- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.381
Tüh ya neyse canım allah sana sağlık güç kuvvet versin. Kuzucuga da şifa versin. Bu arada arti durumu ne alemde canım bugün soracaktım sana :)
Oh ne güzel benim de cumartesi ve pazartesi çok yoğun olacak canım gezmeler yani. Ins o günler cısslardan uzak durursam iyi olacak. 3 veya 4 gün sonra da regl olacam bu haftam gıcık yaniAmin amin tüm annelere inş. Belki iyi gelir diye nescafe yaptım içiyorum. Genelde rahatlatıyo bakalım.
Artı kalmayacak gibi inşallah canım.
inciiitanesi geçmiş olsun arkadaşım daha yumuşak çorba gibi bişey akşam tüketsen sanki daha iyi olacak
Menümü anlatayım
Aç karnına (06:30)
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, yarım dilim ballı kaymaklı ekmek, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara yoktu
Öğle(12:20)
1 açma,1 küçük börek, 1.5 kurabiye, 1 zeytinyağlı sarma, çay
Ara(15:00)
Muz,avuç içi fındık
Akşam (16:35)
Erişteli yeşil mercimek çorbası
Ara
Türk kahvesi
Tavuğu yemeye çalışırsan iyi olur canım.olmadı ılık çorba iç.yasak mı bilemiyorum tabi ama.menü genelini beğendim tatlımtomurcukkk
SABAH 07:30
1 tane ev poğaçası (pastaneden alma)
ARA
yok
ÖĞLE 13:00
1 tane küçük köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yayla çorba
ARA 16:00
1 avuçtan az leblebi
AKŞAM 20:00
1 parça tavuk (belki yerim dişimin durumuna göre)
1 lt su içtim 1 lt daha içmeye çalışacağım malum dişim ağrıyor biraz
Evet öğlen sağlam olmuş harbiden.Ama bu aralar tempon çok yüksek.Sende kalacağını sanmıyorum bunların etkisininMenümü anlatayım
Aç karnına (06:30)
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, yarım dilim ballı kaymaklı ekmek, yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara yoktu
Öğle(12:20)
1 açma,1 küçük börek, 1.5 kurabiye, 1 zeytinyağlı sarma, çay
Ara(15:00)
Muz,avuç içi fındık
Akşam (16:35)
Erişteli yeşil mercimek çorbası
Ara
Türk kahvesi
Tavuğu yemeye çalışırsan iyi olur canım.olmadı ılık çorba iç.yasak mı bilemiyorum tabi ama.menü genelini beğendim tatlım
Bende akşama çubuk makarna yicem galiba.Dün mevzu geçti ne zamandır canım istiyor dedim.Kayınvalide bu akşama yapar büyük ihtimal
Emin değilim ama öyle hissediyorum.Birşey canım çektiğinde genelde yapıyor ertesi gün yada bikaç gün sonra.ohh afiyet olsun sen ölçülü yemeyi bilirisn bu kadar kilo vermişssin canım
Emin değilim ama öyle hissediyorum.Birşey canım çektiğinde genelde yapıyor ertesi gün yada bikaç gün sonra.
Bugün sabah ve öğlen tost yedim aslında.Akşam makarnayla birlikte baya bi karbonhidrat günü olacak ama neyse
Kizlar gunduz alisveris yaptik esimle. Eve yeni geldim aksam yemegim de yok.ne yapacam bilmiyorum.oglumu uyutuyorum simdi.
aksam da bebek gormeye gidecegiz. Menumu aksam donunce ancak yazabilirim. Ne yiyecegimi bilmiyorum cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?