Haydi Yine Yeniden...

Bende ventolin ve pulmicort karıştırıp veriyorum nebulizatörle

vah vahh hastalar ikiledi sen anlattıkça ben görüyorum sanki halinizi rabbim şifa versin çocuklara gelininizle sana da güç kuvvet versin inşallah limonata yapın verin hem ağızlarına birşeyler girmesi için ön ayak olur hem de içlerinin hareretini alır aysunun bebiş senin oğlan ve yeğen kimde küçük çocuk varsa hastalar hep insan çok üzülüyor ama elinden bişey gelmiyor ya ancak şifa için rabbime dua edebiliyoruz

maşallah gülüm onca bolluğa çeşide rağmen çok iyi az tutmuşsun afiyet şifa olsun hepinize

kızlar herkese merhaba
herkese geçmiş olsun
bende şimdi geldim daha sabah 8 den beri çektiler dişimi ama çok bağırdım devlette ordan oraya gönderdiler felan filan tabi bu arada çıktık hastaneden arabamızı çekiciler götürmüş durduk yere bir de gittik otoparka ona 100 verdik çok sinir oldum ya ben özele gidip dişimi yaptırmadım bu trafikçilere verdik çok moralim bozuldu

Geçmiş olsun canım dış gerçekte n çok zor ya. Olsun gülüm ya çıkacağı varmış

Geçmiş olsun canım.
Ne ara da çekmişler aracı yaa.İşlerine geldiği gibi davranıyorlar bence.Sinir bozucu bir durum hakikaten.bende yoktan yere trafik cezası ödemeye sinir olurum

şimdi ağzıma yine dolu dolu küfür geldi nasıl diş çekiyorlar doğru düzgün ilaç verip tam uyuşturmadı mı ki denyolar bağırttılar seni aracınızı yanlış yere park etmeden çektilerse para lazımdır gözüne kestirdiklerini çekiyorlardır allah korkusu olmayan insanlardan her şey beklenir
bari dişi çektirdin bundan sonra rahat edersin ağrın sızın olmaz inşallah

ya hastanenin caddesi bizim gibi bir sürü arka arkaya durmuşuz sıradan temizliyorlar dı işte eşimde beni birakamdı ara ara çıkıp bakıyordu ama yinede gitti
2 defa işlem öncesi bir tanede işlem sırasında yaptı ona ragmen çok acıdı ya doktor gıcıktı

kalabalık şehirlerde devlet hastaneleri doktorları için kasap denir çok hastaları olunca onlarda artık duygusuzlaşıp gıcık oluyorlar diye :)

inciiitanesi canim bizde magzaya gitmistik ayni boy lu boyunca arabalar park etmisti. Ciktik ki arabamizi cekiciye yukluyorlar. Zor bela indirdik. Megersem farketmeden yaya gecidine park etmisiz...
gecmis olsun canim.

sağol canım sadece sinir bozucu o paraya bir gün çalışıyoruz adamlar 5 dk alıyorlar

Ay bayanamadim tartildim ben tuvalete cikmama ragmen eksideyim cok şükür
@milad_tb
Maşallah canim benim 70 lere doğru yol aldin kim tutar seni simdi okula gidiyorum veli toplantısına mutlu mutlu cikacam disari sayende kilo vermeniz beni cok mutlu ediyor

sağol canım sadece sinir bozucu o paraya bir gün çalışıyoruz adamlar 5 dk alıyorlar

Üzüldüm adina incim ya keske dişini ozelden cekseymissin de para oraya gitseydi bari ama can sagligi olsun diyelim kuzum üzme kendini gideceği varmis o paranin..

inciiitanesi canım çok geçmiş olsun olacağı varmış çıkacakmış işte.. Cana gelmesin de boşver.
angelina35 Çok geçmiş olsun kuzucuklara yaa benim oğlan da dün akşam fışkırır şekilde kustu. Bu sabahta bişi yemedi öğürüyo midesi bulanıyo. Gece de uyumadı. Aptal gibiyim. Uyumuyorum sürekli migrenim tutuyo ve başağrısından burnumdan kan geliyo artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…