Haydi Yine Yeniden...

inciiitanesi ve diger fistik kizlar
sabah 08.00
1 yumurta 1 ck tereyag ile omlet
1 salatalik
1 kk dan az tulum peynir
1 dilim kepekli ekmek

Oglen 13.00
1 tavuk kanat
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 yk yogurt

aksam 18-18.30
3 yk kiymali kapuska
1 corba kasesinde kuru fasulye
1 kase yogurt

ara
belki tarcinli sut belki yogurt kuru tam emin degilim yazarim yine

Suyu yazmamissin ama eminim en az menun kadar iyidir canım

M Melrin canım biz kankimle konuştuk. Dilersen ve istersen bizim gruba gelebilirsin üçlü koalisyon oluruz ne dersin canım, tabi tomurcukkk sende izin verirsen canım
Bana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhaba

Muhteşem olmuş birazdan benim menümü görünce ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın

Menumu vereyim
D Deligonul783 ve arkadaşlar

Sabah 8.30 9.00 arası :
Limonlu ılık su
3 kuru kayısı
Iki yumurta 1.5 kk peynirden omlet
1 salatalık
1 zeytin

Ara 10.00: Türk Kahvesi 1 tane napoliten ç.

Ara 12.30: 5 li çay, 10 tane dut kurusu

Aksam 2.30 ile 3.15 arasi:
3 kaşık soğanlı yumurta
1 tabak mantar k.
1 kase yoğurt

Ara 20.00: 1 avuç karışık çerez(arkadaslarla)

Türk Kahvesi

3 litre su
Limonlu yoğurt suyu

D Deligonul783 ve tevafuk55 yeni ortaklarım ve Sevgili arkadaşlar
08:30
Limonlu su
Kahvaltı ara öğle bir arada (09:15)
Yarım ev poğaçası, 4 dilim sucukla yapılı yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
Ara(13:00)
Şekersiz Türk kahvesi, avuçiçi fındık
Akşam (14:45)
1 poğaça, 1 dilim peynirli börek, minik kurabiye, 1 köstebek( puf) tatlısı, 1 kase patates salatasi, çay, Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
2.5 L su

Bana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhaba
Yok güzelim biz seni sende bizi bilirsin cikanlarin seninle ilgili old duşunmuyorum. hayırlı ugurlu olsun canım bol eksili motiveli olsun inş :))

Valla güzel daha ne olsun limonlu yoğurt suyu bir kür mü

Afiyet olsun canım erken kapatmissin neyse ki:)) misafirlige mi gittin hayırdır

Kortizolden dolayi hep gecikme oluyorsa bisey diyemem ama duzenliyse bi evde test yapiver canim.nolur nolmaz.

Aslında soğan küründen beri düzendeydi. 3 aydır 28 günde birdi ama mevsim geçişi diye belki bilemiyorum yapmaya da korkuyorum.

Valla güzel daha ne olsun limonlu yoğurt suyu bir kür mü
Yoğurt suyu çok faydsliymis canım bende içine limon uydurdum. Oldu sana çakma yoğurt kürü :)) bu arada msjini sonradan gördüğüm için etiket yspmamistim kusura bakma canım

Yok yok kimse bi yere gitmez merak etme sen.ugursuzluk sende degil bende galiba canim

Yoğurt suyu çok faydsliymis canım bende içine limon uydurdum. Oldu sana çakma yoğurt kürü :)) bu arada msjini sonradan gördüğüm için etiket yspmamistim kusura bakma canım
Sutum kaynatirken kesildi.lor peyniri yaptim bende.
Kalan peynir alti suyunu nasil degerlendirebilirim acaba.icsem olur mu ? Fikir istiyorum bilenlerden.
Ekim de anlar bu islerden ekim2009

Ben de menümü vereyim.
tevafuk55 Ve M Melrin Ve tüm arkadaşlarım :

Kahvaltı,ara,öğle birlikte (12-13 gibi)
2 yumurta tavada
2-3 dilim peynir
2 badem salatalık
1 dilim tb

Ara
1-2 orcik

Akşam (17:00)
1 kepçe mercimek
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurtlu mor lahana

Ara (18:30)
Ş.siz nescafe

Ara (belki acıkırsam)
1 bardak süt
1-2 kuru incir

3 lt su

Menü kalabalık duruyor ama güzel zaten erken kapamissin

Son düzenleme:
Cok erken kapatmissin gunu canim.dun de konustuk olcuyu bilip dengeledikten sonra ben sorun gormuyorum boyle menuleri.

Güzel bata karbonhiratli bir menü ama bata erken saat olduğu için sıkıntı yaratmaz canim

Arkadaslarina hazirladiklarindan yememissin.sadece cerezle iyi atlatmissin canim.senin hafta sonu menulerin cok guzel oluyor.dut kurusu da cok faydali.yemene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…