- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.441
Başı sırrı sübhan piri Süleyman olacak canımBismillahirahmanrrahim sırrı piri Süleyman nuru can Muhammed erde geçte dağda taşta müşgül işte yetiş Ya Allah Ya Muhammed salladım selaya yolladım Mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya,La ilahe illallah Muhammedin Resullah selalar sesiyle arş gölgesiyle sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin...bu duayı yedi kez okun dilekleriniz gerçekleşir ...yedi kez yazıp dağıt deselerde ben sadece okumayı tercih ediyorum....
Kaynak: http://www.estanbul.com/kar-yagdi-sultan-duasi-99740.html#.VuutaeKLSUk
bu değilmi canım
Valla ben tartılamadım canım.Alarmı ertelicem diye biraz fazla uyumuşum.Çıktım apar topar evden.Ama bende de bi şişlik gibi birşey var.Kesin artıdayımdır hanitomurcukkk ne durumdasın kankim kilo olarak bende durumlar vahim +300 dün pek birşey de yemedim ama ne bileyim sanırım ödem
Kızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin tez zamandaKızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Allah sifalar versin canım biran önce atlatırsınız inşallah..Kızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Bu sabah tartiya çıktım 600 gr fazla çıktım inanamıyorum spor ödem yapar mi yada yanlis birşey mi yapıyorum.. reglin 2. Gunu ondan mi? Vücudum yoyo etkisine mi girdi kafayı yicem ben eskiden böyle beslensem iki gunde 1 kilo verirdim
İyi aksamlar bende menumu yazip kaciyorum abimlere caya davetliyiz insallah kotu bisey yemem ama bende bugun regl oldum canim neler neler cekiyor kendimi tutmaya calisicam artik
Sabah
İlik limonlu su
Ara yok
Saat 12
İki haslanmis yumurta
Salatalik
İki dilim salam
İki kup peynir
Uc catal patates kizartmasi
Yarim dilim ekmek
Ara
Sade kahve
İki parca cikolata
Aksam18
Dunden kalan bir tame lahmacun
Biraz salata
Su 1,5 litre
Spor yapamam menum den memnun degilim hic bugun
Misafirlikten donduk ben de menumu yazayim da yatayim.
sabah 10.30 da
2 yumurta
roka ve yesil soğan bol bol
3 yk lor peyniri
1 dilim ekmek
1 de
1 cay bardağı şekersiz nescafe esimle paylastik 1 paketi yani
15 de ara
1 cay bardagi sari leblebi
3 tane cuxbuk kraker
19 da
1 kase cacik
2 haşlanmış yumurta
1 kepçe mercimek çorbası
Misafirlikte
10 15 arasi badem
3 4 kaju
3 4 findik
Oglumdan kalan bir isirik muz
suyu sadim ama az di bugun
spor yok cok yorgunum.
@milad_tb @aysun163
Regl etkisindendir canım.Dün yediklerin de pek masum değildi açıkçası.Bu sabah tartiya çıktım 600 gr fazla çıktım inanamıyorum spor ödem yapar mi yada yanlis birşey mi yapıyorum.. reglin 2. Gunu ondan mi? Vücudum yoyo etkisine mi girdi kafayı yicem ben eskiden böyle beslensem iki gunde 1 kilo verirdim
reglden olabilir canım dün bende nerdeyse hiç birşey yemedim ama +300 yani boşver sıkma canını
Regl etkisindendir canım.Dün yediklerin de pek masum değildi açıkçası.
Bu hafta uyarı listesindeydin biliyosun canım ve haftaya salı eksi bildirim yapman gerekecek o yüzden hafta sonu dikkatli olmalısın
Canim cok guzel bir dua bu rabbim o tertemiz kalbini mutlu yuvai insallah minicik kuzularla senlendirecek canim benimAllah'ım; "İnşallah olur" diye duâ edip,
Hayalini kurduğumuz her şeyin "Çok şükür oldu" sevincini yaşat.
Cumâ'nın hürmetine; duâlarımızı kâbul eyle, Allah’ım.
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
bu güzel günün hürmetine rabbim yavrularımızı hastalıklardan korusun biran önce iyileşsinler inşallah
Pes etme canım çok çabuk eksiye Geçersin bence. Bu hafta topigimizin resmen regl haftası bende bir kaç güne olacam ve bende de şişkinlik ve artı var. Gidecek ama biliyorum inş. Doğru mesaj gönder canım menulerine ve vücuduna güvenBu sabah tartiya çıktım 600 gr fazla çıktım inanamıyorum spor ödem yapar mi yada yanlis birşey mi yapıyorum.. reglin 2. Gunu ondan mi? Vücudum yoyo etkisine mi girdi kafayı yicem ben eskiden böyle beslensem iki gunde 1 kilo verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?