- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.281
her tür kitaptan her yazardan okumanın avantajı bu işte miladım kiminki gök kuşağı gibi kimin ki tek renk onu mukayese edebiliyorsun ne olursa olsun okumanın tadı bambaşka
Yok kız ne ozuru menülerim aşikar zatenAyyy kankim özürrrrne bileyim pat diye söyleyiverdim
Sagol canım ya moral oldun bana.. ben menüleri yorumlayamadim aksam üstü yogundum mahcup oluyorum böyle olunca.. kusura bakma emi canım
Kondisyon canim.basit yani
Kondisyonu da tavsiye eden var ortağım ama nasıldır bilmiyorum.. eliptigin farki uzay yürüyüşü gibu oldugundan ust bölgeyi de calistiriyir bendede sorun daha cok üst bolge kadina yakısmıyor diye düşünüyorum.. sen elma tipli misin armut mu
maşallah rabbim esirgesin kuzumu kurana da geçmiş okuyor anasına da maşallah kızına ciciler dikiyorEki Görüntüle 1796998 @milad_tb Canim daha tam bitmedi susleme asamasindayim etegimiz bitti ama. Bu da badisi.
Daha dün bir kitap bitirdim çok güzeldi yüreğime dokundu "çizgili pijemali çocuk" iskenderi okumuştum. Serenad da Zülfü livanelinin en iyi kitabidir gerisini okumasan da olur
dolabı bi açtım eşim almış yemiş geri borcamın ağzını folyoyla kapamıştım ucunu açık bırakmış düzeltiyim derken kokusu çok güzel geldi kakaonun bende hiç tabağa bile koymadan dolabın içine giren fare gibi ucundan tırtıkladım hehehehe
Eki Görüntüle 1796998 @milad_tb Canim daha tam bitmedi susleme asamasindayim etegimiz bitti ama. Bu da badisi.
Aynen öyle canim yelpazem geniş bu ara.. okunmasi gerekir diye dusundugunuz bir kitap okursaniz tavsiyelerinizi beklerim kizlar..
30 dk bisiklet sürüldü kankilerim kan ter içinde kaldigima göre bugunum dunden daha faydali oldu iki günü bir olan ziyandadir dimiA aysun163 T tatlitambak
Eki Görüntüle 1796998 @milad_tb Canim daha tam bitmedi susleme asamasindayim etegimiz bitti ama. Bu da badisi.
Kesinlikle oyle canim. Bende 30 dk bisiklet sürdum bugün. Senin bisiklet eliptik mi yoksa kondisyon mu
Öğlen makarna var ama bana hiç fazla gelmedi güzel menü canım afiyet olsun.
Hafif bir menü olmuş bol eksi getirir :)
1 lahmacun eminim artı getirmez bu menüyle. Bi kahvaltı var başka bişi yok zaten iyi olmuş yediğin.
Canım senin menün de çok az geldi bana. Pizza hariç tabii.
Canım bugün menü sadece greyfurttan mı ibaret? Bi diyet yapıyosun galiba onun listeden dimi bu? Aynen böyle mi yksa sen mi az yedin? Yumurta harici katı bişey yok. Biraz riskli bi diyet gibi geldi bana. Dikkat et şeker düşüklüğünden baygınlık geçirme. Şahsen beni zorlar bunu uygulasam. Şahsi fikrim.
Kızlar noluyo size bugün kimse bişi yememiş gibi geldi banasenin menün de çok az canım. Gerçi ekmek var kek var ama yine de az. Yani senin menülerine alışmışım ya heralde ondan az göründü gözüme.
bende 2 saat yatma sporu yaptım horul horul siz bisiklette ter atarken :))Sende mi kiz super super
maşallah rabbim esirgesin kuzumu kurana da geçmiş okuyor anasına da maşallah kızına ciciler dikiyor
Bu kitabi not alicam canim sağolasın.. bu tavsiyen de iyi oldu
Ah ekimim sen son gunlerdeki menulerinle bence bu küçük kacamagi haketmistin zaten
Ayyy bayildim tütü etek mi olacak altina canim? Yerim onu ben ya kuran okuyusunu hayal ettim giysiler icinde.. Masalllah
Sever misin bilmem ama sürüklenmek istersen dan brown çok akıcı dili var. 2 günde bir kitabını okursun. Sarah jio en son gündüzsefası okudum bir gün bir gecede. Bir hafta bile olmadı okuyalı. Hayallere dalıp bir solukta okumak istersen tavsiye ederim :))) aşk,hüzün var.. böğürtlen kışı, mart menekşeleri, yağmur sonrası da güzel. Ama en güzeli bence mart menekşeleri.
Tarih içerikli de yavuz sultan selim okumanı isterim.şah ve sultan dı sanırım. O da bayıldığım kitaplardan biridir.
Ruh dinginliği için 'eyvallah' tavsiye ederim. Elif gibi sevmek ya da..
Şimdilik bunlar geldi aklıma :)))
Aferin kiz valla supersin spor yapinca insan bisey yemeye kiyamiyor o kadar emekten sonra insallah devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?