Haydi Yine Yeniden...

angelina35 gecmis OLSUN canim bogaz enfrksiuonuju bu Kış ilk defa kizimda yaşadım gerçekten çok zor ve maalesef antibiyotik kullanmadan geçmedi. Ins en yakın zamanda iyileşir yavrular
Cok tesekkur ederim canim ates cok kotu bisey gercekten hem cocugu hemde beni yoruyo insallah iyilesek oglum ...

Niye memnun değilsin ki be n menunu beğendim sadece katı olmuş biraz ama 1 litre daha şu içersen süper olur. Afiyet olsun

Sütümü içtim, kızımı uyuttum, yeşil çay kiraz sapı karıştırıp içtim. Birde 5 i bi yerde içecem ama tadı çok kötü ıyyyy sırada oğlumu uyutmak var o da su an keyifli dolaniyor bakalım :))

Cok tesekkur ederim canim ates cok kotu bisey gercekten hem cocugu hemde beni yoruyo insallah iyilesek oglum ...
Yormaz mi insan ayakta kalıyor korkuyor... bir süre bir şey dusunemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittiniz mi yazdın da kaçırdım mi acaba

Canim valla biz alistik artik hep ates 38 derece atese sukreder oldum cok zor ama napalim bunyesi boyle insallah iiyilesirde bende normal hayatima donerim ...

Yormaz mi insan ayakta kalıyor korkuyor... bir süre bir şey dusunemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittiniz mi yazdın da kaçırdım mi acaba
Gittik tatlim bogaz enfeksiyo nu ses telleri iltihaplanmis ve her seferinde ayni hastalik antibiyotik ates dusurucu aldik sabah ates dusurucu verdim yedi gibi esim ilac veriyimmi demis bende ver demisim hatirlamiyorum uykusuzluktan oda digerinden vermis ayy aklim cikti allahtan uc saat gecmis arasinda oyle dustu aksama kadar ama aksam tekrar cikti tekrar ilac evi bir gorsen degisik degisik ates dusurucu oldu bildigin eczane gerci bi donem calistim eczanede bilirim ilaclari

Şanslı çocuk desene

Canim cok gecmis olsun yarina daha iyi olursu n bi agri kesici icseydin iyi gelir

Canimm senin menuler beni benden aliyor masallah bayiliyorum azimli hallerine insallah bu haftada iyi bir kilo kaybi olur olacakta inaniyorumm

Sabah ağır olmuş canım. Gecende ablam dedi bir poğaça 300 kaloriymis şok oldum akşam pilav olmasa iyi olurdu ama iki kaşık yemissin. Yorgun dusuyorsun enerjiye de ihtiyacın var yakarsin sen
Yok canim agir degildi cunku pogacayi gelinimiz yalti kucucuktu neredeyse hic yag yoktu pidede azdi aslinda toplasan iki bucuk dilim tb ekmek eder her zaman yedigim gibiydi yarin insallah daha guzel olacak oyle umuyorum

Niye memnun degilsin kiz gayet iyi bence. Abinlerde kacirmazsan

Misafirlikten donduk ben de menumu yazayim da yatayim.

sabah 10.30 da
2 yumurta
roka ve yesil soğan bol bol
3 yk lor peyniri
1 dilim ekmek

1 de
1 cay bardağı şekersiz nescafe esimle paylastik 1 paketi yani

15 de ara
1 cay bardagi sari leblebi
3 tane cuxbuk kraker

19 da
1 kase cacik
2 haşlanmış yumurta
1 kepçe mercimek çorbası

Misafirlikte
10 15 arasi badem
3 4 kaju
3 4 findik
Oglumdan kalan bir isirik muz

suyu sadim ama az di bugun
spor yok cok yorgunum.

@milad_tb A aysun163

Bende misafirlikteydim aksam.okudum arada ama bisey yazamadim.cay icip geldim.yaticam birazdan.herkese iyi geceler

Canim cok gecmis olsun yarina daha iyi olursu n bi agri kesici icseydin iyi gelir

sağol canım teşekkürler eşim sağolsun ağrı kesici çıkışa yakın getirdi beni de aldı eve geçtik kaynanam da yemek yapmış eşim çok ağrıyor hasta demiş babasına kayınpeder demiş o gelin hasta gelir yatar sen yemek yap diye o da zor bela bir çorba pilav yapmış buna da şükür gerçi
bende erken uyumuşum ağrı dinince gece de şükür ağrı var diye uyanmadım hatta sabah eşime kahvaltı hazırlamak için bile uyanamadım eşimde zaten uyandırmaz

Allah'ım; "İnşallah olur" diye duâ edip,
Hayalini kurduğumuz her şeyin "Çok şükür oldu" sevincini yaşat.
Cumâ'nın hürmetine; duâlarımızı kâbul eyle, Allah’ım.

herkese günaydınlar hayırlı cumalar
bu güzel günün hürmetine rabbim yavrularımızı hastalıklardan korusun biran önce iyileşsinler inşallah

Amin canım,günaydın.,
Senin de kalbinin derinliklerindeki tüm dualar en kısa zamanda kabul olsun inşallah.Cuma günü sela ile ezan arasında okunacak bir dua var.Kar yağdı sultan duası.ben çok okumuşumdur onu ve Allah'ın izniyle her duamda kabul oldu zamanla.Netten bak istersen yada ben yollayayım sana

bakayım canım bulamazsam isterim senden sağol

Bismillahirahmanrrahim sırrı piri Süleyman nuru can Muhammed erde geçte dağda taşta müşgül işte yetiş Ya Allah Ya Muhammed salladım selaya yolladım Mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya,La ilahe illallah Muhammedin Resullah selalar sesiyle arş gölgesiyle sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin...bu duayı yedi kez okun dilekleriniz gerçekleşir ...yedi kez yazıp dağıt deselerde ben sadece okumayı tercih ediyorum....

Kaynak: http://www.estanbul.com/kar-yagdi-sultan-duasi-99740.html#.VuutaeKLSUk

bu değilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…