Haydi Yine Yeniden...

Başı sırrı sübhan piri Süleyman olacak canım

1. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

2. Sırrı sübhan piri süleyman nuru can Muhammed..
    Erde geçte dağda taşta müşkil işte yetiş ya Allah ya Muhammed..
    Salladım selaya yolladım mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya..
    La ilahe illallahMuhammed resulallah.
    Selalar sesiyle arş gölgesiyle,
    sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin AMİN AMİN...

EZAN İLE SELA ARASI 7 KERE NİYET İLE OKUNACAK..
    RABBİM CÜMLEMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN.

tomurcukkk ne durumdasın kankim kilo olarak bende durumlar vahim +300 dün pek birşey de yemedim ama ne bileyim sanırım ödem
Valla ben tartılamadım canım.Alarmı ertelicem diye biraz fazla uyumuşum.Çıktım apar topar evden.Ama bende de bi şişlik gibi birşey var.Kesin artıdayımdır hani

Bu sabah tartiya çıktım 600 gr fazla çıktım inanamıyorum spor ödem yapar mi yada yanlis birşey mi yapıyorum.. reglin 2. Gunu ondan mi? Vücudum yoyo etkisine mi girdi kafayı yicem ben eskiden böyle beslensem iki gunde 1 kilo verirdim

reglden olabilir canım dün bende nerdeyse hiç birşey yemedim ama +300 yani boşver sıkma canını

Neden memnun degilsin lahmacunda gec saatte olmamış bence gayet güzel

Bugun menu biraz kalabalik geldi gözüme tambakcim benim menum gibi :)) daha sade menuler lazım bize bacım

Regl etkisindendir canım.Dün yediklerin de pek masum değildi açıkçası.
Bu hafta uyarı listesindeydin biliyosun canım ve haftaya salı eksi bildirim yapman gerekecek o yüzden hafta sonu dikkatli olmalısın

reglden olabilir canım dün bende nerdeyse hiç birşey yemedim ama +300 yani boşver sıkma canını

Gecen hafta vermis olsam neysede bu iki hafta üst uste olmasi biraz sıktı canımı ama ben devam edecegim.. varsa bi hata onu duzeltmeye çalışacağım..destegin icin sagol canim

Regl etkisindendir canım.Dün yediklerin de pek masum değildi açıkçası.
Bu hafta uyarı listesindeydin biliyosun canım ve haftaya salı eksi bildirim yapman gerekecek o yüzden hafta sonu dikkatli olmalısın

Bencede eksi bildirim olmali artik.. insallah elimden geleni yapacagim ebrucum

Canim cok guzel bir dua bu rabbim o tertemiz kalbini mutlu yuvai insallah minicik kuzularla senlendirecek canim benim

Ailem yola çıktı geliyorlar Allah izin verirse.
Pek aktif olamayabilirim hatta menü de paylaşamayabilirim.Çünkü telefon elime geçmiyor haliyle.Uzakta oturdukları için sık görüşemiyoruz ve bir araya gelince dolu dolu zaman geçirmek istiyoruz.
Elimden geldiğince dikkat edicem yediklerime.Başta ortim inciiitanesi ve diğer tüm arkadaşlarıma şimdiden bilgi vereyim.Pazartesine kadar fazla aktif olamaz ve menü paylaşamayabilirim...Günlüğümüz size emanet,motivenizi kaybetmeyin tam gaz devam

Pes etme canım çok çabuk eksiye Geçersin bence. Bu hafta topigimizin resmen regl haftası bende bir kaç güne olacam ve bende de şişkinlik ve artı var. Gidecek ama biliyorum inş. Doğru mesaj gönder canım menulerine ve vücuduna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…