Haydi Yine Yeniden...

Keske eltindeyken gunu kapasaymis ve aksam sut icseymissin sadece.15.30 da yemissin cisslari evde 17 de tekrar yemissin.neyse bakalim bugunlukte boyle olsun.hastaliklar gezmeler bu ara bizi bizden aliyor valla

Oh ne güzel benim de cumartesi ve pazartesi çok yoğun olacak canım gezmeler yani. Ins o günler cısslardan uzak durursam iyi olacak. 3 veya 4 gün sonra da regl olacam bu haftam gıcık yani

Biz de yarın arkadaşa ev görmeye gidicez tutucam artık kendimi.. Aşırıya kaçmayalım.

Gayet iyi canım ama bişi dicem kuru fasülye dün de var mıydı? Şişkinliğin sebebi olabilir canım.

Benim menüm:
tevafuk55

Kahvaltı (11:30)
2 kk süzme peynir,2 yumurta tavada,2-3 y.zeytin,2 küçük dilim tb,yeşilçay

öğle (14:00)
1 gül mantısı yağsız

ara (14:40)
ş.siz nescafe,2 dilim bitter,1 avuç antep fıstığı

akşam (18:00)
1 kepçe tavuk suyuna çorba
bir tabak kereviz yemeği
5 köfte (az yağlı kıyma)
küçük kase yoğurt

ara
1 bardak süt

Su 2 lt oldu 3'e tamamlarım.
biraz zumba yaparım

inciiitanesi
sabah 8.00
1 hurma
9.00 tam bgdy ekmegine tost

oglen 14.30
tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin

ara 16.00
1 hurma

aksam 18.30
3 yk kiymali mantar sote
1 corba kasesinde cubuk makarna :)))

afiyet olsun canım çok da geç saatte yemedin nasıl olsa bir şey olmaz iyi düşünelim iyi olsun

Karbonhidrat olsa da miktarlarin cok fazla degil canim takma kafana

Menünu beğendim ama canım sabah ve öğle peşpeşe ekmekli olmuş. Şu gül mantısı ne zaman bitecek şaka bir tarafa canım da hem öğlen yemisin hem de ölçülü o yüzden problem yok süper

Gayet iyi canım ama bişi dicem kuru fasülye dün de var mıydı? Şişkinliğin sebebi olabilir canım.
Ay evet vardı maalesef sansima hem okulda hem de evde vardı üstüne bi de reglim yaklasinca böyle oldu. Neyse ben bu aksam biraz bitki çayı içeyim :))

İkindi ara öğününde hem antep fıstığı hem bitter olmasa ikisinden biri iyi olurmuş ama onun dışında guzel canım

Sahane menuler veriyorsun son zamanlarda sali günü guzel eksiler seni bekliyor canımcım

Menün güzel canım

İkindi ara öğününde hem antep fıstığı hem bitter olmasa ikisinden biri iyi olurmuş ama onun dışında guzel canım

Ay çok canım istedi canım ya ama iyi geldi başım ağrıyodu ya aslında bilerek yedim fıstık kabuğuyla yedim tuzluydu iyi geldi tansiyonuma. Bitter de yemesem şeker düşüklüğünden kötü oluyorum. Benim rahatsızlığım var şeker ve tansiyon diplerde hep

İyi aksamlar bende menumu yazip kaciyorum abimlere caya davetliyiz insallah kotu bisey yemem ama bende bugun regl oldum canim neler neler cekiyor kendimi tutmaya calisicam artik

Sabah
İlik limonlu su

Ara yok

Saat 12
İki haslanmis yumurta
Salatalik
İki dilim salam
İki kup peynir
Uc catal patates kizartmasi
Yarim dilim ekmek

Ara
Sade kahve
İki parca cikolata

Aksam18
Dunden kalan bir tame lahmacun
Biraz salata

Su 1,5 litre
Spor yapamam menum den memnun degilim hic bugun

Poğaçaya pilava rağmen çok az yemişsin canım. Ilık sıvı şeyler tüketmeye çalış.

Karbonların üstüne ara olarak muz ve fındık bir arada olmamış canım. Ama akşam dengelemişsin.

Aslında hep az az yemişsin ama dediğin gibi hep karbonhdrt olmuş canım. Yarın dikkat edersin.

inciiitanesi
sabah 8.00
1 hurma
9.00 tam bgdy ekmegine tost

oglen 14.30
tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin

ara 16.00
1 hurma

aksam 18.30
3 yk kiymali mantar sote
1 corba kasesinde cubuk makarna :)))

Canım sulu bişeyler tüketseydin keşke. Çok kuru olmuş hepsi yaa wc sıkıntısı olmasın. Senin de karbon ağırlıklı olmuş ama arada da oluversin. Arada makarnayı yiyince bile mutlu oluyo insan 2 dk da pişen çin makarnaları var içinde baharatı acısı falan oluyo sulu şekilde yiyosun bayılıyorum ben ona. Adını hatırlayamadım makarnanın.

Turşu kavurmasına bayılırımmm nım nım nımm bizde de çok yapılır. Afiyet olsun ama bu menüye çikolatalı gofret olmuş mu hiç :)

Dolmalar fazla olmuş sanki canım ama başka da bişi yok böreğe rağmen az yemişsin aslında.

Iyi aksamlar kizlar yine gec kaldim cokkk ama cokk ozur dilerim biliyosunuz oglus hasta anca geldim kac gundur ev falan hak getire evi temizledim utu yaptim gelelim menuye
ekim2009
Sabah : 10 :30 bir kucuk pogaca
Ince bir dilim pide
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar p
Bes alti dilim sucuk ortadan bolunmustu sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 17:30
Iki kasik pilav
Iki kasik turlu
Bir kase semizotu salatasi

Sabah ağır olmuş canım. Gecende ablam dedi bir poğaça 300 kaloriymis şok oldum akşam pilav olmasa iyi olurdu ama iki kaşık yemissin. Yorgun dusuyorsun enerjiye de ihtiyacın var yakarsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…