• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı

Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi

Ara 16: 1 muz

Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata

Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez

Bitki çayı ve 2.5 litre su

Gelelim spora :KK76:
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı

Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi

Ara 16: 1 muz

Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata

Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez

Bitki çayı ve 2.5 litre su

Gelelim spora :KK76:
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip
Bunun üzerine menü olmaz sanırım şahane hem de çok şahane bol eksi getirecek inşallah

Günaydın arkadaşlarım pazar günü güneş sıcak ohhh çok keyifli bir hava var bugün ev temizlenecek erken biterse dışarı çıkmak istiyorum dün akşam ütüler bitti
regl varla yok arası yaşıyorum öksürük zirve yaptı hastalık tamamen bana geçti şükür çocuklar biraz daha iyi
Cok gecmis olsun canim cabuk atlatirsin ins.. adaçayı içiyor arkadaşlar sende dene kuzum..
İyi akşamlar

Sabah 8.30
1 yumurta
1 kızarmış ekmek

12.30
2 büyük karniyarik 6 yemek kaşık kadar
4 kaşık yoğurt
1 kase salata

18.30
1 tabak et sote 7 kaşık gelir sanırım
1 kase salata
1.5. Elma

Su 2.5 lt.
Afiyet olsun canım protein dolu güzel bir menü;)
Kahvaltı 12:30
1 tereyağında yumurta
1 krep
2 kk peynir
7 zeytin
1 çay kaşığı çikolata
Van cacığı

Ara 15:15
Türk kahvesi
3 ceviz, az siyah kuru üzüm

Akşam 20:00
Fırında balık( limonlu sarımsaklı soğanlı )
Bol yesil salata

Ara
Türk kahvesi

Spor
2 saatten fazla yürüdüm
Spor da menü de hele akşam.menusu harika afiyet olsun ;)

Yeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Inşallah işe yarayacaktır içeriği
Limon
Zencefil
Sarmısak
Bugün tvde bi kadın izledim 100 kilodan 68 kiloya 3 ayda süper spor ve diyet eşliğinde ulaştı acaip güzel gözüküyordu istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok yaza az kaldı toparlanma ve hedefe ulaşmak için engelimiz yok

Yeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Limon
Zencefil
Sarmısak
Bugün tvde bi kadın izledim 100 kilodan 68 kiloya 3 ayda süper spor ve diyet eşliğinde ulaştı acaip güzel gözüküyordu istedikten sonra başaramayacağımız hiçbirşey yok yaza az kaldı toparlanma ve hedefe ulaşmak için engelimiz yok
Yap bakalım kuzum bizd yaparız ise yararsa ;)

Iyi geceler :KK200:

Selam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.

Günaydın arkadaşlarım
Limon kürümle gözümü açtım üzerine
30 dk eliptik bisiklet
25 dk plates
5 dk dambılla
Yapıldı ohhh çok keyifli güne başladım
Canım bol eksilerin olsun yeni kürünle.sporunu da yapıp güne enerjik tam motive ile başlamışsın ne mutlu sana

Yeni bir kür hazırladım
Haşlanmış limon kürü
Limon
Zencefil
Sarmısak
İnşallah ise yarar . spor mükemmel olmuş. Bende sabah beri ev topluyorum.

Selam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım. Telafiyi yapacağına inanıyorum. Vücudu kıtlık moduna. Sokma . ayran yoğurt iyi bir tercih olabilir.

Selam canlarimm uzuncaa bir aradan sonra tekrar geldimmm :KK28:
Cok sukur annemin evi puru pak ettim her yer misss gibi oldu cok sukur temizlenmedik tek bir kose tek bir dolap birakmadim her yeri doktum sildim temizledim atilacaklari attimmm :temizlik:
Bol bol dua aldim geldim evimee :KK54:
Diyet konusunda baya bosladim surekli yoruldun sunu ye aman kizim hasta olursun sundanda yelere maruz kaldim :oops:
Bugun biraz biraz diyetime tutunayim dedim :KK54: gecmisi okumadim daha 74 mesaj var bos bir vakitte okurum insallah :KK51:
Ee sizler naptiniz bakiyimm ...:süslü:

başınız sağ olsun emoşum allah eşine çocuklarına tüm sevdiklerine sabırlar versin

Başınız sağolsun Allah sevenlerine sabır metanet versin canım.Mekanı cennet olsun abimizin

Yav he he :63:

:KK76: kork.tabi :KK76:

ama haftaya regl.haftam bende korkuyorum :KK17:

Çok geçmiş olsun...
moralini yüksektutmaya çalış canım her şeye iyi gelecek bak goreceksin :KK15:

Cok.üzüldüm canım yetim.cocuklari aklıma geldikçe :KK42:rabbim rahmet etsin ailesine sevdiklerine sabır versin.

Yoğunluk tempo okul ev çocuk eş bi sürü iş bitek kendimize zaman yok çalışan anneler hep bu durumda bazen bende tükendiğimi düşünüyorum sonra silkelenip kendime geliyorum nöbet olduğu gün eve zor dönüyorum zor bir işimiz var buna şükür eğitmek öğretmek inşallah layığıyla yapıyoruzdur

Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah

Emeğine sağlık arkadaşım haftaya hep beraber daha güzel sayılar görelim inşallah

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin Rabbim. Bende biraz önce bassagligindan geldim. Gün gibi hazırlamış tabakları canım arkadaşım babasını kaybetti. 3 hafta oldu. Adanalı yeni geldi buraya . çok üzgün dü. Bizimle biraz kafası dağıldı.

Ellerin dert görmesin arkadaşım.hepinizi tebrik ediyorum kızlar.

Cok tesekkur ederim arkadaşlarım. Herkesin hem umudu vardı hem durumun ağırlığı korkutuyordu bir yandan takdiri ilahi. Dediginiz gibi Rabbim ailesinin uzerine sabir yagdirsin... 3 gunluk taziye bitti artik arada gider herkes benim de misafirlerim oldu bu sure icin de hem orda yardim ettim hem kayinpederin evinde yemekli misafir hem benim evimde yatmali misafir gercekten cokk yoruldum. Bugun baygin gibi kalktım cocuklari okula gonderdim tekrar yattim bi daha kalkip ogle yemegi yapip yedirip tekrar yattim 3 te uyandim eltim sagolsun gelip bir kahve yapinca ayildim biraz..

Canlarim...
Bugün okul Sonrasi bir söyleşi var dediler gittik
Salon tıklım tıklım...
Söyleşiyi veren adam öğretmen kökenli ama profesör olmuş.
Tam 83 yaşındaydı..
Adamı görmeniz lazımdı stand-up ci gibi sahneden atlıyor salonda aktif. Arkalara koşuyor mikrofon götürüyor..
Şok oldum adam seyircileri sahneye alıyor espriler müthiş..
Ve müthiş dolu konusuyor.. sağlam bir birikimi var...
Resmen hayran oldum gençliğinden utandım resmen..
Söyleşi bitince hocam sen ne yiyor ne iciyorsun dedim bu kadar enerjik maşallah.
Doğal.yiyirum dedi öğlen salata yogurt yedim.mesela dedi şeker kullanmıyorum dedi :super:
M Melrin tomurcukkk tomurcukkk ekim2009 ekim2009 @emoslandd lastrose6 lastrose6 angelina35 angelina35
Masallah ben simdiden is bitmiş gibi hissediyorum bazen adama hayran olmamak elde degil

Günaydın a dostlar :KK200:
@emoslandd nasılsınız canım:KK43:

Bubarada regglimin tüm belirtileri var ama kendisi yok :KK12:

Elhamdulillah canım insanoglu herseye alışıyor. Artık elimden gelen tek şey arkadaşıma elimden geldigince destek olmaya çalışmak. Sağol sordugun için..

Menü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi

Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi

Ara sade nescafe

Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt

Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberlihaslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt

Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı

Su 2.5 litre ve bitki çayları

Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika