Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sabah ılık suu
inccik bir dilim ekmek
yarım salatalık
1 domates
5 zeytin
2 şekersiz çay

şimcikk yeşil çay almaya gidiyorum,,çaycı ablaya dedim sen bana servis yapma ben kendim alırım hareket olsun dimii,,çay ocağıda 10 adım yok yani:)))

Buda lililin cevabı

tamamdır mayısın 16 cuma günü sonnnn haberinizzz olaaa hanımlarrrrr

hımmm çok detaycı gördüm seni

bence şirketin tamamına çay servis edersen kilo vermeye bir miktar yardımcı olabilir

10 adımmış yaaaaaa

hımmm çok detaycı gördüm seni

bence şirketin tamamına çay servis edersen kilo vermeye bir miktar yardımcı olabilir

10 adımmış yaaaaaa

evet detaylara takılırımmm ben gecen sene 68-69 kiloydummm nasıl verdim sanıyosunn baby wcde bile her girdiğimde çıkarken 10 defa bel hareketi yapıyordum:)))

verse çaycı ablam verirdi oda 2 yıldır burda çalışuyo hadi diyorum biz oturuyoss sen niye aldın bu kadar kilooo

10 adım 10 adımdır ,yürüyüs olur senin içinnn vefam

kızlarr peki yagmurrr nerde????

allahtan bir kadınlar günü etkinliğine katıldı ,o günden beri gören yok

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmek arasını az prynir ve çayy (burda yedim sabah canm istemedi evde kahvaltı yapmayııı )

10 adım 10 adımdır ,yürüyüs olur senin içinnn vefam

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmek arasını az prynir ve çayy (burda yedim sabah canm istemedi evde kahvaltı yapmayııı )

yasmin uno nun premıum çok tahıllı yüksek lifli ekmegini öneririm canım ,gerckten hem uzun süre taze yumuşacık kalıor ,hemde çok besleyici

bende hemen yazayım kahvaltımı da gidip az biraz çalışayım sonra görüşürüz

sabah menüm

sadece ve sadece

kepekli sandviç

bitti bu kadar

hee illa detay isterseniz de

içerisinde light beyaz peynir ve yarım yeşil biber vardı

peynir kibrit kutusundan büyüktü ama napılım artık

çaylaı hiç yazmıyrum çünkü genelde masamın üzerind ehep çay olur her daim içerim yani ama ŞEKERSİZ

kahvaltı

bende sabah 1 ad kuru kayısı (niye yediysem onu anlamadım ama :)

az önce dee yarım paket etiform ve şekersiz çayy

Günaydın kızlar
bende sabah kepek ekmek peynir çay yedim o kadar kahve içtim şimdi şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…