- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.321
Tesekkur ederim canimDogum gunun kutlu olsun canim
Günaydın canim..senin için gün bayağı erken başlıyorGünaydın arkadaşlarım
Hemen yazdım kağıda 7 yaşındaki oğluma kullanırım çok sağol canım40 gr damla sakızını iyice ezip(yapışıyor o yüzden önce buzlukta dondurup sonra bir poşet içinde ezmek daha kolay) 100 gr saf zeytinyağıyla cam kavanoza koyuyorsun güneş görmeyen bir yerde her sabah iyice karıştırıp kaldırıyorsun 9 gün sonra yetişkinler 1 yemek kaşığı çocuklar 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına içiyor
benim oğlum bununla iyileşti antibiyotikler ağızdan çekilen fıs fıslar neler neler kullandık yine de tıkanıyordu çocuğum öksüre öksüre boğulur gibi oluyordu benimki 5-6 yaşındaydı galiba bunu içirdiğim de her defasında midesi kalktığı için üstüne hemen çilek reçeli verirdim şimdi 14 yaşında odur budur allaha şükür ne bronşit nede astıma çevirdi çevirecek lafı olmadı iyileşti oğlum
Canimm cok tesekkur ederim bende sizleri seviyorum ....Yiğenim kız oldu herkese güzel dilekleri için teşekkürler Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı mutlu evlat versin
angelina35 iyiki doğdun iyiki bizim gruptasın hep sevdiklerinle mutlu kal seni seviyorum arkadaşım
Ay masallah 5yasinda kuran okuyor valla kiskandim benim kizim da 4 yasinda
Afiyet olsun tatlim biraz karbon agirlikli olmus dikkatet bugun daha cok protein agirlikli olursa dengelersin fistikangelina35
sabah 10
1 bardak yoğurdun suyu
öğle 12:15
2 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara 13:20
1 küçük muz
ara 16:30
nescafeli süt
akşam 19:10
1 dilim ev pizzası (2.5-3 dilim ekmeğe denk gelebilir)
2 bardak elma suyu
Canimm cokk gecmis olsun allahim yaa dun benim oglum ateste zirve yapti yegen hasta kustu allahim gelinle resmen salak olduk cocuklar cok kotuydu oglum halen atesli dun sabah yefigi ile duruyo elime telefonu aldim yazayim dedim baktim cayir cayir yaniyo menude yazamadim ne olur kusuruma bakmayin simdi biraz uyudu ates 38, 9 bekliyorum dusmesiniOzur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
Off baya da yüksekmiş ya.İnşallah çabucak atlatır.Ne oldu enfeksiyon falan mı var kanda ateş bu kadar yüksekCanimm cokk gecmis olsun allahim yaa dun benim oglum ateste zirve yapti yegen hasta kustu allahim gelinle resmen salak olduk cocuklar cok kotuydu oglum halen atesli dun sabah yefigi ile duruyo elime telefonu aldim yazayim dedim baktim cayir cayir yaniyo menude yazamadim ne olur kusuruma bakmayin simdi biraz uyudu ates 38, 9 bekliyorum dusmesini
Bogaz enfeksiyonu canim hep ayni oluyo az once dusmeye basladi tabi ilacin etkisiyle 38 e sukreder olduk dun baya baya yogundu arada bile giremedim hastalik mahvetti bizi yegenimde hasta hayaa men kustum dedi durdu kuzum pastayi ikisi ufledi on onbes defa yaktik mumlari tek orda eglendiler gerisinde zaten yatti ikisideOff baya da yüksekmiş ya.İnşallah çabucak atlatır.Ne oldu enfeksiyon falan mı var kanda ateş bu kadar yüksek
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var galiba herkesin çocuğu hasta bizde hastayız. İnşallah hemen iyileşirlerCanimm cokk gecmis olsun allahim yaa dun benim oglum ateste zirve yapti yegen hasta kustu allahim gelinle resmen salak olduk cocuklar cok kotuydu oglum halen atesli dun sabah yefigi ile duruyo elime telefonu aldim yazayim dedim baktim cayir cayir yaniyo menude yazamadim ne olur kusuruma bakmayin simdi biraz uyudu ates 38, 9 bekliyorum dusmesini
Kıyamam ikisine de yaaaaBogaz enfeksiyonu canim hep ayni oluyo az once dusmeye basladi tabi ilacin etkisiyle 38 e sukreder olduk dun baya baya yogundu arada bile giremedim hastalik mahvetti bizi yegenimde hasta hayaa men kustum dedi durdu kuzum pastayi ikisi ufledi on onbes defa yaktik mumlari tek orda eglendiler gerisinde zaten yatti ikiside
Olabilir tatlim sizede cok gecmis olsun yanliz kullandigin ilaclar bir yasindaki cocuga agir gelir helede pulmicort nefes acicidir ama kortizon var icinde biz agir astim ataklarinda kullaniyoduk dikkatli kullanmakta yarar var canim ...bir tarifte ben vereyim iyi gelcek bebiseÇok geçmiş olsun canım. Salgın var galiba herkesin çocuğu hasta bizde hastayız. İnşallah hemen iyileşirler
Aynen canim yaa cok zor hastalik dunku uykumla duruyorum bazen ilacta kar etmiyo biraz iyilessin tam kan baktircam genelde iyi ama yinede baktirmak lazimKıyamam ikisine de yaaaaÇabucak iyileşsinler inşallah.Çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırık oluyor
Biliyorum pulmicortu bende kullanmak istemiyorum ama bundan önce zatüre oldu şimdi korkuyorum mecburen kullanıyorum bende ne yapacağımı bilemiyorum. Keçi boynuzunu alıp yapacağım inş bizde faydasını görürüz. Çok sağol canımOlabilir tatlim sizede cok gecmis olsun yanliz kullandigin ilaclar bir yasindaki cocuga agir gelir helede pulmicort nefes acicidir ama kortizon var icinde biz agir astim ataklarinda kullaniyoduk dikkatli kullanmakta yarar var canim ...bir tarifte ben vereyim iyi gelcek bebise
Iki uc tane keci boynuzunu kir bir bardak suda yedi dk kaynat sabah aksam icir cok iyi gelcek cok kisiye tavsiye ettim herkes dua etti bana oglumun astim ataklari boyle iyilesti allah razi olsun Ibrahim Saracoglundan onun tarifidir ins sizede iyi gelir canim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?