- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.841
Suyu yazmamissin ama eminim en az menun kadar iyidir canıminciiitanesi ve diger fistik kizlar
sabah 08.00
1 yumurta 1 ck tereyag ile omlet
1 salatalik
1 kk dan az tulum peynir
1 dilim kepekli ekmek
Oglen 13.00
1 tavuk kanat
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
aksam 18-18.30
3 yk kiymali kapuska
1 corba kasesinde kuru fasulye
1 kase yogurt
ara
belki tarcinli sut belki yogurt kuru tam emin degilim yazarim yine
Bana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhabaM Melrin canım biz kankimle konuştuk. Dilersen ve istersen bizim gruba gelebilirsin üçlü koalisyon oluruzne dersin canım, tabi tomurcukkk sende izin verirsen canım
Muhteşem olmuş birazdan benim menümü görünce ne kadar haklı olduğumu anlayacaksıninciiitanesi ve diger fistik kizlar
sabah 08.00
1 yumurta 1 ck tereyag ile omlet
1 salatalik
1 kk dan az tulum peynir
1 dilim kepekli ekmek
Oglen 13.00
1 tavuk kanat
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
aksam 18-18.30
3 yk kiymali kapuska
1 corba kasesinde kuru fasulye
1 kase yogurt
ara
belki tarcinli sut belki yogurt kuru tam emin degilim yazarim yine
Yok güzelim biz seni sende bizi bilirsinBana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhaba
Valla güzel daha ne olsun limonlu yoğurt suyu bir kür müMenumu vereyim
D Deligonul783 ve arkadaşlar
Sabah 8.30 9.00 arası :
Limonlu ılık su
3 kuru kayısı
Iki yumurta 1.5 kk peynirden omlet
1 salatalık
1 zeytin
Ara 10.00: Türk Kahvesi 1 tane napoliten ç.
Ara 12.30: 5 li çay, 10 tane dut kurusu
Aksam 2.30 ile 3.15 arasi:
3 kaşık soğanlı yumurta
1 tabak mantar k.
1 kase yoğurt
Ara 20.00: 1 avuç karışık çerez(arkadaslarla)
Türk Kahvesi
3 litre su
Limonlu yoğurt suyu
Ben evvleden beridir suyu cok icerim fix 2.5 3 litre canim.inan unutuyorum kusuruma bakmayin.suyum hep 3 litre benim oyle kabul edelim unutursamSuyu yazmamissin ama eminim en az menun kadar iyidir canım
Afiyet olsun canım erken kapatmissin neyse ki:)) misafirlige mi gittin hayırdırD Deligonul783 vetevafuk55 yeni ortaklarım ve Sevgili arkadaşlar
08:30
Limonlu su
Kahvaltı ara öğle bir arada (09:15)
Yarım ev poğaçası, 4 dilim sucukla yapılı yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
Ara(13:00)
Şekersiz Türk kahvesi, avuçiçi fındık
Akşam (14:45)
1 poğaça, 1 dilim peynirli börek, minik kurabiye, 1 köstebek( puf) tatlısı, 1 kase patates salatasi, çay, Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
2.5 L su
Kortizolden dolayi hep gecikme oluyorsa bisey diyemem ama duzenliyse bi evde test yapiver canim.nolur nolmaz.
Yoğurt suyu çok faydsliymis canım bende içine limon uydurdum. Oldu sana çakma yoğurt kürü :)) bu arada msjini sonradan gördüğüm için etiket yspmamistim kusura bakma canımValla güzel daha ne olsun limonlu yoğurt suyu bir kür mü
Yok yok kimse bi yere gitmez merak etme sen.ugursuzluk sende degil bende galiba canimBana uyar ama 2 gün sonra ikinizden biri gruptan çıkarsa kendimden iyice şüpheleneceğim sonra demedi demeyin tomurcukkk ben uyarıda bulundum gerisini bilmem yeni koalisyon merhaba
Sutum kaynatirken kesildi.lor peyniri yaptim bende.Yoğurt suyu çok faydsliymis canım bende içine limon uydurdum. Oldu sana çakma yoğurt kürü :)) bu arada msjini sonradan gördüğüm için etiket yspmamistim kusura bakma canım
Menü kalabalık duruyor ama güzel zaten erken kapamissinMenumu vereyim
Sabah 8.30 9.00 arası :
Limonlu ılık su
3 kuru kayısı
1 salatalık
1 zeytin
3 kaşık soğanlı yumurta
1 tabak mantar k.
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi
3 litre su
Limonlu yoğurt suyu
Cok erken kapatmissin gunu canim.dun de konustuk olcuyu bilip dengeledikten sonra ben sorun gormuyorum boyle menuleri.D Deligonul783 vetevafuk55 yeni ortaklarım ve Sevgili arkadaşlar
Limonlu su
Yarım ev poğaçası, 4 dilim sucukla yapılı yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
1 poğaça, 1 dilim peynirli börek, minik kurabiye, 1 köstebek( puf) tatlısı, 1 kase patates salatasi, çay, Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
2.5 L su
Güzel bata karbonhiratli bir menü ama bata erken saat olduğu için sıkıntı yaratmaz canimD Deligonul783 vetevafuk55 yeni ortaklarım ve Sevgili arkadaşlar
Limonlu su
Ara
Yeşil çay
2.5 L su
Arkadaslarina hazirladiklarindan yememissin.sadece cerezle iyi atlatmissin canim.senin hafta sonu menulerin cok guzel oluyor.dut kurusu da cok faydali.yemene sevindimMenumu vereyim
Sabah 8.30 9.00 arası :
Limonlu ılık su
3 kuru kayısı
1 salatalık
1 zeytin
3 kaşık soğanlı yumurta
1 tabak mantar k.
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi
3 litre su
Limonlu yoğurt suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?