Haydi Yine Yeniden...

her tür kitaptan her yazardan okumanın avantajı bu işte miladım kiminki gök kuşağı gibi kimin ki tek renk onu mukayese edebiliyorsun ne olursa olsun okumanın tadı bambaşka

Aynen öyle canim yelpazem geniş bu ara.. okunmasi gerekir diye dusundugunuz bir kitap okursaniz tavsiyelerinizi beklerim kizlar..

Sagol canım ya moral oldun bana.. ben menüleri yorumlayamadim aksam üstü yogundum mahcup oluyorum böyle olunca.. kusura bakma emi canım

Önemli değil tatlım işim olunca ben de yorum yapamıyorum bazen. Bir gün ben yapamam sen yaparsın sorun değil böyle şeyler kuzum..

Kondisyon canim.basit yani

Kondisyonu da tavsiye eden var ortağım ama nasıldır bilmiyorum.. eliptigin farki uzay yürüyüşü gibu oldugundan ust bölgeyi de calistiriyir bendede sorun daha cok üst bolge kadina yakısmıyor diye düşünüyorum.. sen elma tipli misin armut mu

Eliptigi hic denemedim. Evde bos bos duracagina yapiyorum iste yürüyüş e gidemeyince. Ben kum saati tipindeyim canim.

Daha dün bir kitap bitirdim çok güzeldi yüreğime dokundu "çizgili pijemali çocuk" iskenderi okumuştum. Serenad da Zülfü livanelinin en iyi kitabidir gerisini okumasan da olur

Bu kitabi not alicam canim sağolasın.. bu tavsiyen de iyi oldu

Ah ekimim sen son gunlerdeki menulerinle bence bu küçük kacamagi haketmistin zaten

Eki Görüntüle 1796998 @milad_tb Canim daha tam bitmedi susleme asamasindayim etegimiz bitti ama. Bu da badisi.

Ayyy bayildim tütü etek mi olacak altina canim? Yerim onu ben ya kuran okuyusunu hayal ettim giysiler icinde.. Masalllah

Aynen öyle canim yelpazem geniş bu ara.. okunmasi gerekir diye dusundugunuz bir kitap okursaniz tavsiyelerinizi beklerim kizlar..

Sever misin bilmem ama sürüklenmek istersen dan brown çok akıcı dili var. 2 günde bir kitabını okursun. Sarah jio en son gündüzsefası okudum bir gün bir gecede. Bir hafta bile olmadı okuyalı. Hayallere dalıp bir solukta okumak istersen tavsiye ederim :))) aşk,hüzün var.. böğürtlen kışı, mart menekşeleri, yağmur sonrası da güzel. Ama en güzeli bence mart menekşeleri.
Tarih içerikli de yavuz sultan selim okumanı isterim.şah ve sultan dı sanırım. O da bayıldığım kitaplardan biridir.
Ruh dinginliği için 'eyvallah' tavsiye ederim. Elif gibi sevmek ya da..
Şimdilik bunlar geldi aklıma :)))

Yok canim onum listesi degil tamamen kendim yaptım. Benim aldiklarimi acilen vermem gerek yoksa motivasyan giderse bende biterim

maşallah rabbim esirgesin kuzumu kurana da geçmiş okuyor anasına da maşallah kızına ciciler dikiyor

Cok sagol canim. Rabbim devamini da nasip etsin yavruma. Becerikli degilim pek ama buna nasil mutlu oluyor. Seni dunyalar kadar seviyorum anne diye diye yatti

Evet canim alti da tütü etek yaptim pespembe.

Oo hepsini arastirip ilgimi cekebilecekleri alirim canim cok tesekkurler.. aklimda tutamam diye ekran resmi çektim zaten bir kitap ilgimi cekerse 3 gunu bulmuyor bitirmem

Aferin kiz valla supersin spor yapinca insan bisey yemeye kiyamiyor o kadar emekten sonra insallah devam edersin

Aynen öyle az once eltim mis gibi börek getirdi kokladim biraktim spordan sonra yer miyim
Insallah takimca devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…