Haydi Yine Yeniden...

Ben gibi angelina35 in de sesi cikmadi galiba bu aksam.neler yapti acaba dogum gunuydu ne de olsa.yogun gecmistir muhtemelen.
bende yeni yataga girdim.oglusumda sorun yok cok sukur toparladi gibi.ama mizmizligindan hic vazgecmedi.dis mi cikariyor ne.
kimsecikler yok sohbette galiba.ekim uyumus uyanmis.ilerleyen saatlerde dokturmeye baslar.
sabah okurum artik nasipse.herkese hayirli geceler...

[QUOT="ekim2009, post: 45631688, member: 143218"]allah hayırlı imanlı uzun uzunnn yaşlar nasip etsin ailenle sevdiklerinle beraber gülüm iyiki doğdunnnnn[/QUOTE]
Cokk tesekkur ederim canim benimm

Hemen yazdım kağıda 7 yaşındaki oğluma kullanırım çok sağol canım

Ay masallah 5yasinda kuran okuyor valla kiskandim benim kizim da 4 yasinda

Subyan mektebine gidiyor. Aslinda bu sene gondermeyecektim kendisi cok isteyince aralik ayinda okula yazildi. Insanin cok hosuna gidiyor okumasi. Allah size de nasip etsin.
kiz sen hep ben sizden yaşca buyugum diyorsun cpcugun kucuk daha. Sen kac yasinda sin ki. Ben 29 olacam nisanda

Afiyet olsun tatlim biraz karbon agirlikli olmus dikkatet bugun daha cok protein agirlikli olursa dengelersin fistik

Ozur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
Canimm cokk gecmis olsun allahim yaa dun benim oglum ateste zirve yapti yegen hasta kustu allahim gelinle resmen salak olduk cocuklar cok kotuydu oglum halen atesli dun sabah yefigi ile duruyo elime telefonu aldim yazayim dedim baktim cayir cayir yaniyo menude yazamadim ne olur kusuruma bakmayin simdi biraz uyudu ates 38, 9 bekliyorum dusmesini

Off baya da yüksekmiş ya.İnşallah çabucak atlatır.Ne oldu enfeksiyon falan mı var kanda ateş bu kadar yüksek

Off baya da yüksekmiş ya.İnşallah çabucak atlatır.Ne oldu enfeksiyon falan mı var kanda ateş bu kadar yüksek
Bogaz enfeksiyonu canim hep ayni oluyo az once dusmeye basladi tabi ilacin etkisiyle 38 e sukreder olduk dun baya baya yogundu arada bile giremedim hastalik mahvetti bizi yegenimde hasta hayaa men kustum dedi durdu kuzum pastayi ikisi ufledi on onbes defa yaktik mumlari tek orda eglendiler gerisinde zaten yatti ikiside

Çok geçmiş olsun canım. Salgın var galiba herkesin çocuğu hasta bizde hastayız. İnşallah hemen iyileşirler

Dunku menum ekim2009
Sabah : 9:30
Iki dilim tb ekmek
Bes alti dilim sucuk
Dort dilim kasar
Biraz tel peynir
Ara: 14:00 Dibek kahvesi gelinimiz getirmis yumusak bir icimi var
Bir kuru kayisi
Uc tane kuru uzum
Aksam: 17:30
Bir kiymali pide
Bir bardak ayran
Bol yesillikli salata
Ara00 bir ince dilim yas pasta
Iki tane gevrekli cukalatati kurabiye cevizden kucuktuler
Menum bu kizlar gelinimizde pogaca yapmis yaprak sarmislar pazi sarmis annem yemedim annemde pideden koymus yemedim diye aksam soylendi durdu yemedinki bisry diye kardesim kola doldurmus cocuklarla ilgilenirken yok dedim onuda icmedim atlatmaya calistim ins olmustur ...

Kıyamam ikisine de yaaaa Çabucak iyileşsinler inşallah.Çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırık oluyor

Çok geçmiş olsun canım. Salgın var galiba herkesin çocuğu hasta bizde hastayız. İnşallah hemen iyileşirler
Olabilir tatlim sizede cok gecmis olsun yanliz kullandigin ilaclar bir yasindaki cocuga agir gelir helede pulmicort nefes acicidir ama kortizon var icinde biz agir astim ataklarinda kullaniyoduk dikkatli kullanmakta yarar var canim ...bir tarifte ben vereyim iyi gelcek bebise
Iki uc tane keci boynuzunu kir bir bardak suda yedi dk kaynat sabah aksam icir cok iyi gelcek cok kisiye tavsiye ettim herkes dua etti bana oglumun astim ataklari boyle iyilesti allah razi olsun Ibrahim Saracoglundan onun tarifidir ins sizede iyi gelir canim ....

Biliyorum pulmicortu bende kullanmak istemiyorum ama bundan önce zatüre oldu şimdi korkuyorum mecburen kullanıyorum bende ne yapacağımı bilemiyorum. Keçi boynuzunu alıp yapacağım inş bizde faydasını görürüz. Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…