Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

onlar bana saglıklı gelmiyorr yagmurcum yaaa.

daha bu sabah bununla ilgili bir haber vardı hürriyet hada habertürk te

Deniz seki aslında kullanmadığı zayıflama ürününün reklamında oynayacak diye

moralim çok güzelll

ben artık bu işi bitirmek istiyorum uğraşacak gücüm kalmadı

şimdi bu konuyu önce oğlumu alıştıracağım en az hasarla atlatmasını sağlayacağımmmm

hakkında hayırlısı olur canım inşallah...

he he

bunlar para tuzağı

hepsi boğazımızı tutmak geçiyor 80 kg bu kg düştümmmmm

kendimi bildimi bile diyet yaparımmm

piyasada büütün ilaç vs kullandım bırakır bırakmaz hoppp yine aynııııııı

aman Allah korusunn benim babamın var şekeri sürekli baktırıyorus bizde ,,benimde hamilelikte şeker testi yapılıyodu yüksek çıkmıştııı

geçmiş olsun babacığına canım

ben hiç ölçüm filan yaptırmadım ama ne bileyim en azından içim rahat eder diye söledim arkadşa

ay sonu gel bakalım dedi onun yanına gideceğim işte

kızlarr görüşmek üzere malum saatim yaklaşıyorr kendinize çokkkkk iyi bakınnnnnnnn güzelllerrr

en mnemli öğün akşam lütfen az yiyelimmmmm

kızlarr görüşmek üzere malum saatim yaklaşıyorr kendinize çokkkkk iyi bakınnnnnnnn güzelllerrr

sende iyi bak umursama hayatı salla gitsin sen ve oğlun birbirinize yetersiniz cnm

bende inanmıyorum kesinlikle boğazı tutacaksın en sağlıklısı bu kesinlikle....
geçmiş olsun babacığına canım

ben hiç ölçüm filan yaptırmadım ama ne bileyim en azından içim rahat eder diye söledim arkadşa

ay sonu gel bakalım dedi onun yanına gideceğim işte
sağol canımcımmm,,,baktır mutlaka kendine kuzum

hadi güle güle yaseminnn evett bol suu iççç birdeee

benim akıllı teyzem istanbulda bi doktora gitti operasyon geçirdi kimseye demedi,,herkes diyetle verdi kilo sanıyor,miğde balonu obezite cerrahisi ile zayıfladı,,ama çok pişman yiyemiyor şimdi,,yediğinden keyif alamıyor tat alamıyor,,90 kilolardan 60 kiloya düştü,kimseyede bişey diyemiyor sofrada yiyor gibi numara yapıyorr

hadi yaa işdahı kapanıyo demek
ya dünyanın en güzel şeyi yemek yemek ama dozunda b.kunu çıkarmadan

aynen öyle birde kimseye söylemeden gitmiş istanbula tatile diye,,,geldiğinde anneme açıkladı ananem bile bilmiyor müthiş zayıfladı,,herkes soruyo tabii bunca sene şiman ken nasıl verdi diye,,,oda diyemiyor,,enerjisi bile düştü kadının

yazık ya ,teyzene üzüldüm .

bamyaya bayılırımm
bende severimmm canımm
sadece çiçek bamyayı seviorum ,digeri dilime batıyor gibi..

bugun neden gün bitmedi yaaa ,pöff....

aynen bitmedi gitti ya,,eşimde kudurmuş evde sinirden usta gelecekti eve talındık 1 yıl oldu daha eksikler bitmedi,,oğluşun odasının camında hata var balkon aliminyum demirde hata var değişitireceklerdi gelmemişler,,3 saattir evde bekliyorum çıkıp çocğu alıp gezdircem söz verdim dediii çıkın gezin dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…