ben senin burcunu çok merak ediyorumçocuğunun üstüne hem dua oku hem de nazar ayeti vardı hangi süre olduğunu hatırlamıyorum bilen birileri vardır yazsın üstüne iliştir çocuğun
Tesekkur ederim arkadasim evet bende tomurcugum gibi balik burcuyumDogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canim arkadaşım
Sende mi balik burcusun kizz
Tesekkurler tatlimnice mutlu senelere mutlu sıcak ailen ile
doğum günün kutlu olsun
Gunaydin kizlar dun aksam hafif de olsa biraz kacamak yaptim bu sabah biraz arti ciktim ama olsun yarina telafi ederim insallah şunu anladim ki ben aksamlari spor yapmazsam kacamak yapmaya musait oluyorum onun icin her aksam spor yapmam lazim
He he he evet biraz oyle oldu tesekkur ederim tatlim benimAnamm ortalık balık burcu kaynıyo yav :)) Allah'ım yeni yaşını hayırlara vesile kılsın huzur mutluluk versin ailenle beraber nice senelerin olsun tatlımm :)
Insallah canim cok cokk aminnnnnDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında incecik dal gibi olursun inş
Canim can dostum ne guzel sozler bunlar duygulandirdiniz beni bugun cokk tesekkur ederimmmYaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım dostum.
Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin
Tesekkur ederim canim evet bugun pasta var kurabiyeler var yani hep cisss varr insallah dengeli yerimDoğum gunun kutlu olsun nice guzel saglikli mutlu yılların olsun insallah pasta var sizde bugun desene kız
Cok tesekkur ederim canim
Gece uykulara hasretim bensenin oğluna ne oldu önemli birşey yoktur inş. Benim oğluş bronşit oldu baygın bir şekilde yatıyor şimdi bütün gece kucağımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?