- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.301
Sende mi kiz super super
ayyy insanın ciğerine sokası gelir nasıl mutlu olmuş yaradanına kurban olurum ben onunnnnCok sagol canim. Rabbim devamini da nasip etsin yavruma. Becerikli degilim pek ama buna nasil mutlu oluyor. Seni dunyalar kadar seviyorum anne diye diye yatti
Yok canim onum listesi degil tamamen kendim yaptım. Benim aldiklarimi acilen vermem gerek yoksa motivasyan giderse bende biterim
Oo hepsini arastirip ilgimi cekebilecekleri alirim canim cok tesekkurler.. aklimda tutamam diye ekran resmi çektimzaten bir kitap ilgimi cekerse 3 gunu bulmuyor bitirmem
Aynen öyle az once eltim mis gibi börek getirdi kokladim biraktim spordan sonra yer miyim
Insallah takimca devam ederiz
Canım bnm emziriyosun ya ondan dedim. Dikkat et için geçer çok sık emziriyosun. Detoks gibi olmuş menün.
Canim bu takim Allah in izniyle incecik olacak. Bu bir irade savaşi icimizde. Ay ben tarilmaya korkuyorum nedense
Ay zaten kocam evde olsa hayatta boyle yapamazdim. Yedirirdi biseyler. Yarin evde bakalim ne olacak.. cok sukur sütüm de dwgisiklik yok cunki 3 4 lt su iciyorum en azi bile 2lt oluyor
kızlar bana müsaade yatmadan kıyma çıkarmıştım çözülmüş iyice dolma içi hazırlıyıp dolaba geri koyayım unutmadan
Eki Görüntüle 1796998 @milad_tb Canim daha tam bitmedi susleme asamasindayim etegimiz bitti ama. Bu da badisi.
Cok guzel olmus ya kizin kac yasinda
Kankim Sarah jio nun yeşil deniz kabuğu da harika :)Sever misin bilmem ama sürüklenmek istersen dan brown çok akıcı dili var. 2 günde bir kitabını okursun. Sarah jio en son gündüzsefası okudum bir gün bir gecede. Bir hafta bile olmadı okuyalı. Hayallere dalıp bir solukta okumak istersen tavsiye ederim :))) aşk,hüzün var.. böğürtlen kışı, mart menekşeleri, yağmur sonrası da güzel. Ama en güzeli bence mart menekşeleri.
Tarih içerikli de yavuz sultan selim okumanı isterim.şah ve sultan dı sanırım. O da bayıldığım kitaplardan biridir.
Ruh dinginliği için 'eyvallah' tavsiye ederim. Elif gibi sevmek ya da..
Şimdilik bunlar geldi aklıma :)))
Iyi geceler kizlar Allah rahatlik versin
Mayis 11 de 5 yasini dolduracak
Iyi geceler tatlim.. bende kacayim yavas yavas spordan sonra coştum azicik nasıl uyurum bilmem ama denemem lazim:))
Ben de yatar... iyi geceler
Şu anlık hedefim 60 kiloya inmek sonra 50li kiloları görücem inşBende inanıyorum sana canım her gün bizim için daha iyi olacak hedefin kaçtı
B buzzkralice
Sabah 08.30
2 kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Ara 10.30
2 incir
Yarım ceviz
Öğle 12.30
1 tabak kereviz yemeği
Salata
Ara 14.00
2 kare bitter çikolata
Akşam 18.20
Pırasa çorbası
Salata
1.5 su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?