- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.421
Cok tesekkur ederim canim ates cok kotu bisey gercekten hem cocugu hemde beni yoruyo insallah iyilesek oglum ...angelina35 gecmis OLSUN canim bogaz enfrksiuonuju bu Kış ilk defa kizimda yaşadım gerçekten çok zor ve maalesef antibiyotik kullanmadan geçmedi. Ins en yakın zamanda iyileşir yavrular
Niye memnun değilsin ki be n menunu beğendim sadece katı olmuş biraz ama 1 litre daha şu içersen süper olur. Afiyet olsunİyi aksamlar bende menumu yazip kaciyorum abimlere caya davetliyiz insallah kotu bisey yemem ama bende bugun regl oldum canim neler neler cekiyor kendimi tutmaya calisicam artik
Sabah
İlik limonlu su
Ara yok
Saat 12
İki haslanmis yumurta
Salatalik
İki dilim salam
İki kup peynir
Uc catal patates kizartmasi
Yarim dilim ekmek
Ara
Sade kahve
İki parca cikolata
Aksam18
Dunden kalan bir tame lahmacun
Biraz salata
Su 1,5 litre
Spor yapamam menum den memnun degilim hic bugun
Yormaz mi insan ayakta kalıyor korkuyor... bir süre bir şey dusunemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittiniz mi yazdın da kaçırdım mi acabaCok tesekkur ederim canim ates cok kotu bisey gercekten hem cocugu hemde beni yoruyo insallah iyilesek oglum ...
Canim valla biz alistik artik hep ates 38 derece atese sukreder oldum cok zor ama napalim bunyesi boyle insallah iiyilesirde bende normal hayatima donerim ...Kizlar noluyo herkes bi hasta kendinize dikkat edin cocuklarinizin atesine de cok dikkat edin benim kizkardesim kucukken uc kere havale gecirdi yuksek atesten ama cok sukur ki bisey olmadi onun icin oldum olasi korkarim atesten
angelina35 @butterfly143 cok gecmis olsun
Gittik tatlim bogaz enfeksiyo nu ses telleri iltihaplanmis ve her seferinde ayni hastalik antibiyotik ates dusurucu aldik sabah ates dusurucu verdim yedi gibi esim ilac veriyimmi demis bende ver demisim hatirlamiyorum uykusuzluktan oda digerinden vermis ayy aklim cikti allahtan uc saat gecmis arasinda oyle dustu aksama kadar ama aksam tekrar cikti tekrar ilac evi bir gorsen degisik degisik ates dusurucu olduYormaz mi insan ayakta kalıyor korkuyor... bir süre bir şey dusunemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittiniz mi yazdın da kaçırdım mi acaba
Şanslı çocuk deseneGittik tatlim bogaz enfeksiyo nu ses telleri iltihaplanmis ve her seferinde ayni hastalik antibiyotik ates dusurucu aldik sabah ates dusurucu verdim yedi gibi esim ilac veriyimmi demis bende ver demisim hatirlamiyorum uykusuzluktan oda digerinden vermis ayy aklim cikti allahtan uc saat gecmis arasinda oyle dustu aksama kadar ama aksam tekrar cikti tekrar ilac evi bir gorsen degisik degisik ates dusurucu oldubildigin eczane gerci bi donem calistim eczanede bilirim ilaclari
Canim cok gecmis olsun yarina daha iyi olursu n bi agri kesici icseydin iyi gelirtomurcukkk
SABAH 07:30
1 tane ev poğaçası (pastaneden alma)
ARA
yok
ÖĞLE 13:00
1 tane küçük köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yayla çorba
ARA 16:00
1 avuçtan az leblebi
AKŞAM 20:00
1 parça tavuk (belki yerim dişimin durumuna göre)
1 lt su içtim 1 lt daha içmeye çalışacağım malum dişim ağrıyor biraz
Canimm senin menuler beni benden aliyor masallah bayiliyorum azimli hallerine insallah bu haftada iyi bir kilo kaybi olur olacakta inaniyorummangelina35
11:00
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
14:30 komşu da
1 kare bitter
1 küçük üçgen kıymalı tava böreği
1 tutam çekirdek
17:50
8-9 yaprak sarma (kıymalı)
1 kabak dolma
2 kaşık yoğurt
Tatlim bol su ic sabah maydanozu rondodan gecir bir bardak suyla odemin gitsin kuzummbu gün tartıldım 1 kilo fazla çıktım :)))
karnım ağrıyor belim kırılıyor malum dönemin tam zamanı ondan fazla çıktım diye düşünüyorum
Yok canim agir degildi cunku pogacayi gelinimiz yalti kucucuktu neredeyse hic yag yoktu pidede azdi aslinda toplasan iki bucuk dilim tb ekmek eder her zaman yedigim gibiydi yarin insallah daha guzel olacak oyle umuyorumSabah ağır olmuş canım. Gecende ablam dedi bir poğaça 300 kaloriymis şok oldumakşam pilav olmasa iyi olurdu ama iki kaşık yemissin. Yorgun dusuyorsun enerjiye de ihtiyacın var yakarsin sen
İyi aksamlar bende menumu yazip kaciyorum abimlere caya davetliyiz insallah kotu bisey yemem ama bende bugun regl oldum canim neler neler cekiyor kendimi tutmaya calisicam artik
Sabah
İlik limonlu su
Ara yok
Saat 12
İki haslanmis yumurta
Salatalik
İki dilim salam
İki kup peynir
Uc catal patates kizartmasi
Yarim dilim ekmek
Ara
Sade kahve
İki parca cikolata
Aksam18
Dunden kalan bir tame lahmacun
Biraz salata
Su 1,5 litre
Spor yapamam menum den memnun degilim hic bugun
Canim cok gecmis olsun yarina daha iyi olursu n bi agri kesici icseydin iyi gelir
Amin canım,günaydın.,Allah'ım; "İnşallah olur" diye duâ edip,
Hayalini kurduğumuz her şeyin "Çok şükür oldu" sevincini yaşat.
Cumâ'nın hürmetine; duâlarımızı kâbul eyle, Allah’ım.
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
bu güzel günün hürmetine rabbim yavrularımızı hastalıklardan korusun biran önce iyileşsinler inşallah
Amin canım,günaydın.,
Senin de kalbinin derinliklerindeki tüm dualar en kısa zamanda kabul olsun inşallah.Cuma günü sela ile ezan arasında okunacak bir dua var.Kar yağdı sultan duası.ben çok okumuşumdur onu ve Allah'ın izniyle her duamda kabul oldu zamanla.Netten bak istersen yada ben yollayayım sana
Bismillahirahmanrrahim sırrı piri Süleyman nuru can Muhammed erde geçte dağda taşta müşgül işte yetiş Ya Allah Ya Muhammed salladım selaya yolladım Mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya,La ilahe illallah Muhammedin Resullah selalar sesiyle arş gölgesiyle sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin...bu duayı yedi kez okun dilekleriniz gerçekleşir ...yedi kez yazıp dağıt deselerde ben sadece okumayı tercih ediyorum....Amin canım,günaydın.,
Senin de kalbinin derinliklerindeki tüm dualar en kısa zamanda kabul olsun inşallah.Cuma günü sela ile ezan arasında okunacak bir dua var.Kar yağdı sultan duası.ben çok okumuşumdur onu ve Allah'ın izniyle her duamda kabul oldu zamanla.Netten bak istersen yada ben yollayayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?