Haydi Yine Yeniden...

Tüh ya neyse canım allah sana sağlık güç kuvvet versin. Kuzucuga da şifa versin. Bu arada arti durumu ne alemde canım bugün soracaktım sana :)

Amin amin tüm annelere inş. Belki iyi gelir diye nescafe yaptım içiyorum. Genelde rahatlatıyo bakalım.
Artı kalmayacak gibi inşallah canım.

Amin amin tüm annelere inş. Belki iyi gelir diye nescafe yaptım içiyorum. Genelde rahatlatıyo bakalım.
Artı kalmayacak gibi inşallah canım.
Oh ne güzel benim de cumartesi ve pazartesi çok yoğun olacak canım gezmeler yani. Ins o günler cısslardan uzak durursam iyi olacak. 3 veya 4 gün sonra da regl olacam bu haftam gıcık yani

Menumu vereyim
D Deligonul783

Sabah 8.30: 3 kuru kayısı
1 has yumurta
4 zeytin
Ara: 1 tane kepekli galeta
Ara: 1 sek Nescafe
2 dilim bitter
Öğle 12.30: bir parça tavuk(but yarısı)
1 dilim beyaz ekmek
Salata
akşam 16.00: 1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık yoğurt
Marul, salatalık
ara 20.00: Sütlü kahve(sütü çok)

3 litre su

Slm kızlar sonunda oturdum bugün yoğun ve koşturmacalı bir okul günüydü büyük kızım hasta okula gitmedi üşütmüş kendime biraz geleyim onunla da ilgileneceğim

tomurcukkk
SABAH 07:30
1 tane ev poğaçası (pastaneden alma)

ARA
yok

ÖĞLE 13:00
1 tane küçük köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yayla çorba

ARA 16:00
1 avuçtan az leblebi

AKŞAM 20:00
1 parça tavuk (belki yerim dişimin durumuna göre)

1 lt su içtim 1 lt daha içmeye çalışacağım malum dişim ağrıyor biraz

Menümü anlatayım
Aç karnına (06:30)
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, yarım dilim ballı kaymaklı ekmek, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara yoktu
Öğle(12:20)
1 açma,1 küçük börek, 1.5 kurabiye, 1 zeytinyağlı sarma, çay
Ara(15:00)
Muz,avuç içi fındık
Akşam (16:35)
Erişteli yeşil mercimek çorbası
Ara
Türk kahvesi

öğlen bol karbonhidratlı olmuş canım ama sen onu çoktan eritmişsindir zaten

Tavuğu yemeye çalışırsan iyi olur canım.olmadı ılık çorba iç.yasak mı bilemiyorum tabi ama.menü genelini beğendim tatlım

Evet öğlen sağlam olmuş harbiden.Ama bu aralar tempon çok yüksek.Sende kalacağını sanmıyorum bunların etkisinin

Tavuğu yemeye çalışırsan iyi olur canım.olmadı ılık çorba iç.yasak mı bilemiyorum tabi ama.menü genelini beğendim tatlım

sağol canım yasak değil öğlene kadardı yasak ama ya benim canım çok tatlı ağrıyo yada bilmiyorum işte yersem onu da artık suyum çok az bugün :)

ohh afiyet olsun sen ölçülü yemeyi bilirisn bu kadar kilo vermişssin canım
Emin değilim ama öyle hissediyorum.Birşey canım çektiğinde genelde yapıyor ertesi gün yada bikaç gün sonra.
Bugün sabah ve öğlen tost yedim aslında.Akşam makarnayla birlikte baya bi karbonhidrat günü olacak ama neyse

olsun canın istemiş bir şey olmaz maşallah 2 haftadır da gayet güzel gidiyorsun

Kizlar gunduz alisveris yaptik esimle. Eve yeni geldim aksam yemegim de yok.ne yapacam bilmiyorum.oglumu uyutuyorum simdi.
aksam da bebek gormeye gidecegiz. Menumu aksam donunce ancak yazabilirim. Ne yiyecegimi bilmiyorum cunki

Selam kizlar bugün disarda bayagi dolaştım hafif bir ruzgar vardi bende nasibimi aldim galiba başım felaket ağrıyor bu aksam balik salata yiyecektim yapacak halim yok balik kokusunuda cekemeyecegim..

Menümü vereyim biraz dinleneyim basimin agrisi gecince gelirim..

Sabah 07.45
Oglumdan kalan iki ısırık peynirli börek
Cay

Ogle 11.30
5 düz küçük ahsap kasikla yumurtali patates
1 kk kaşar peynir

Ara 14.30 da
1 muz
1 cay bardağı kahveli soguk süt

Ara 15.30 eltimde otururken yine yapmis bişeyler israr etti
Cok olmadi.ama keşke onceki ara öğünü yememis olsaydım..
Yarim dilim islak kek
Ceyrek dilim börek

Akşam 17.00
2 silme kasik kavrulmus kıyma
3 kasik patatesli yumurta
(Ikiside ogleden kalma)

Ara 20.30
1 sade kahve
1 gun kurusu

Bugun ful karbonhidrat oldu hic memnun degilim

Su 2.5 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş yaparım..

Kizlar gunduz alisveris yaptik esimle. Eve yeni geldim aksam yemegim de yok.ne yapacam bilmiyorum.oglumu uyutuyorum simdi.
aksam da bebek gormeye gidecegiz. Menumu aksam donunce ancak yazabilirim. Ne yiyecegimi bilmiyorum cunki

Yemek yapma canim orda yemen gerekecekse eğer.. en hafif olanindan secip akşam yemeği niyetine yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…