Haydi Yine Yeniden...

Süt iç meyve ye canım. Meyve tıkar baya. Ben şahsen meyve sevmiyorum ama sevsem kilo kalmazdı şimdiye. Ama meyveyi de abartma tabi. Reglin mi yaklaştı onun da etkisi vardır.

Süt iç meyve ye canım. Meyve tıkar baya. Ben şahsen meyve sevmiyorum ama sevsem kilo kalmazdı şimdiye. Ama meyveyi de abartma tabi. Reglin mi yaklaştı onun da etkisi vardır.

10 gün var regl ama ne bileyim bir doluyum
meyve bende sevmem pek şimdi yeşil çay yaptım bakalım umarım keser

Ah kuzum aynı durumdayım dün arkadasa gittim ya, herkes yok bu çocuğa hava mi bastın. Yok sen bunu nasıl tasiyon falan filan.. gıcık oldum ve bütün gece uyumadık

Aynen canım benimki de nazarladı ya.. Okudum halbuki.. Ben bile başımı kaldıramıyorum ki çocuk napsın. Kv nin misafirinde bir göz var ki sağlam adamı çökertir. Benim oğlanla görümceminki yan yana gelince zaten nazar olması için yeterli. Çocuk 4 yaşına girecek benimki 15 aylık. Tamam bnmki normale göre daha büyük duruyo ve gelişimi üst sınırlarda ama görümceminki normalden çok çok zayıf. Küçük görümcem bi bnmkini bi onu alıyo bnm oğlanı kaldıramıyo zorlanıyo güldüler falan. Yok löp löp yutuyomuş benimki bilmem ne. Aşırı iştahlı değil aslında ama kalabalıkta iştahı geliyo işte. Bi de çiğnemeden yutuyo bazen Evde o kadar da kolay yemiyo. Hatta sık sık öğüren bir çocuk. Bir de aşırı hareketli. Bu kadar hareketli olmasa bu kadar daha olur. Neyse maşallah diyelim..

Eşler birbirini hissediyor demekki.Benimde sebebi belli olmayan bir keyifsizlik var üzerimde.Ne diyet düşünmek istiyorum nede başka bişey.Modum çok düşük...

Fırtınalara göğüs gereceksin, gördüğün güneşli günler hatırına. Bir sonraki gökkuşağı belki bizim için olur, olamaz mı ?!!

Bu sözü bugün okuduğum kitapta buldum, ne kadar güzel bir söz.. Bir sonraki gökkuşağı bizim için olsun canlar ...

aynen diyet umrumda değil hani kilo verdim rahatlığı değil sadece keyif alamama hayattan
Bendede kilo verme rahatlığı değil ki tam aksine daha da çok vermek istiyorum .bendeki hayat bıkkınlığı da değil.hava şartlarından falan sanırım.içim daraldı bugün.güneşli günlerde daha enerjik oluyorum ben.
sendeki durum reglinin yaklaşması ile birlikte gelen psikolojik durum olabilir.yine görecek miyim kırmızıları endişesi...

:) galiba beni yoran bu anlaşılmak ne kadar güzel

1 yaşında bünyesi zayıf zaten hemen hastalanıyor pulmicort hava ventolin kullanıyoruz. Dişleri çıkarken huzursuz oluyorlar kıyamam ondan huysuzluğu bugünlerde geçecek inş biraz sabır lazım ama çok yıpranıyoruz

SABAH 8:00
1 yumurta
4 küp kaşar peynir
1 çatal beyaz peynir ekmek arası bunlar

ARA 10:00
1 avuç kuruyemiş

ARA 11:00
2 çikolatalı gofret

ÖĞLE 13:00
1 kase tarhana çorba
1 küçük karnıyarık
1 bardak ayran

ARA 15:00
7 parça bitter

AKŞAM 17:30
1 activia yoğurt

2,5 lt su

tomurcukkk ve diğer arkadaşlar daha da birşey yemem açlıktan değildi benimki hatta şuan midem bulanıyor
kızabilirsiniz ama yedim artık

Canim kızacak bir şey yok niye kızalım. Senin için farklı bir gün illa ki biliyorsun doğruyu beynine bol bol mutluluk hormonu gitmiş

gofreti anlayamadım tam olarak.şu bildğimiz çikoltalı gofret mi uzun olan üzeri çikolata kaplı.yoksa minik gofretlerden kakaolu olan mı.
7 parça bitter de çok tabi.ama bugün bende böyleyim.şuana kadar iş yerinde kaçamağım yok ama eve gidince nasıl bir ruh halinde olurum bilemiyorum tabii

bildiğimiz uzun çikolatalı gofretler

Bende menumu vereyim ki kaçamak olmasın
D Deligonul783

ılık limonlu şu
3 kuru kayısı

Sabah 9.00: çeyrek simit
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin

ara: Türk Kahvesi
2 dlm bitter

Öğle 12.00: 2 kepçe mercimek çorbası
2 dlm yumurtalı ıspanak(börek dilimi gibi)
4 kaşık yoğurt

akşam 3.15: ton balıklı salata

ara: Türk Kahvesi

ara: süt (yatmadan içerim)

Su 3 litre

çok iyi bir menü canım ama kapanış saati yine çok erken.akşam acıkmıyorsan sırf sütle mükkemmel o zaman

Aynen canım bundan sonra daha dikkatli olacam oğlumu da her yere goturmeyecem artık. Analarina cekmisler yıldızları düşük. Bu arada Ya ben senin burcunu çok merak ediyorum
burçlara inanmıyorum ben bence herhangi bir ayda doğdu diye insanın kişiliği belirlenmez zaten benim kine de baktım ilgisi alakası yok benle heheheh terazi burcu oluyorum 22 ekim de doğmuşum

çok iyi bir menü canım ama kapanış saati yine çok erken.akşam acıkmıyorsan sırf sütle mükkemmel o zaman
Aciktigim zamanlar geçen hafta oldu canım ama çok açılınca yarım avuç leblebi yiyebiliyorum. Bol da su icince oyalanmış oluyorum. Erken birakmazsam kilo veremiyorum maalesef sabit kalıyorum..

benim de canım sıkkın benim sıpa 3 kere ödev yapmamış diye cezaya kaldı öğretmeni ödevlerini yapana kadar bırakmıyacakmış sınıf öğretmeni aradı söyledi yarım saat geç gelir en son servis eve en yakın neresiyse orda bırakır dedi
babamız bunu duyunca evde kıyamet kopacak
akşama da pizza istemişlerdi hamurunu fırından aldı öğlen eşim hazırladım gelsinler fırına atıcam

sabah canım bişey istemedi yoğurdun suyundan içtim 1 bardak kadar
öğle
2 kase yayla çorbası içtim
1 dilim bayat ekmekle
şimdi sütle kahve içeyim diyorum yoksa çekmecedeki çikolatalı gofreti lüpliycem incitanesi gibi bende bu gün nedense yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…