Haydi Yine Yeniden...

Canim bu takim Allah in izniyle incecik olacak. Bu bir irade savaşi icimizde. Ay ben tarilmaya korkuyorum nedense

Canım bnm emziriyosun ya ondan dedim. Dikkat et için geçer çok sık emziriyosun. Detoks gibi olmuş menün.

Ay zaten kocam evde olsa hayatta boyle yapamazdim. Yedirirdi biseyler. Yarin evde bakalim ne olacak.. cok sukur sütüm de dwgisiklik yok cunki 3 4 lt su iciyorum en azi bile 2lt oluyor

Canim bu takim Allah in izniyle incecik olacak. Bu bir irade savaşi icimizde. Ay ben tarilmaya korkuyorum nedense

İnşallah canim bütün arkadaşlarımızla beraber incecik oluruz.. ben ve ekim en arkadan gelir yetisiriz dimi ablam ekim2009 :))
Tartilma canim saliya buyuk bir sürpriz yaparsin bize ve kendine

Ay zaten kocam evde olsa hayatta boyle yapamazdim. Yedirirdi biseyler. Yarin evde bakalim ne olacak.. cok sukur sütüm de dwgisiklik yok cunki 3 4 lt su iciyorum en azi bile 2lt oluyor

Canım öyle hemen fark etmez de o açıdan demedim sütün yine gelir bol sıvı var çünkü ama sana zararı olmasın diye dedim.

Kankim Sarah jio nun yeşil deniz kabuğu da harika :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…