Haydi Yine Yeniden...

çocuğunun üstüne hem dua oku hem de nazar ayeti vardı hangi süre olduğunu hatırlamıyorum bilen birileri vardır yazsın üstüne iliştir çocuğun

Gunaydin kizlar dun aksam hafif de olsa biraz kacamak yaptim bu sabah biraz arti ciktim ama olsun yarina telafi ederim insallah şunu anladim ki ben aksamlari spor yapmazsam kacamak yapmaya musait oluyorum onun icin her aksam spor yapmam lazim

çocuğunun üstüne hem dua oku hem de nazar ayeti vardı hangi süre olduğunu hatırlamıyorum bilen birileri vardır yazsın üstüne iliştir çocuğun
Aynen canım bundan sonra daha dikkatli olacam oğlumu da her yere goturmeyecem artık. Analarina cekmisler yıldızları düşük. Bu arada Ya ben senin burcunu çok merak ediyorum

Gunaydin kizlar dun aksam hafif de olsa biraz kacamak yaptim bu sabah biraz arti ciktim ama olsun yarina telafi ederim insallah şunu anladim ki ben aksamlari spor yapmazsam kacamak yapmaya musait oluyorum onun icin her aksam spor yapmam lazim

Aman ha canim dikkat etmelisin. Bende bu aralar evdeki malzemelerime gore beslenecegim. Bugun meyve+protein seklinde yapacagim. Ogunlerimi. Yarinda sebze+proetin seklinde.
Bugun tartilamadim. Ama tartilsam da saliya kadar soylemicem...

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım dostum.
Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin
Canim can dostum ne guzel sozler bunlar duygulandirdiniz beni bugun cokk tesekkur ederimmm

Kızlar kafam bugün çok dolu bir çok şey düşünüyorum biraz moralmen bozuğum ve 2 tane çikolatalı gofret yedim arada yediğim kuruyemişin üzerine pişmanım ama yinede hala canım bişeyler yemek istiyor
bir öneriniz var mı bunun için kendimi nasıl frenleyebilirim

Gece uykulara hasretim ben senin oğluna ne oldu önemli birşey yoktur inş. Benim oğluş bronşit oldu baygın bir şekilde yatıyor şimdi bütün gece kucağımdaydı

Ah kıyamam yaa (( kaç yaşında canım ya da kaç aylık? Allah şifasını versin bronşitli çocuk zor hele de alerjikse.. Ventolin mi kullanıyosun? Benim oğlan azılarla köpek dişleri çıkaramadı bir türlü.. Damakları öyle bir şişmiş ki arada huzursuz oluyo çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…